** שרשור ערב שבת - היום ה-76 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
מי מצביע ליוסי?
גם אם זה הקבוצה של פרידה
אני בספק אם רוב הקבוצה באמת תצביע לו
קל להצביע בסקרים

ונועם זה יותר תופעת טיקטוק ממצביעים לדעתי
תקראי בקבוצה של מלאני. הם מצביעים לו, יצאה הוראה להצביע לחבר שהכי תומך במלאני בבית

דפניה34

Well-known member
לדעתי האסטרטגיה של עוז היא יותר בכיוון שלא לתת לאף אחד לתפוס תאוצה מעבר לאחרים על מנת להשאיר מתח מסוים.

KAPSULA1

Well-known member
לדעתי האסטרטגיה של עוז היא יותר בכיוון שלא לתת לאף אחד לתפוס תאוצה מעבר לאחרים על מנת להשאיר מתח מסוים.
אבל הדר ואור ופרידה כבר צברו תאוצה על פני כולם. גם בםרקים, בעריכה ובסקרים

דפניה34

Well-known member
ויחד עם עידן יש כבר ארבע בטופ. ויש עוד כמה כמו אמילי ושילה שהוא מטפח דרך זמן מסך ועריכה.

KAPSULA1

Well-known member
אני חותמת על כל זוכה שהוא לא: הדר, אור או פרידה
לצערך אחד מאלה הוא הזוכה.
לצורך ההמחשה לא רואה את נועם זוכה גם אם שיטת ההצבעה תהיה כמו אצל מעתוק. לא כל האוהדים של הדיירים שיודחו יצביעו לו.
כמובן שעוז יבחר את מי שהוא רוצה אבל יהיה לו קשה מבחינת לשכנע שאחד מהאחרים קיבל יותר מהשלושה שציינת

רימון2024

Well-known member
לצערך אחד מאלה הוא הזוכה.
לצורך ההמחשה לא רואה את נועם זוכה גם אם שיטת ההצבעה תהיה כמו אצל מעתוק. לא כל האוהדים של הדיירים שיודחו יצביעו לו.
כמובן שעוז יבחר את מי שהוא רוצה אבל יהיה לו קשה מבחינת לשכנע שאחד מהאחרים קיבל יותר מהשלושה שציינת
לא ראיתי את העונה שעברה, מה הייתה שיטת ההצבעה שבגללה מעתוק זכתה?

KAPSULA1

Well-known member
לא ראיתי את העונה שעברה, מה הייתה שיטת ההצבעה שבגללה מעתוק זכתה?
מעתוק היתה באחוז קטן בהצבעות. סתיו היתה בפער ענק מכולם.
בערב הגמר החליטו שכל דייר שיוצא והצביעו עבורו והוא כבר הודח יכול להצביע שוב לדייר אחר. זאת אומרת שמי שהצביע לסתיו לא יכול להצביע שוב.
ליאל יחא, הקולות עברו למעתוק, אחר כך שניר ויענקי. למעשה מעתוק קיבלה קולות של כל הדיירים שהודחו ובסוף ניצחה. לא סגרו את ההצבעות אחרי שכל דייר הודח, מי שהצביע לכל מועמד שהודח יכל להצביע שוב

רימון2024

Well-known member
מעתוק היתה באחוז קטן בהצבעות. סתיו היתה בפער ענק מכולם.
בערב הגמר החליטו שכל דייר שיוצא והצביעו עבורו והוא כבר הודח יכול להצביע שוב לדייר אחר. זאת אומרת שמי שהצביע לסתיו לא יכול להצביע שוב.
ליאל יחא, הקולות עברו למעתוק, אחר כך שניר ויענקי. למעשה מעתוק קיבלה קולות של כל הדיירים שהודחו ובסוף ניצחה. לא סגרו את ההצבעות אחרי שכל דייר הודח, מי שהצביע לכל מועמד שהודח יכל להצביע שוב
גועל נפש

KAPSULA1

Well-known member
חייב/חייבת ללכת לשרשורי ערב הגמר שנה שעברה בפורום. כמה התרעמנו, קיללנו, התעצבנו וכלום לא עזר. לא הייתי בעד סתיו אבל לא הסכמתי לדיטת ההצבעה ולמנוע ממנה שכיה אם היא המועדפת של הצופים

