** שרשור ערב שבת - היום ה-76 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
עידן ואמילי מחובקים וקרובים. פרידה ואחי ישנים כל אחד בפינה שלו למרות שכל היום נוגעים ומפלרטטים.
נראה לי בכללי שפרידה רוצה לקחת צעד אחורה מאחי. זה שהוא לא כרוך אחריה כל היום ומהלל אותה מוריד לה. מבחינתה אם כבר הביאו לה מישהו אז שיהיה נטו רק בשביל להעצים אותה

EREZG07

Well-known member
זה באמת משנה מי ינצח כבר? אביבית בר זוהר בסיבוב הראשון שלה לא הגיעה לגמר. ליהיא גרינר יצאה מקום שני, נופר מור מקום שלישי, שי חי סולק מהתוכנית והגיע למקום השני בעונה שלו. ושלא נדבר על סתיו. השאלה היא של מי הייתה העונה הזאת והיא של פרידה

KAPSULA1

Well-known member
אני מקשיבה לשיחה שלו ושל יוסי בנסט.. והוא עובר דייר דייר ומנסה להפיל את יוסי בלשון עליהם
הוא לא מנסה להפיל. הוא מנסה להבין אם יוסי מרגיש וחושב כמוהו. אם הוא חושב נכון או טועה. הוא תמיד זורק תאוריות ומנסה להבין אם מבינים אותו ומסכימים איתו

רימון2024

Well-known member
הוא לא מנסה להפיל. הוא מנסה להבין אם יוסי מרגיש וחושב כמוהו. אם הוא חושב נכון או טועה. הוא תמיד זורק תאוריות ומנסה להבין אם מבינים אותו ומסכימים איתו
מטריל, מחמם, מנסה להפיל, בודק תיאוריות...same same
בסופו של יום בוא מתגלה כעוד שחקן וחבל..

בוףףברכה

Well-known member
דרך האגב נועם צבוע
...הוא נחש לא קטן......
הוא משחק אותה אוהב ...גם מתלקק ...
מגיע ומחבק ומנשק...
מתכרבל...
מסחטת חיבוקים ורגשות.
יענו לא מבין שום דבר מהחיים...
ובתוכו... הוא חושב בכלל דברים אחרים...

yoni564712

Well-known member
העלו קטע מהצהריים שגאיה רוצה ללכת להתאמן וחיים מתעלק
וכל הטיקטוק נגד חיים :(

SNIPES

Well-known member
העלו קטע מהצהריים שגאיה רוצה ללכת להתאמן וחיים מתעלק
וכל הטיקטוק נגד חיים :(
הטיקטוק נגדו כבר תקופה
רצים מלא סרטונים שמעבירים כל קטע בפרק שהוא מופיע וכאלה
אפילו אני שכבר אין לי כוח לראות ולשמוע אותו מרגישה קצת לא נעים בשבילו
בגלל זה עדיף לו כבר להיות מודח וזהו.

KAPSULA1

Well-known member
וגם זה רק כי הוא מכיר אותה מלפני
חברים
היא מכרה של אחותו. הם היו בהפלגה יחד. לא חברים קרובים אבל מאותה סביבה.
אגב, אתמול לפני השינה שילה איחל להדר לילה טוב ואמר שיהיה יום טוב יום מסוק. לדעתי הוא כבר תיכנן עם החברים כל שבוע לקבל מסוק. לא ברור אם הוחלט על מסר או שזה היה ספונטני.
כסף יש לו ובקלות יכל לארגן את זה. לא התפלאתי שפרסמו שיהיה לו מסוק היום. אמר להדר במפורש מחר יום מסוק

מצב
הנושא נעול.
למעלה