** שרשור ערב שבת - היום ה69 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

katy2022

Well-known member
אין ספק שמיכל נתנה לה את הפוש וההשראה שהיתה צריכה, אבל המופע שאנחנו חוזות בו הוא מלאני עושה מלאני, וזה נהדר 🤩 הלאה לצנונית הקפואה, וולקאמ טו מלאני ביצצצצ'
אני רואה גם הרבה ניסיונות כושלים לעשות פרידה

דפניה34

Well-known member
לא יודעת למה אור לקח את חיים לשיחה, אבל אם זה בנושא מלאני זה ממש מתבקש. מה שמלאני עושה לו , זה ממש אכזרי.

Moiya_1

Well-known member
לא יודעת למה אור לקח את חיים לשיחה, אבל אם זה בנושא מלאני זה ממש מתבקש. מה שמלאני עושה לו , זה ממש אכזרי.
מה מלאני עושה לו? היא לא נותנת לו הרגשה שהוא המחזר הבלעדי עבורה. היא לא רמזה לו שתנטוש את אביב ותרוץ עם חיים על החוף בשעת שקיעה.. חיים מפנטז עליה מהרגע שנכנסה וכשהוא ראה את הגבר שלה נכנס לביקור בבית, עשה לו בלאגן בקשקע. צומי. צומי צומי.

tarimulu

Well-known member
החלום זה שגיא זוארץ מקריא ראשונים את איציק ומיכל בתור כאלו שנשארים
בשלב הזה כולם ישקשקו מפחד
וגם
מי שזה לא יהיה שיודח, ייצא בידיעה שאיציק קיבל יותר קולות

svtar25

Well-known member
מחשבות על קשר פרידה &די.ג'י:
היו במעמד יחסים פתוחים בחוץ,די.ג'י לא רצה מחוייבות עכשיו מה השתנה? הרי די.ג'י יודע שפרידה מעומדת לזכייה והשיקול שלו יכול להיות לא נקי.
האם די.ג'י הגבר שפרידה צריכה?
חוץ מזה די.ג'י פוחד מעכבישים, למרות שגם בעלי פוחד מכל החרקים ואני זאת שמטפלת בחרק ובכל השאר בעלי סופר גברי.
אני חושבת ששילה יותר מתאים לפרידה מדי.ג'י גם נראה לי ניסה להתחיל עם פרידה לפני שהתחיל עם אמילי.

Moiya_1

Well-known member
היו במעמד יחסים פתוחים בחוץ,די.ג'י לא רצה מחוייבות עכשיו מה השתנה? הרי די.ג'י יודע שפרידה מעומדת לזכייה והשיקול שלו יכול להיות לא נקי.
חוץ מזה די.ג'י פוחד מעכבישים, למרות שגם בעלי פוחד מכל החרקים ואני זאת שמטפלת בחרק ובכל השאר בעלי סופר גברי.
אני חושבת ששילה יותר מתאים לפרידה מדי.ג'י גם נראה לי ניסה להתחיל עם פרידה לפני שהתחיל עם אמילי.
וידוי קטן, לא אצא עם גבר שמפחד מג'וקים. לא משנה עד כמה הוא טוב בכל השאר .

Moiya_1

Well-known member
אני חושבת שלפרידה אין מושג מה היא רוצה, גבר הזוי כמותה, או סתם לשחק בנדמה לי "אני מאוהבת, אני לא? אוקיי, תנו לי רק להיות מחוזרת".
ושילה תמיד יכול לנסות, דקה לאחר שיודח הנוכחי.

tarimulu

Well-known member
רוצים שחיים יודח? הצביעו איציק ומיכל
אם משהו ישתבש? לא נורא - דיג׳יי או דני יודחו במקום חיים

מצב
הנושא נעול.
למעלה