סטיריקון9
Well-known member
ריח חזק כבר יש באווירמקווה שסלט הצנונית המופשרת יוגש לכולם שם לטעימה בהקדם וללא תבלינים, אני כאן בשביל זה
ריח חזק כבר יש באווירמקווה שסלט הצנונית המופשרת יוגש לכולם שם לטעימה בהקדם וללא תבלינים, אני כאן בשביל זה
אני רואה גם הרבה ניסיונות כושלים לעשות פרידהאין ספק שמיכל נתנה לה את הפוש וההשראה שהיתה צריכה, אבל המופע שאנחנו חוזות בו הוא מלאני עושה מלאני, וזה נהדר הלאה לצנונית הקפואה, וולקאמ טו מלאני ביצצצצ'
מעניין... איך? בדיבורים? בחיבוקים?אני רואה גם הרבה ניסיונות כושלים לעשות פרידה
????????????????????לא יודעת למה אור לקח את חיים לשיחה, אבל אם זה בנושא מלאני זה ממש מתבקש. מה שמלאני עושה לו , זה ממש אכזרי.
מה מלאני עושה לו? היא לא נותנת לו הרגשה שהוא המחזר הבלעדי עבורה. היא לא רמזה לו שתנטוש את אביב ותרוץ עם חיים על החוף בשעת שקיעה.. חיים מפנטז עליה מהרגע שנכנסה וכשהוא ראה את הגבר שלה נכנס לביקור בבית, עשה לו בלאגן בקשקע. צומי. צומי צומי.לא יודעת למה אור לקח את חיים לשיחה, אבל אם זה בנושא מלאני זה ממש מתבקש. מה שמלאני עושה לו , זה ממש אכזרי.
"חיים, זה אתה"החלום זה שגיא זוארץ מקריא ראשונים את איציק ומיכל בתור כאלו שנשארים
בשלב הזה כולם ישקשקו מפחד
וגם
מי שזה לא יהיה שיודח, ייצא בידיעה שאיציק קיבל יותר קולות
🪬"חיים, זה אתה"
מקווה שבתחילת השבוע תהיה עוד הדחה ואז המכשפה תעוףלפי הסקר של שמועה...איציק מודח....רציתי שמיכל תעוף....אבל כנראה לא השבוע.
לא ראויהמקווה שבתחילת השבוע תהיה עוד הדחה ואז המכשפה תעוף
וידוי קטן, לא אצא עם גבר שמפחד מג'וקים. לא משנה עד כמה הוא טוב בכל השאר .מחשבות על קשר פרידה &די.ג'י:
היו במעמד יחסים פתוחים בחוץ,די.ג'י לא רצה מחוייבות עכשיו מה השתנה? הרי די.ג'י יודע שפרידה מעומדת לזכייה והשיקול שלו יכול להיות לא נקי.
האם די.ג'י הגבר שפרידה צריכה?
חוץ מזה די.ג'י פוחד מעכבישים, למרות שגם בעלי פוחד מכל החרקים ואני זאת שמטפלת בחרק ובכל השאר בעלי סופר גברי.
אני חושבת ששילה יותר מתאים לפרידה מדי.ג'י גם נראה לי ניסה להתחיל עם פרידה לפני שהתחיל עם אמילי.
אני חושבת שלפרידה אין מושג מה היא רוצה, גבר הזוי כמותה, או סתם לשחק בנדמה לי "אני מאוהבת, אני לא? אוקיי, תנו לי רק להיות מחוזרת".מחשבות על קשר פרידה &די.ג'י:
היו במעמד יחסים פתוחים בחוץ,די.ג'י לא רצה מחוייבות עכשיו מה השתנה? הרי די.ג'י יודע שפרידה מעומדת לזכייה והשיקול שלו יכול להיות לא נקי.
האם די.ג'י הגבר שפרידה צריכה?
חוץ מזה די.ג'י פוחד מעכבישים, למרות שגם בעלי פוחד מכל החרקים ואני זאת שמטפלת בחרק ובכל השאר בעלי סופר גברי.
אני חושבת ששילה יותר מתאים לפרידה מדי.ג'י גם נראה לי ניסה להתחיל עם פרידה לפני שהתחיל עם אמילי.
גם במחיר שחיים ישאר, לא לנפח את הבלון הזה - מיכלרוצים שחיים יודח? הצביעו איציק ומיכל
אם משהו ישתבש? לא נורא - דיג׳יי או דני יודחו במקום חיים
לפוצץ את הבלון הזה מיכל, להצביע לאיצקו , או לארכינופובי.גם במחיר שחיים ישאר, לא לנפח את הבלון הזה - מיכל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.