יותר לאט מהרבהסיימו לאכול.
מדברים.
נועם עוד אוכל.
הוא אוכל הרבה, או רק אוכל לאט ?
יותר לאט מהרבהסיימו לאכול.
מדברים.
נועם עוד אוכל.
סיימו לאכול.
מדברים.
נועם עוד אוכל.
הדר אהודה אצל הקהל המבוגר יותריפעת הללי מעדכנת שהיא העלתה שאלה אצלה בסטורי מי יזכה מבין החמישה. היא מציינת שרוב התשובות היו אור ופרידה.
מעריצי הדר פנו אליה שזה לא הוגן כי אין הרבה עוקבי הדר אחרי יפעת. היא פתחה שוב את השאלה ואוהדי הדר מוזמנים ללכת ולכתוב אותה שם.
אז זה הלך הרוח שזה פרידה או אור?
אני הייתי בטוחה שלפי ההצבעות (ללא תוספת הצבעות המודחים בגמר) אור והדר הכי חזקים
גועל.יפעת הללי מעדכנת שהיא העלתה שאלה אצלה בסטורי מי יזכה מבין החמישה. היא מציינת שרוב התשובות היו אור ופרידה.
מעריצי הדר פנו אליה שזה לא הוגן כי אין הרבה עוקבי הדר אחרי יפעת. היא פתחה שוב את השאלה ואוהדי הדר מוזמנים ללכת ולכתוב אותה שם.
אז זה הלך הרוח שזה פרידה או אור?
אני הייתי בטוחה שלפי ההצבעות (ללא תוספת הצבעות המודחים בגמר) אור והדר הכי חזקים
איכ."אמא שלי תתאהב בפרידה ושתי האמהות ישמחו בשמחתנו"
כשדי ג'יי שארפ יצא מבית "האח הגדול" הוא גילה שהאמהות שלו ושל בת זוגו בתוכנית, פרידה עוזיאל, מסוכסכות, שהחטופים עדיין לא חזרו ושאבא שלו, דריק שארפ, צפה בו מדבר על הקשר הבעייתי ביניהם. לפני שהוא מתמודד עם כל זה, ורגע לפני הגמר שישודר ב"רשת", הוא בוחר להתעסק במה שבשליטתו: הרצון לשחק כדורסל בלי הצל...www.ynet.co.il
כשפרידה תבין שאין לו כסף היא תזרוק אותו."אמא שלי תתאהב בפרידה ושתי האמהות ישמחו בשמחתנו"
כשדי ג'יי שארפ יצא מבית "האח הגדול" הוא גילה שהאמהות שלו ושל בת זוגו בתוכנית, פרידה עוזיאל, מסוכסכות, שהחטופים עדיין לא חזרו ושאבא שלו, דריק שארפ, צפה בו מדבר על הקשר הבעייתי ביניהם. לפני שהוא מתמודד עם כל זה, ורגע לפני הגמר שישודר ב"רשת", הוא בוחר להתעסק במה שבשליטתו: הרצון לשחק כדורסל בלי הצל...www.ynet.co.il
תבין?כשפרידה תבין שאין לו כסף היא תזרוק אותו.
היא לא תהיה איתו רבע שעה.תבין?
הוא כבר הבהיר לה
נכאים...אווירה מגעילה.
זאת התכנית, אור אמר בפירוששילכו לישון גם ככה כבר אין קנסות ואם כן אין על מה לקנוס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.