תקראי בקבוצה של מלאני. הם מצביעים לו, יצאה הוראה להצביע לחבר שהכי תומך במלאני בביתמי מצביע ליוסי?
גם אם זה הקבוצה של פרידה
אני בספק אם רוב הקבוצה באמת תצביע לו
קל להצביע בסקרים
ונועם זה יותר תופעת טיקטוק ממצביעים לדעתי
תקראי בקבוצה של מלאני. הם מצביעים לו, יצאה הוראה להצביע לחבר שהכי תומך במלאני בביתמי מצביע ליוסי?
גם אם זה הקבוצה של פרידה
אני בספק אם רוב הקבוצה באמת תצביע לו
קל להצביע בסקרים
ונועם זה יותר תופעת טיקטוק ממצביעים לדעתי
וזה אומר שרובם יצביעו לו?תקראי בקבוצה של מלאני. הם מצביעים לו, יצאה הוראה להצביע לחבר שהכי תומך במלאני בבית
לדעתי הרוב.הם רוצים לחזק את יוסי בשביל שישאר כתף תומכת עבורהוזה אומר שרובם יצביעו לו?
אבל הדר ואור ופרידה כבר צברו תאוצה על פני כולם. גם בםרקים, בעריכה ובסקריםלדעתי האסטרטגיה של עוז היא יותר בכיוון שלא לתת לאף אחד לתפוס תאוצה מעבר לאחרים על מנת להשאיר מתח מסוים.
להרים לאמילי... זאת תמיד היתה הפואנטהעידן הזוכה
אחרת אין פואנטה להחזיר אותו
כל הפרקים היו עליה גם לפני שחזרלהרים לאמילי... זאת תמיד היתה הפואנטה
לצערך אחד מאלה הוא הזוכה.אני חותמת על כל זוכה שהוא לא: הדר, אור או פרידה
לא ראיתי את העונה שעברה, מה הייתה שיטת ההצבעה שבגללה מעתוק זכתה?לצערך אחד מאלה הוא הזוכה.
לצורך ההמחשה לא רואה את נועם זוכה גם אם שיטת ההצבעה תהיה כמו אצל מעתוק. לא כל האוהדים של הדיירים שיודחו יצביעו לו.
כמובן שעוז יבחר את מי שהוא רוצה אבל יהיה לו קשה מבחינת לשכנע שאחד מהאחרים קיבל יותר מהשלושה שציינת
ההצבעה נפתחה מחדש אחרי כל דייר שיצא בגמרלא ראיתי את העונה שעברה, מה הייתה שיטת ההצבעה שבגללה מעתוק זכתה?
מעתוק היתה באחוז קטן בהצבעות. סתיו היתה בפער ענק מכולם.לא ראיתי את העונה שעברה, מה הייתה שיטת ההצבעה שבגללה מעתוק זכתה?
גועל נפשמעתוק היתה באחוז קטן בהצבעות. סתיו היתה בפער ענק מכולם.
בערב הגמר החליטו שכל דייר שיוצא והצביעו עבורו והוא כבר הודח יכול להצביע שוב לדייר אחר. זאת אומרת שמי שהצביע לסתיו לא יכול להצביע שוב.
ליאל יחא, הקולות עברו למעתוק, אחר כך שניר ויענקי. למעשה מעתוק קיבלה קולות של כל הדיירים שהודחו ובסוף ניצחה. לא סגרו את ההצבעות אחרי שכל דייר הודח, מי שהצביע לכל מועמד שהודח יכל להצביע שוב
חייב/חייבת ללכת לשרשורי ערב הגמר שנה שעברה בפורום. כמה התרעמנו, קיללנו, התעצבנו וכלום לא עזר. לא הייתי בעד סתיו אבל לא הסכמתי לדיטת ההצבעה ולמנוע ממנה שכיה אם היא המועדפת של הצופיםגועל נפש
לא תודה, אני הפסקתי לראות האח הגדול לפני כמה שנים ששי חי עזב את הבבית, אחרי כל מה שההפקה והדיירים עשו לו שםחייב/חייבת ללכת לשרשורי ערב הגמר שנה שעברה בפורום. כמה התרעמנו, קיללנו, התעצבנו וכלום לא עזר. לא הייתי בעד סתיו אבל לא הסכמתי לדיטת ההצבעה ולמנוע ממנה שכיה אם היא המועדפת של הצופים
אז למה להשחיר אותו כלֶ פעם? מה הוא עשה כבר? לעומת הדר שמתהפכת כל פעם, אור שהוא אגרסיבי, חיים שהוא אובססיבי, יוסי שנחש מתחת לקש.עידן הזוכה
אחרת אין פואנטה להחזיר אותו
לשניה אנסה לחשוב למה שישחיר אותו אם הוא רוצה שיזכה(למרות שאני לא חושב שהוא רוצה שיזכה)אז למה להשחיר אותו כלֶ פעם? מה הוא עשה כבר? לעומת הדר שמתהפכת כל פעם, אור שהוא אגרסיבי, חיים שהוא אובססיבי, יוסי שנחש מתחת לקש.
אם עידן לא רלוונטי בעיניך תשחרר אותו אבל הוא כותש, לועס ויורק עליו.
אמר משפט על אור ודני שלא היה לכלוך אלא באסה מזה שהוא לא מצליח להתקרב אליהם וניסה להפוך אותם עליו לעומת כל הבית שמלכלך ומרכל. רק אותו ואת מלאני מנסה ״לחשוף״ ולהוציא אותם רע, גם בבית וגם בחוץ
נראה מחר אחרי ההדחה. אני בטוחה שעידן יודח.לשניה אנסה לחשוב למה שישחיר אותו אם הוא רוצה שיזכה(למרות שאני לא חושב שהוא רוצה שיזכה)
ההסבר היחיד שעולה לי זה שלא משנה כמה ישחיר את עידן הוא הדמות שהכי קל לעלות אותה בחזרה עד לרמה של זכיה
מספיק כמה רגעים מרגשים על המלחמה
כמה מסרים וכמה עריכות טובות והוא עוקף את כולם
ובינתיים לא אכפת לו לשרוף אותו בשביל להרים לדיירים אחרים שהוא רוצה בגמר איתו
אבל שוב זה סתם תיאוריה ואני לא מאמין שזה המקרה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.