שרשור ערב-ליל שישי

אתי השטן עלה לראש .אם חן לא היתה

שם היתה נדבקת לקרן...עכשיו היא עושה פדיקור ליוני כדי שישאיר אותה לגמר...היא יודעת למי להידבק היא מלקקת לדניאל כדי שאיתן ישאיר אותה

izmeral1

New member
לא מבינה אלה שממשכים ברוע על דני ואתי ואיתן

והם מעבירים על כולם בירוקת כולל אורטל. הכפשות ורוע רק מקרן לבד יצא. השידור כן הראה הרבה. מהם התובנות של קרן. ציתות אחד. אני כאן עד הסוף יהיה מה שיהיה. ועוד מילים לאתי. כך קרן לאתי אתי מה עכשיו. אל תדאגי קרן אני אעזור לך. וכאן הטעות של אתי למען קרן. רק אתי הרימה את קרן רק אתי עשתה מנה מלכה רק אתי עזרה ולחמה באיתן.עד שהוא יצא מדעתו. בזכות אתי קרן עברה את החוויה של אהבה לאיתן. מה לעשות.אולי איתן נגעל ממנה ? או לא הלוך בלב. כך זה בנאדם. זהה שהיא התמסרה לו? . . כבחורה חופשיה מותר לה הכול. .כי לטנגו צריך שניים. אין כאן לחלוק על זה. וכמובן קרן ירקה על אתי. אחרי השדייט. כי קרן רכושנית. לא לא קיבלה שהיא עוזרת לדניאל. וזה גם בקשה מאיתן. בגלל אותו שבר באצבעות. ואתי לא מבינה למה קרן אוכלת את הלב שלה. היה קטע שליהי בכתה. בגלל המועקה שלה. והטמטום הקשה. שיש לבחורה הזו. מה עושה קרן. מתחילה לבנות אסטרטגיה חדשה. מורידה קודם את ליהי מאתי. - ואז עושה מהלך שהיא האחות והכתף של להי. למה. הבנתם בגלל בן כי להי זהן ובן זה ליהי. מדרבנת את בן ללמען ליהי וכאן מסדרת את מקומה רצה ליוני לספר סיפורים על אתי. זו גם הכנת השטח נגד אתי. ודעת הקהל. ושוב מחפשת את ענבר למהכי ענבר שבורה מהנושא של איילת . מה עושה קרן מסתחבקת. עם נעבר. ונותנת גיבוי. ענבר אני מזה מבינה אותך. וזה לגבי איילת והבלגנים שלה עם ענבר. הלאה מקרבת את ענבר וגם את ענת. והינה השיטלה טובה ללא אתי. והכול בגלל שאיתן בוריח לה מהידיים. קרן הבינה שיש משהו חזק בן דניאל לאיתן. ואתי תורמת. אז קל לכלכך על אתי ועל כולם. וכאן הכול למענה כי איתן אמר לא. אז לא צלח. .קרן והקאש הרע. כי הוא רע . לכי אתי לאלף עזזל. וההצגה ליוני מקרן ולאיריס. כי חשבה ופחדה מהפדיחה של אתי נגדה בבית. יצברה כול וסוג של שליטה. עם החדשות" ענבר וענת. וכמובן ליהי תמיד העבודה שלה שזה הסקלבה שלה. עבד כי ימוך על הכול. קרן והעובדה מי הערים פחד קרן על המצלצות על ליהי במיוחד. כי נכנס גבר? חדש . גב והיא מחפשת איך להיות עוד בבית עוד טלויזויונית. ועוד כוח. וכאן הוחכה של כול הקהל מי זו קרן. . הכי מצחיק שההפקה עוזרת כאן בגדול וצחקה על הליהוק החדש. שמיד עפו. וכמובן. קרן מי אלה הם הזבות שלא לרמה שלי. מי את באמת קרן שחם. גב מאחלת לך שבאת יהיה לו טיפה של מצפון. אמיתי. וגם לך בחיים לכבד את העולם ופלני את עצמך. זו ההדגמה של כול המהלכים של קרן שכם. אמרו המלך בעירום ונהפוך הוא המלכה בעירום. הלכה והלכה ואבדה בדרך. אין מוסר ואין הרבה של אין חבל ובגדול חבל.? גם יוני נתן לנו להבין שקרן יפה וטובה והרבה כאלההההההההה וסכין נתנה לו לפני הטיול המכור של ההפקה הבלתי נסבלת. וכאן מספרים לנו כמה הם. שקרן שלהם? כן אתם בערוץ אחר של הקרן שלכם. האמת שלנו .

24שעות1

New member
Rach31 - כתבתי רבותת בענין הסמארטפון

גם אני ראיתי את השיחה שבה דניאל מבקשת מאתי להסתכל לקרן בסמארטפון. כתבתי על זה מיד בפורום .יש לי את תאריך השיחה ושעת השיחה. לינוי היתה מועמדת להדחה - ושכחת להוסיף את השיחה שעשתה לה כאילו תגן עליה מהדחה עם תהייה המלשינון שלה בבית. נאום הסנדק נעשה מספר פעמים

goodpink

New member
לא. הראו קמצוץ מהרוע של קרן היה עוד הרבה יותר

איפה כל מה שעשתה לליז ניסו להוציא את ליז כהבעיה איפה מה שהיא אמרה על ענת שהיא גומרת את הירקות ושלא אכפת לה שענת תסדר וכו'...בחורה שלכאורה סבלה מהפרעות אכילה אמרה את זה...איפה זה שהם חתחו את התכנון של קרן להגיע לגמר עם הדבקות לבנים הראו רק שהיא אמרה שהם רוצים להגיע רחוק איפה הריכולים בלילות של קרן וליהי וכו וכו' איפה הקטע שקרן אמרה שהן ישלכו סמסים בינם כדי שדניאל תחשוב שזה מאיתן ולפגוע בה וכו כו' וכו' ככה שעל קרן היה הרבה הרבה להראות ואיך המערצים שלה יכולים עוד להגיד משהו טוב על הבחורה המגעילה הזאת שאתמול ראה קמצוץ מהרוע שלה לא מאמינה לה למילה איך הוילה היתה בהרמוניה שגב והיא לא היו.

