שרשור ערב-ליל שישי

דידי 9

New member
מה בדיוק אורן אמר לדניאל?אבל כל הכבוד לו:) אנ

אני סומכת על דעתך!

24שעות1

New member
הנה דניאל שוב מלכלכת ומתבכיינת הפעם על גב

זה ממש לא פייר להכניס מישהו באמצע התוכנית שבא עם כח הוא ידע מי החזקה בחוץ , הוא בא מפוקס ואם מטרה הפעם יוני מגיב לה - אני חושב שיש רגשות שם . והיא מעוות את פנייה מתשובתו. גב' דניאל תפנימי ותביני - לוליא איתן לא היה הורס את התוכנית אחרי חודש בגלל המצור שסגרת עליו , לא היו מביאים עוד רווק. ולכן אתם מחוץ למשחק

תכלס אורן צודק בקטע שהוא רוצה

שדניאל לא תאבד את עצמה בזוגיות עם איתן. היא באמת צריכה שאיתן קצת יהיה על קוצים. וזה תקף לכל זוגיות לא רק בתוכנית.

efrat800010

New member
../images/Emo140.gif תודה!אורטל ../images/Emo47.gif כולם ../images/Emo23.gif אותה ומגיע לה

לזכות במיליון

אבל למה אורן לא מזכיר את האובססיביות

של בן לליהי?? למה רק על איתן ודניאל הוא מותח ביקורת ועל האידיוט המרייר הכי גדול שם אין לו מה להגיד??

sivan1237

New member
ההבדל הוא:

שבן אולי אובססיבי לליהי, אבל עדיין מוצא זמן לחברים שלו..זה לא שהוא מזניח אותם. דניאל רק עם הבנים בטענה שאין לה חברות בבית ושבחוץ היא תתנהל אחרת.. מוזר שהיא טוענת שאין לה חברות בבית,כי כולם נותנים לה כבוד (בתור בת הזוג של..) קיבלה מלא מחמאות במשימה של החסינות ההיא, וזה פשוט בחירה שלה להצמד לבנים..וזה מוזר לאללה

אז זהו שבן מאוד נטש את החברים שלו

הוא כל היום איתה מתמרח עליה, כנראה שלא ממש אכפת להם ובן לא חסר להם.

KEEK

Member
השיחה בכלל התחילה מבן וליהי

ורק אח"כ גלש לדניאל ואיתן יוני ואורן יותר מבואסים מבן וליהי נמאס להם מהדבק שלהם, ובעיקר מבן, חבר שלהם שזנח אותם וכל היום נמצא עם ליהי. הם גם לא אוהבים שהוא שינה את כל החשיבה שלו בגללה - אם ליהי לא אוהבת מישהי, גם בן מוחק אותה. יוני במיוחד חם על בן.. ואורן לא יכול לראות אותם ביחד. דניאל ואיתן היה בקטנה

sivan1237

New member
הוא יושב איתם הרבה..גם עכשיו..

ממש לא מזניח.. יש הרבה צחוקים והוא בהחלט חלק מהוויה הגברית ביית..

izmeral1

New member
הבנתי את אורן המזגזג לו בן גב לאורטל. מה יש ל

הוא מצה חבר" גב שלא חבר" כי איתן חבר ובזכות איתן אורן יצה להיות כאן וגם מקבל אהבה? וגם חיבוקים. לא ראיתי דבר רע בדניאל. מעט זמן עם איתן. האם לא טעיתם בזוג" ליהי ובן. שאלו הזוג" המפוקפק נמצא אחד מתחת לשמלה והתחתי תחתון שלו. המדלדל. תחתיון רועד. כך הוא צולם בשעה 5 לפנות בוקר. וכמובן עם ליהילו ולה לו ולהלי בללנד. די לפברק שקרים ולהפריח אותם. לא אהבתי כול מה שאתם כותבים על איתן. הבחור הזה לא ממולח ולא טמע ולא רע ולא גזען. וכן מתחשב. ולא כמו השיך" גב שמנסה לגרור נקודות. כול הכבוד? שאין כבוד. כי הוא בא ממקום חזק. לא סתם חיה שהשתתף בתונית הרבה יותר . מציאותית זה לצאת נגד העולם הטבע ומה לא ההשרדות. ובאמת הוא חזק. ומצה דבקוקה...... שהיא התלבשה מהר עליו. וכמובן עזר לו הרבה. בזוגיות........" לא המפוקפקת. הצבועה ביותר. לא היה אהבה או משהו ממבט ראשוני. לא היה סיפור מתאים. ולא היה הרבה ממה שזוג צריך לתת וליהיות גם למען משחק הכסף. אז יש הרבה זיוף למען המשחק. ולזכותו של איתן עדיין נשאר עדין ולא רע. כבנאדם. ולא סתם יש פה קינוי צנון.? נכון הוא צריך להיות קצת לא הרבה. ללמוד מהרעים. ולגבי דניאל זו הבחורה שראו עם כולם בחבורתה. לא חברה אחת ולא קומונות. לשם קידום. כמו שניצה טוב קרן את אתי . הכול ראו אתמול. מה עושים אתי שזה לא יהיה על חשבוני. והרבה רוע מצד קרן למענה ורק למענה. גרמה לאתי לכנס באיתן. למענה. שבת שלום מי שחפר ימים ולילות לכולם זה אורן כמה שקט כמה ממזרוני. ולמה על אורטל. והראשונה שכול כך הבינה אותו זו דניאל. עד שחשב אם לא איתן אני איהיה ואנסה לאסוף לי על הדרך את דניאל. כולם פה לכלכו למה היא עם הבנים יותר מהבנות.. והיא לא אכן חבורתה. גם אני מסתדרת עם בנים ולא בנות. רחת ותו..... אז מה השאר מקום טוב בלב. שוב שבת שלום לכולם

דידי 9

New member
אורן אמר את האמת לדניאל התחמנית! שהיא והצנון

שינו את היחסים והעבירו הילוך-מאז שדניאל מועמדת להדחה! טקטיקה מגעילה לקבל את המיליון כדי להגיע לווגאס ולפתוח עוד תחנת הימורים לא חוקית! גועל נפש! כל הכבוד אורן!!!

24שעות1

New member
גב לאורן אני שמח לראות אותך בבית

גב מספר לאורן שהוא הרגיש גםלפני שנסעו ועכשיו שחזרו שהדיירים לא קיבלו אותם בשמחה בפרט הבנים מלבד אורן אורן אומר לו שהוא התגעגע אליו ויש בינהם חיבור מצויין. אורן גם מספר לו שדיברו עליו והוא לא היה מעוניין להשתתף בשיחה והרגיש לא בנוח עם זה (זה נכון). אורן מסביר לו שהם כבר רואים את סוף המשחק (המיליון) ולכן הם מתנהגים כך כלפיו , כי הוא מתמודד מול החבר . גב אומר שזה ברור לו - גב מוסיף ואומר לו - אורן כייף לי איתך

למעלה