לא יכול להיות16:55 הדר ושילה בשיחת אובססיה ושמחה לאיד שלא הייתה מביישת את אור ודני בימי הזוהר שלהם
אחד לאחדלא יכול להיות
הדר לא מרכלת
זו תכונה ששמורה רק לאחרים.
היא לא מרכלת היא צוברת מידעלא יכול להיות
הדר לא מרכלת
זו תכונה ששמורה רק לאחרים.
הכי צבועה.העיקר שהדר באה לעידן ואמרה לו "אני חברה שלך אני רוצה שתסמוך עלי ותדע שאני תמיד מגבה אותך"
ואז מריצה עליו סתלבט עם שילה
שלא יצעקוהכי צבועה.
אני מקווה שיצעקו לו להיזהר ממנה.
זה ממש לא מדוייק, הדר לא מריצה סתלבט על עידן כששילה מדבר עליו היא שותקת, מדברת בעיקר על הצביעות של האחרים אומרת לשילה ב 17:02 : לעידן יש סיבה לא לאהוב אותך הנשאר נטפלים. יכולה להבין את זה( לגבי עידן) זה מעבר לארטיק. השאר ממש משועממים, קנאים וחסרי אישיות ותוכן. זה לא סותר שאמרה לעידן שהיא חברה שלו,לה אין עניין איתו לשילה ישהעיקר שהדר באה לעידן ואמרה לו "אני חברה שלך אני רוצה שתסמוך עלי ותדע שאני תמיד מגבה אותך"
עוד צבועה לאוסף
לא יודעת מאיפה אתם מבינים את זה.העיקר שהדר באה לעידן ואמרה לו "אני חברה שלך אני רוצה שתסמוך עלי ותדע שאני תמיד מגבה אותך"
עוד צבועה לאוסף
על מיכל. ששכחה להכין לפרידה טופו. הדר אומרת שהמטבל לא באמת חשוב למיכל אלא היא מכינה רק דברים שהדיירים אוהבים ומתלהבים מהם. הכוונה שלה בשביל לקנות אותםאמילי הדר...
על מה הדיסקוס?... מי שכח מה?...
ולמי כנראה "המטבח " לא כזה חשוב?...
מיכל היתה באמצע האיפור לערבאמילי הדר...
על מה הדיסקוס?... מי שכח מה?...
ולמי כנראה "המטבח " לא כזה חשוב?...
אין דבר...היא כבר...19:57 מיכל שכחה להכין אוכל לפרידה, אופסי
כי מי שאחראי על הבישולים אמור להכין לכולם. כמו שלאור מכינים קציצות. נראה לי גם פרידה לא יודעת להכין לעצמה את הטופולמה פרידה לא מכינה לעצמה עצלנית
היא מכינה לעצמה אוכל בבית, בטח שהיא יודעתכי מי שאחראי על הבישולים אמור להכין לכולם. כמו שלאור מכינים קציצות. נראה לי גם פרידה לא יודעת להכין לעצמה את הטופו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.