רימון2024

Well-known member
חייב/חייבת ללכת לשרשורי ערב הגמר שנה שעברה בפורום. כמה התרעמנו, קיללנו, התעצבנו וכלום לא עזר. לא הייתי בעד סתיו אבל לא הסכמתי לדיטת ההצבעה ולמנוע ממנה שכיה אם היא המועדפת של הצופים
לא תודה, אני הפסקתי לראות האח הגדול לפני כמה שנים ששי חי עזב את הבבית, אחרי כל מה שההפקה והדיירים עשו לו שם
חזרתי השנה רק בגלל המלחמה, לברוח מהחדשות
אבל שום דבר לא השתנה, ההפקה עושה מה שהיא רוצה ,מקדמת את מי שבא להם ומזלזלת בצופים
שאני רואה מי הולך לזכות -אור, הדר או פרידה, נהיה לי עוד יותר רע
כנראה לא אחזור על התענוג הזה שנה הבאה

KAPSULA1

Well-known member
עידן הזוכה
אחרת אין פואנטה להחזיר אותו
אז למה להשחיר אותו כלֶ פעם? מה הוא עשה כבר? לעומת הדר שמתהפכת כל פעם, אור שהוא אגרסיבי, חיים שהוא אובססיבי, יוסי שנחש מתחת לקש.
אם עידן לא רלוונטי בעיניך תשחרר אותו אבל הוא כותש, לועס ויורק עליו.
אמר משפט על אור ודני שלא היה לכלוך אלא באסה מזה שהוא לא מצליח להתקרב אליהם וניסה להפוך אותם עליו לעומת כל הבית שמלכלך ומרכל. רק אותו ואת מלאני מנסה ״לחשוף״ ולהוציא אותם רע, גם בבית וגם בחוץ

בסדר555

Well-known member
אז למה להשחיר אותו כלֶ פעם? מה הוא עשה כבר? לעומת הדר שמתהפכת כל פעם, אור שהוא אגרסיבי, חיים שהוא אובססיבי, יוסי שנחש מתחת לקש.
אם עידן לא רלוונטי בעיניך תשחרר אותו אבל הוא כותש, לועס ויורק עליו.
אמר משפט על אור ודני שלא היה לכלוך אלא באסה מזה שהוא לא מצליח להתקרב אליהם וניסה להפוך אותם עליו לעומת כל הבית שמלכלך ומרכל. רק אותו ואת מלאני מנסה ״לחשוף״ ולהוציא אותם רע, גם בבית וגם בחוץ
לשניה אנסה לחשוב למה שישחיר אותו אם הוא רוצה שיזכה(למרות שאני לא חושב שהוא רוצה שיזכה)
ההסבר היחיד שעולה לי זה שלא משנה כמה ישחיר את עידן הוא הדמות שהכי קל לעלות אותה בחזרה עד לרמה של זכיה
מספיק כמה רגעים מרגשים על המלחמה
כמה מסרים וכמה עריכות טובות והוא עוקף את כולם
ובינתיים לא אכפת לו לשרוף אותו בשביל להרים לדיירים אחרים שהוא רוצה בגמר איתו

אבל שוב זה סתם תיאוריה ואני לא מאמין שזה המקרה

KAPSULA1

Well-known member
לשניה אנסה לחשוב למה שישחיר אותו אם הוא רוצה שיזכה(למרות שאני לא חושב שהוא רוצה שיזכה)
ההסבר היחיד שעולה לי זה שלא משנה כמה ישחיר את עידן הוא הדמות שהכי קל לעלות אותה בחזרה עד לרמה של זכיה
מספיק כמה רגעים מרגשים על המלחמה
כמה מסרים וכמה עריכות טובות והוא עוקף את כולם
ובינתיים לא אכפת לו לשרוף אותו בשביל להרים לדיירים אחרים שהוא רוצה בגמר איתו

אבל שוב זה סתם תיאוריה ואני לא מאמין שזה המקרה
נראה מחר אחרי ההדחה. אני בטוחה שעידן יודח.
גם השיחה של הדר ושילה שבו שילה אמר בבטחון שעידן עף מחר נעשתה קצת אחרי ששילה יצא מחדר האח. נראה לי שרמזו לו על זה או נתנו לו להבין כי שילה נכנס טעון אחרי שעידן העיר על הכיתוב במסוק. בטח שילה היה חם ורצה להתפוצץ והרגיעו אותו

yoni564712

Well-known member
אני חושב שרצו שגאיה תנצח ובגלל זה שכנעו אותה להיכנס
הוציאו את עידן בשבילה
בין היציאה שלו לחזרה שלו
לא הצליחו להרים לגאיה
ולכן החזירו אותו

מצב
הנושא נעול.
למעלה