פאף פה
Well-known member
אולי אמא שלה מכינה לההיא מכינה לעצמה אוכל בבית, בטח שהיא יודעת
אולי היא אוכלת בחוץ
אולי אמא שלה מכינה לההיא מכינה לעצמה אוכל בבית, בטח שהיא יודעת
ממש לא עצלנית.למה פרידה לא מכינה לעצמה עצלנית
הרקע לזה שהגיבו לו מכוער על המסוק שקיבל.17:03
שילה "אני מאבד סבלנות אני עוד שניה לא לוקח אף אחד לשיחות שבו בצד אל תדברו אף אחד שלא ידבר איתי"
אבל הם אלה שעושים עליו חרם
באמת מסר מגעיל אבל לא עניינם להגיב. זה החברים שלו, שיחפרו לו בורותהרקע לזה שהגיבו לו מכוער על המסוק שקיבל.
היה כתוב על המסוק של שילה ''הם לא שווים את ההתנצלות''
מהחברים והמשפחה.
אז עידן ירד על החברים שלו שכותבים לו מסר מגעיל כזה
ואור ירד עליו שאין לו חברים.
בעיניי שילה כבר כמה פעמים יצא לא אמיןהרקע לזה שהגיבו לו מכוער על המסוק שקיבל.
היה כתוב על המסוק של שילה ''הם לא שווים את ההתנצלות''
מהחברים והמשפחה.
אז עידן ירד על החברים שלו שכותבים לו מסר מגעיל כזה
ואור ירד עליו שאין לו חברים.
הם כן אמרו לו בפניו אלא ביניהם שהמסר לא נעים , הוא שמע והתעצבן. זה לא היה מסר של אהבה ותמיכה בו אלא שהדיירים לא שווים אותו, זה מעצבן אבל זה שלהםבעיניי שילה כבר כמה פעמים יצא שקרן
אני בוחר לא להאמין לגרסה שלו
חיים לא הולך, אל תדאג. זה מיכל או עידן
היא הכי צבועה בבית. חזקה, דעתנית אבל צבועה ולקקנית. גם את מה שביםרה לאמילי על מיכל על המטבח יכלה להגיד לה אבל העדיפה ללכלךשילה מסיים ללכלך על עידן באוזניה היא מצחקקת
ואז הדר אומרת לו אני לא אתן לחברים שלי ללכלך עלייך
כמו שלך אני לא אתן ללכלך עליהם
הדעות שלי הן אותו דבר בכל חדר
עוד חסרת מודעות
הוא לא מלכלך הוא מביע את תחושותיו, איך ללכלך אפשר רק ללמוד מאורשילה מסיים ללכלך על עידן באוזניה היא מצחקקת
ואז הדר אומרת לו אני לא אתן לחברים שלי ללכלך עלייך
כמו שלך אני לא אתן ללכלך עליהם
הדעות שלי הן אותו דבר בכל חדר
עוד חסרת מודעות
מלכלך תוך כדי השמצות, איומים על חשיפת מידע ויפתח אותו שם. גם אמר להדר שהיא חזקה בחוץ ולא תודח והיא יותר חזקה מיוסי בוודאות בחוץ.הוא לא מלכלך הוא מביע את תחושותיו, איך ללכלך אפשר רק ללמוד מאור
הוא לא אמר שחזקה בחוץ, הדר אמרה שאולי בסוף היא תלך, והוא שאל על משימת הזוגות כשעידן הלך אמר שנשארה עם אמילי בסוף ושהיא חזקה יותר מיוסי המילה בחוץ זאת המצאה, לא מוזכרת. ולגבי עידן אם יעשה טעות ישלם עליה יש קווים אדומים, עידן עף מחר והוא בטוח בכך. הקטע מתחיל ב 16:56 לגבי עידן אמר גם שצריך היה לענות לו כיבד אותו מעל ומעבר ושיבין שיש לו עליו ככה ומתוך כבוד אליו שכל אחד ילך לפינה שלו וישחרר אותו. איפה יש איומים על חשיפת מידע?מלכלך תוך כדי השמצות, איומים על חשיפת מידע ויפתח אותו שם. גם אמר להדר שהיא חזקה בחוץ ולא תודח והיא יותר חזקה מיוסי בוודאות בחוץ.
על פחות מזה צחי קיבל העמדה אוטומטית להדחה אבל ברגע ששילה אמר את זה יר האח העביר את המצלמה. זה היה בסוף השיחה שהראו ביניהם
אמר בפירוש שאני לא אפתח ויוציא את מה שאני יודע עליו.הוא לא אמר שחזקה בחוץ, הדר אמרה שאולי בסוף היא תלך, והוא שאל על משימת הזוגות כשעידן הלך אמר שנשארה עם אמילי בסוף ושהיא חזקה יותר מיוסי המילה בחוץ זאת המצאה, לא מוזכרת. ולגבי עידן אם יעשה טעות ישלם עליה יש קווים אדומים, עידן עף מחר והוא בטוח בכך. הקטע מתחיל ב 16:56 לגבי עידן אמר גם שצריך היה לענות לו כיבד אותו מעל ומעבר ושיבין שיש לו עליו ככה ומתוך כבוד אליו שכל אחד ילך לפינה שלו וישחרר אותו. איפה יש איומים על חשיפת מידע?
לא היה קשר בין שני הדברים.אמר בפירוש שאני לא אפתח ויוציא את מה שאני יודע עליו.
כן, אמר שעידן יזהר כי אם הוא יפתח עליו ושהוא יכול לפתוח עליו דברים שהוא יודע. מה שהוא יודע זה מה שקרה עם עידן בחוץ, כמו הצופים. אז יש קשר ישיר.לא היה קשר בין שני הדברים.
את/ה מחבר שני דברים שלא נאמרו יחד בהקשר אחד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.