מה ישתחרר אם מיכל תעוף?מיכל או די ג'יי
רק פרידה, לא?
היא כבר בקושי יושבת עם אור ודני כמו בהתחלה
מה ישתחרר אם מיכל תעוף?מיכל או די ג'יי
משהו חוץ מפרידה ישתחרר אם די ג'יי יעוף?דיג'יי
פרידה עסוקה בו וביחסים שלהם, ושום דבר אחר בבית לא מעניין אותה, אלא אם כן זה משהו קיצוני שנוגע אליה ישירות.משהו חוץ מפרידה ישתחרר אם די ג'יי יעוף?
אין לו דינמיקה מובהקת עם אף אחד אחר, לא?
אבל הם לובשים לבן זה טהורמצחיק אותי שאנשים ישכבו במיטה ינשנשו וירכלו על אחרים, אבל יחכו שהשעון יראה ש"יצאה שבת" כדי להדליק סיגריה ולעשות קפה
זן אולטימטיבימצחיק אותי שאנשים ישכבו במיטה ינשנשו וירכלו על אחרים, אבל יחכו שהשעון יראה ש"יצאה שבת" כדי להדליק סיגריה ולעשות קפה
איך בא לי ממליגההיידה! נעזור לך בכיף!!
אנחנו ליגת האמהות הרומניות
במילה אחת:mama_liga
.
.
.
.
(כמובן שבמקור ננסי ברנדס המציא את זה)
אמממ... פחות.חברים יקרים השבת יוצאת ואני מזכיר לכם שאנחנו השבוע מצביעים לעינבי החמודה כדי לשחרר את מיכל הביתה.
רק כך נעשה זאת! כולנו יחד מצביעים לעינב.
מצביעה לעינב החרוצה, החברה הטובה והחכמה. היא מחבבת את שילה וגם אני. אני אוהבת את העצות שלה לשילה (לדעתי, הוא אכן מקשיב לה ומאמץ לפחות חלק מהעצות שלה). היא איכפתית ומנסה לעזור כפי יכולתה לחבריה ואנשי שלומה באותה עת.מצביעים לעינב
זו הדרך!מצביעה לעינב החרוצה, החברה הטובה והחכמה. היא מחבבת את שילה וגם אני. אני אוהבת את העצות שלה לשילה (לדעתי, הוא אכן מקשיב לה ומאמץ לפחות חלק מהעצות שלה). היא איכפתית ומנסה לעזור כפי יכולתה לחבריה ואנשי שלומה באותה עת.
נראה שדני יודחמאז תחילת תכנית האח הגדול ,הצבעתי רק פעם אחת לאלירז....מאז לא הצבעתי ולא מתכוונת להצביע... מקוה שמיכל תעוף.
למה?נראה שדני יודח
גם טוב אם דני יודח... פחות אחד בקבוצה של הרוע.למרות שהשבוע עדיף שמיכל תעוף
זה יערער את אורלמה?
גם טוב אם דני יודח... פחות אחד בקבוצה של הרוע.למרות שהשבוע עדיף שמיכל תעוףנראה שדני יודח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.