שרשור ערב-ליל שישי

24שעות1

New member
סטימיולטור - גדלות נפש יש רק לקרן בבית

הקנאה הרוע יוצא להם - הם מריחים את המיליון אותו איתן שבא רק "למצוא אהבה." אותה דניאל שכבר באמצע התוכנית הצהירה ללא סוף שהמיליון לא מעניין אותה , היא מוכנה כבר היום לצאת איתו יד ביד באמצע התוכנית. ועוד הוסיפה שהיא כבר זכתה מיליון באהבתו של איתן אז יאלללללללה שיתקדמו כולם שם. המיליון רק לגב וקרן

דינה122

New member
קרן וגב בשיחה

על זה שהדיירים לא קיבלו אותם בשמחה כשחזרו מיוון,שפכו את הלב על מה שהם מרגישים בענייון, ובסיום השיחה קמו והתחבקו ולא נשיקה ולא אהבה!!! וכשיצאו מהלופט קרן אחרי גב אוחזת בידיו ומסתכלת למצלמה ומבקשת מגב" תביא נשיקה"והוא לא נתן! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק זוג! זיוף? כן!!!

24שעות1

New member
צליל לא מכוון -

יש שעה יש תאריך שדניאל מבקשת ואם מישהו פה הקליט שיעלה את זה אחת ולתמיד.

Rach31

New member
זה לא יפה... ../images/Emo7.gif

אני ראיתי את זה במו עיניי ו... אין לי נטייה לעוות את המציאות. זה קרה והיה ואני עדה כמו עוד כמה אנשים טובים פה בפורום. ואגב, אני לא מעריצה עיוורת של קרן, הייתי עדה גם להתנהגות הגועלית שהיא הפגינה לאורך הזמן... הבחורה היחידה שם שבעיניי ראויה לזכות ולמליון היא אורטל.

דידי 9

New member
סטימו בדיוק! בואי אני אגיד לך מה קורה בקטע

של דניאל. היא תחמנית, ומשתמשת באנשים על פי צורך! בזמן שהיא משתמשת בהם, נדמה להם שהיא חברה שלהם. אבל דניאל לא יודעת להיות חברה! היא אינטרסנטית, היא "בולדוזר" של כסף, ואז מה שקורה האנשים שהיא הצליחה לעבוד עליהם, להלן: אורטל, קרן, יוני, ליהי, אתי-ועוד- כל אחד מהם בזמן נתון אחר, חושב שהיא או כועסת עליו, או לא שמה עליו!והם באים לברר! אבל מה שהם לא יודעים, זה שהיא תחמנית והיא השתמשה בהם בזמן נתון! הם עדין לא עלו על זה, הם יעלו על זה כשיצאו מהתכנית:)

דניאל לא יודעת להיתנהל נכון

בוילה גם מצאה חתן ....גם בקנאה באורטל......וגם בקרן כשיהיא קבלה את שרשרת היהלומים אז קרן נישקה אותה ואמרה לה מזל טוב.....וקרן וגב זכו לטיסה ליון..אז כולם שם הלכן למות מקינאה גועל נפש .....רואים הכל אל דאגה

דידי 9

New member
סטימו דניאל חשבה שתחמנות תעזור לה.ולדעתי היא

לא תלמד מזה, כי זה בדמה שמגיע לה הכל והיא יכולה לדרוך על כולם.

24שעות1

New member
איזה הפתעה לא להאמין - השעה 22.15

ואיתן לא ישן / או /לא מסוגר בחדרו כפי שעשה בחודשיים האחרונים למישהו יש הסבר למה מדוע וכייצד זה קרה???????????

דידי 9

New member
24 הוא מפהק-עוד שניה מתפרקת לו הלסת.והוא

ממציא כל מיני משחקים, כמו אז עם כל המשחקים שהמציא בהתחלה, ובגלל זה הרייטינג היה קרוב לאפס. הוא פשוט מנסה להיראות "מעניין" לקראת המיליון. הוא מעניין-אנשים שלא נושמים!

הראלינה

New member
צודק ב 100%

איך איתן כל הזמן מנסה להצדיק את דניאל ואת ההתנהגות איתה ולא יורד לו האסימון שאולי בגלל ה"נידיות" שלה , הקהל בבית פחות מתחבר אליה ולא אוהב את ההתנהגות התלותית והדביקה שלה. אני כל כך מתפלאה על איתן. חשבתי עליו דברים אחרים לפני שהוא נכנס לבית והוא ממש מאכזב אותי. פודל!!!

כי בלעדיה הוא ממש מסמר האירוע...../images/Emo13.gif

אני אוהבת את היחסים ביניהם וכמוני יש רבים . מצידי שיראו רק אותם, כל השאר משעממים אותי.

למעלה