המלאך האדום10
Well-known member
עינב יותר מפריעה לאוזן ולעיניים, לדעתי.מאז תחילת תכנית האח הגדול ,הצבעתי רק פעם אחת לאלירז....מאז לא הצבעתי ולא מתכוונת להצביע... מקוה שמיכל תעוף.
עינב יותר מפריעה לאוזן ולעיניים, לדעתי.מאז תחילת תכנית האח הגדול ,הצבעתי רק פעם אחת לאלירז....מאז לא הצבעתי ולא מתכוונת להצביע... מקוה שמיכל תעוף.
מיכל הולכת.. צפוי. תזכרוההגיון שלי אומר דני
ההגיון של עוז אומר עינב
זה שיר של ביונסהעד שפרידה הפסיקה עם הסאונד של "zorry, I'm zorrryyy" והחלמתי קצת, היא חזרה אליו עכשיו וכל הטראומה מציפה אותי מחדש
מישהו כאן יכול להכווין אותי למקור (הטיקטוקי?) של הגהנום הזה?
מתההההזה שיר של ביונסה
לא מתחזק את עצמו הבחור, פרט לתחזוק קבוע של מרמורמההה חיים כל פעולה מתנשף כמו צוללן.
הן היו באות להבדלה? לא שמתי לבמה לפרידה ואמילי לא באמת חשובה ההבדלה ובתחילת עונה הן סתם עשו הצגות???
לללללללאאאאאאאאאאאאאאא
שילה מעוניין לבודד את הילדה, שלא יהיה לה אף חבר בבית חוץ ממנוחחחחח שילה אומר לאמילי,
״לשם שינוי תדאגי לעצמך״
שילה מגלה עניין באמילי ושולח מבטים להדר, לא ברור הבחורשילה מעוניין לבודד את הילדה, שלא יהיה לה אף חבר בבית חוץ ממנו
פשוט יתכן שהוא שייח סעודי הוא מעוניין בשלושת הבנות הדר, אמילי ועינב ואפשר להוסיף את פרידה ומלאני , כל אחת תקבל לילה אחר בשבוע.שילה מגלה עניין באמילי ושולח מבטים להדר, לא ברור הבחור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.