goodpink

New member
מישהו חיה בעולם מקביל חלק מהרוע היה נראה

אתמול בתוכנית וזה קמצוץ מהדברים. אני פתוחה לחלוטין לשינויים של אנשים לשל קרן לא מאמינה בדבר. בחורה שאמרה לענת מה שאמרה זה רוע אם היא סבלה מהפרעות אכילה העובדה ששיקרה לגב ואמרה לו שהרימה שתי בחורות בווילה בנושא שקר וכזב. הרוע שלה יוצא כל הזמן היא יכולה לנסות לעבוד על אחרים ונסה להסתיר אותו אבל הוא יוצא כל הזמן כמו שהיא דיברה על החדשות וגם את זה חלק הראו. איך אמרה לגב אין מישהי שמשתווה לה. איך ראו את כל הביטחון שלה והגישה שלה לבנות רק מחזק עד כמה היא משחקת ומנסה לאמץ חלק מהטכטיקות של דניאל וגם הדחה מהפקה ואיריס והמנחים להכניס מילים מבפה לאנשים ולבאר דברים לצופים שאף אחד לא ביקש מהם לבאר. והנה השיחה עם ליהי שוב הראה קמצוץ מהרוע של קרן והגישה שלה לאנשים התנשאות גועל של בחורה תופסת מעצמה בודקת את השטח שלא השתנו דברים אסטרטגית בזמן שלא היו.

דידי 9

New member
חחח פינק את משכנעת את עצמך?! לא ייאמן ממש!:)כ

כולנו ראינו, כולנו גם ראינו שקרן המדהימה הצטערה עד עמקי נשמתה, והתנצלה הרבה. אנשים משתנים יקירתי. תתעוררי ואל תעני-כי לדעתי אין טעם:) שבת שלום

goodpink

New member
אני אקבע את הטעם חחחח התנצלה עד עמקי נשמתה

חחחח קודם שיהיה לה נשמה חחחח בחורה שטוענת שסבלה מהפרעות אכילה ואמרה והתנהגה לענת כמו שהתנהגה אין לה נשמה מבחינתי אין לה לב והיא לא בן אדם נתחיל מזה בנוגע לליז הכל משחק לאחר המועמדות להדחה לאחר מכן שיוצא לה והמסכות יורדות היא אומרת לקרן על ליז היא היתה בחורה קשה היא לא היתה בסדר וכו וכו וכו' לא מאמינה להתנצלות שלה וכל התנצלות אם היתה היתה מאוחרת מידי לאחר מעשה שכבר לא היה רלוונטי. עכשיו תחליפי ערוץ או שתחזרי למציאות ולא לציאות המדומה שכנראה את צופה בה כי חלק מהדברים שהראו על קרן אתמול היו דברים שהיא אמרה על החדשות שחשפו את מה שהיא וההפקה מנסים להסתיר

izmeral1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חחחח השפויים אוהבים את הדמות אורטל איך אפשר

לרצות שקרןתזכה לאחר שלעגה על כולם בוילה איך?.. מאחת שאהבה את קרן מאוד בהתחלה.

Rach31

New member
אני בכלל בעד אורטל אבל אם מראים את החרא

אז שיראו את החרא של כולם! במיוחד על הקטע עם הסמארטפון שהיה בעניין הזה הרבה ויכוחים לכאן או לכאן וכל הבית היה מעורב בזה אז היו צריכים להראות את זה אחת ולתמיד! דניאל היא זו שביקשה לחטט בפלאפון של קרן! צריך להראות הכל גם בנוגע לקרן וגם בנוגע לדניאל!

זה לא הגיוני, לדניאל כמעט נפלה הלסת כשאתי

סיפרה לה שקרן ביקשה לבדוק הודעות. ועד היום הנושא הזה מציק לה, היא שאלה גם את ונינה אם זה נכון ווונינה לא ידעה לענות לה.

Rach31

New member
כן, זה היה הכי אבסורד שדניאל שיחקה

אותה הכי נפגעת ממשהו שהיא בעצמה ביקשה. ואני ראיתי את הקטע במו עיניי (לא ניזונתי משמועות) זה עוד היה בהתחלה שדניאל הייתה הפייבוריטית וכל פעם שהיא עשתה משהו שנוי במחלוקת ההפקה טישטשה את זה בגלל זה גם לא העלו את הסרטון של זה בוואלה אבל קיוויתי שאתמול יראו את זה ולא הראו וחבל!

קרן עדיין עצובה היא מרגישה את הקינאה

שיש עליה אחרי שחזרה זה לא נעים הם היו צריכים בארוחת הערב לברך אותם היו יוצאים גדולים חבל

למעלה