זאת הפעם האחרונה שהיה לו ביצים...זה יחפור על משימת הביצים עד הגמר
הוא מנסה להוכיח להם שהוא אותו עידן מלפני ההדחה.. עידן אחר לא היה מכיר את הפרטים הקטנים מהמשימהזה יחפור על משימת הביצים עד הגמר
זה לא מה שמלמדים. זה מה שהילד זוכר, הם לא מקשיבים בשיעורים. אני עובדת בבית ספר והילדים לא מעוניינים להקשיב לכלוםנועם לא יודע שכדור הארץ מסתובב סביב השמש....
יוסי עכשיו "באירופה חושך... גם הם רואים את הירח?"
מה לעזאזל מלמדים בבתי הספר בארץ?איזה בושה.
אנחנו כן הקשבנו וכן זוכרים דברים שלמדנוזה לא מה שמלמדים. זה מה שהילד זוכר, הם לא מקשיבים בשיעורים. אני עובדת בבית ספר והילדים לא מעוניינים להקשיב לכלום
אני ספרנית בבית ספר, אבל אני רואה מה קורה. לפחות בבאר שבע. קודם כל יש כיתות שמורים בכלל לא מצליחים ללמד בהם. יש כיתות מצויינות שם הכל מעולה , כולם לומדים ויש כיתות רגילות שזה מה שנשאר בינוני ונטה ואז המורה נאבק בעיקר המשמעת. ועד שמורה מגיע לכיתה ואז קריאת שמות ואז עוד 10 דקות משמעת ואז בלגן עם טלפונים ומה נשאר כלום.אנחנו כן הקשבנו וכן זוכרים דברים שלמדנו
אני עד היום זוכרת
והוא עוד נעלב כשאמילי אמרה שרואים עליו שאין לו בגרותנועם לא יודע שכדור הארץ מסתובב סביב השמש....
הזייהוהוא עוד נעלב כשאמילי אמרה שרואים עליו שאין לו בגרות
"בגרות"והוא עוד נעלב כשאמילי אמרה שרואים עליו שאין לו בגרות
ועידן שחושב שזה גיאוגרפיהנועם לא יודע שכדור הארץ מסתובב סביב השמש....
עידן גם לא ידע מה זה אוטודידקטועידן שחושב שזה גיאוגרפיה
אסטרונומיהעידן צודק, העובדות שהוא סיפר שייכים לתחום הגאוגרפיה.
שכדור הארץ מסתובב סביב השמש והירח סביב כדור הארץ?עידן צודק, העובדות שהוא סיפר שייכים לתחום הגאוגרפיה.
המבט המרוצה שלו שנייה אחרי שאמר את זה חחחעידן מדבר על זה שכדור הארץ מסתובב סביב השמש
נועם "איזה מטורף זה פיזיקה"
עידן "זה לא פיזיקה זה גאוגרפיה"
אמרתי לכם שהוא יותר סתום מנועם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.