Rodrik Harlaw
Well-known member
סיינט מלאנייוסי לפרידה: תלכי תלכי (לשירותים) שלא יברח לך
מלאני מחנכת את עינב: אני לא מדברת על גברים אחרים אני מדברת רק על אביב
מלאני הקדושה
הקדושה הממונה על השרפרפים המעופפים
סיינט מלאנייוסי לפרידה: תלכי תלכי (לשירותים) שלא יברח לך
מלאני מחנכת את עינב: אני לא מדברת על גברים אחרים אני מדברת רק על אביב
מלאני הקדושה
למה שעידן יודח? הוא גבוה בסקריםשבוע הבא יש לאמילי יום הולדת. מעניין אם יכניסו לה מישהו מהמשפחה.
לדעתי עידן כבר לא יהיה בבית ויגידו לה משהו נגד הקשר ושוב יהיו לה סרטים
והאח רוצה להוכיח שהוא יותר חזק מהסקרים וכביכול שהסקרים לא משקפים. האח לא סובל את עידן ורוצה את אמילי לבד (בהבנה שעם שילה היא כבר לא תהיה ממילא)למה שעידן יודח? הוא גבוה בסקרים
חיים לא מודח. זה או מיכל או כנראה עידן.זאת ההזדמנות של עוז ״להראות״ לכולם שכאילו הסקרים זה שטויות ולא אמיתי ומכאן לכוון את ההדחות איך שהוא רוצה וחפץ ביקרו. מעכשיו מלבד ההדחות הבאות של מיכל ואחי יהיו לפי החלטה של עוזגם חיים מודח
גם יום הולדת לילדה
גם אמא שלה באה
צרות באות בצרורות
וגם הכל בגללך, אז בכלל....גם חיים מודח
גם יום הולדת לילדה
גם אמא שלה באה
צרות באות בצרורות
אולי רק אדל באה אחותה הקטנה. אולי ביחד עם טלי ואח שלה שוןגם חיים מודח
גם יום הולדת לילדה
גם אמא שלה באה
צרות באות בצרורות
יכול להיות. את אדל לא יביאו לבד כי היא קטנה. אולי עם האבא או עם אחד האחים שלהאולי רק אדל באה אחותה הקטנה. אולי ביחד עם טלי ואח שלה שון
שון בן 19 וטלי בת 17 אולי אפשר ביחד איתם. הביאו ילדים מעוטף אז אפשר להביא את אדל. היא יודעת איך להתנהג בטלוויזיה. יביאו את אדל יחד עם הבן של אוריכול להיות. את אדל לא יביאו לבד כי היא קטנה. אולי עם האבא או עם אחד האחים שלה
כל הסקר הזה מזויף.סקר שמועה...פעם ראשונה שהדר עברה את אור ב 0.02%...נקוה שזה גם מה שיקרה... שהדר תזכה...המודח לפי הסקר עכשיו...חיים ולידו מיכל. מקוה שמיכל תעוף
מי מזייף בשביל מיכל? כנראה שהמצביעים של חיים פשוט לא נוגעים בסקרים אבל בהצבעות ברשת הוא מקבל הרבה הצבעות אם כי גם לפי התוכנית לא רואה מי שמזדהה איתו. הוא נע בין אגואיסט, מחרחר ריבים ומתעלק לסירוגיןכל הסקר הזה מזויף.
כל הקבוצות של הדיירים מזייפים שם על ימין ועל שמאל.
זה לא רק הזדהות שמובילה להצבעהמי מזייף בשביל מיכל? כנראה שהמצביעים של חיים פשוט לא נוגעים בסקרים אבל בהצבעות ברשת הוא מקבל הרבה הצבעות אם כי גם לפי התוכנית לא רואה מי שמזדהה איתו. הוא נע בין אגואיסט, מחרחר ריבים ומתעלק לסירוגין
רק המצביעים של נועם זה משקף באמת בסקר ואין זיופים. אם כבר לדעתי מצביעים לו יותר באתר מאשר בסקרים. הוא גם לא מקבל גיבוי מאף קבוצה של דייריםכל הסקר הזה מזויף.
כל הקבוצות של הדיירים מזייפים שם על ימין ועל שמאל.
גם אני מעדיפה שמיכל תעוףסקר שמועה...פעם ראשונה שהדר עברה את אור ב 0.02%...נקוה שזה גם מה שיקרה... שהדר תזכה...המודח לפי הסקר עכשיו...חיים ולידו מיכל. מקוה שמיכל תעוף
אור מועמד עם החברים בבית. להדר יש את המצביעים של שילה שֶתומכים בה. ליוסי את של פרידה ומלאני.סקר שמועה...פעם ראשונה שהדר עברה את אור ב 0.02%...נקוה שזה גם מה שיקרה... שהדר תזכה...המודח לפי הסקר עכשיו...חיים ולידו מיכל. מקוה שמיכל תעוף
22:3920:39 תחרות סמויה על המרחב הווקאלי. מלאני מחט VS פרידה פייפס
שירים שונים, בו זמנית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.