עשתה בשכל. מחר עידן מודח ותחזור למקום שלה.בסוף הדר לא עברה למיטה של יהב
הלכה למיטה של עידן
למהדרך האגב נועם צבוע
אני מקשיבה לשיחה שלו ושל יוסי בנסט.. והוא עובר דייר דייר ומנסה להפיל את יוסי בלשון עליהם
הוא לא מנסה להפיל. הוא מנסה להבין אם יוסי מרגיש וחושב כמוהו. אם הוא חושב נכון או טועה. הוא תמיד זורק תאוריות ומנסה להבין אם מבינים אותו ומסכימים איתואני מקשיבה לשיחה שלו ושל יוסי בנסט.. והוא עובר דייר דייר ומנסה להפיל את יוסי בלשון עליהם
מטריל, מחמם, מנסה להפיל, בודק תיאוריות...same sameהוא לא מנסה להפיל. הוא מנסה להבין אם יוסי מרגיש וחושב כמוהו. אם הוא חושב נכון או טועה. הוא תמיד זורק תאוריות ומנסה להבין אם מבינים אותו ומסכימים איתו
בעיקר הוא מנסה להבין איך הוא נועם יוצא בסיטואציות מול כולםמטריל, מחמם, מנסה להפיל, בודק תיאוריות...same same
בסופו של יום בוא מתגלה כעוד שחקן וחבל..
הצחיק אותי בשיחה עם יוסידרך האגב נועם צבוע
...הוא נחש לא קטן......דרך האגב נועם צבוע
הטיקטוק נגדו כבר תקופההעלו קטע מהצהריים שגאיה רוצה ללכת להתאמן וחיים מתעלק
וכל הטיקטוק נגד חיים
הדר עלוקה, אף אחד לא אוהב אותה בבית ... אולי שילההכי הפתיע אותי איך שנועם ויוסי דיברו על הדר הייתי בטוח הם אוהבים אותה
היום כל הצבועים יצאו לאור כולל הדר
וגם זה רק כי הוא מכיר אותה מלפניהדר עלוקה, אף אחד לא אוהב אותה בבית ... אולי שילה
היא מכרה של אחותו. הם היו בהפלגה יחד. לא חברים קרובים אבל מאותה סביבה.וגם זה רק כי הוא מכיר אותה מלפני
חברים
הדר עלוקה, אף אחד לא אוהב אותה בבית ... אולי שילה
נועם גם מתעלק עליה עם החיבוקיםוגם זה רק כי הוא מכיר אותה מלפני
חברים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.