שרשור ערב.....

andy181

New member
נראה לי קצת התבלבלת:L

באח הגדול 3- עמיר, סיוןן ו ולהיא 3 מתוך 5 60% הדור הבא- דניאל, קרן וליהי 3 מתוך 4 75%

webguy

New member
אז החישוב הוא אחר שלך מוטעה :)

החישוב ממי שקיים יחסים מיניים לא עלה לגמר ? רק הבן זוג של להיאי לא עלה מכל השמות שהעלת .. ומקום שני באח וראשון בדור יבול לא רע ..

ela501

New member
תקשיבו היום אני נוסעת לתומי בהרצליה ופתאום

אני רואה מרחוק קוקו בלונדיני עם סיכות יהלומים וצבע עור שחום,חשבתי שאני הוזה אבל זאת הייתה אתי השם ישמור היא לבשה שורט שחור עם גופיה היא באמת קיבלה תחת רחב,היא דיברה בטלפון ,עצרתי ופתחתי את החלון וצעקתי עליה שהיא מנוולת ושהיא צריכה להתבייש,צפצפו לי מאחור ונסעתי,היא הסתכלה המומה ואני הייתי בהלם שיצא לי לראות את היצור הזה מסתובב חופשי בעיר שלי

andy181

New member
אני לא רוצה לבאס אותך אבל היא עוברת להרצליה

אתן הולכות לחלוק את אותה עיר עכשיו :)

meytula

New member
ואת חושבת שאת יותר טובה בהתנהגות הזאת?

סליחה כן אבל זאת התנהגות ברברית אופיינית לאתי

leeee2

New member
כדאי לכם לראות את זה, הפרק הראשון

מצחיק... לפי זה איתן באמת הגיע כדי למצוא את האחת, מקווה שהוא מצא אותה

andy181

New member
איזו השקעה היה בפרק הראשון ואיזה בזיוני

הגמר היה, פשוט לא להאמין שמדובר באותה התוכנית. אני אסתכל שוב על הכניסה של דניאל...היא הייתה נראית מאוד שונה אז ביחס לעצמה. לבשה מכנסיים ולא שמלה ועשתה תסרוקת שונה..

KEEK

Member
את זוכרת איך בן היה הגבר הכי מבוקש בוילה?

הוא בהתחלה היה להיט.. היה הכי נחמד מהבנים. איתן היה ממש סנוב, אורן היה מאוד מרוחק וקר, ויוני היה יוני.. וכולם חשבו שבן הכי נורמלי היה שלב בתוכנית שהוא גם היה הכי מבוקש אתי רצתה אותו, לירון רצתה אותו, עדי רצתה אותו.. כולן בו זמנית.. הוא התחיל הכי גבוה, ויצא הכי נמוך. ניצל מעמדת הכוח שלו את הכוסית של הבית, ותפס תחת. לדעתי הכל היה נראה אחרת אם היה בוחר בעדי.. ביחד הם היו זוג יותר יפה, והיא היתה מוציאה ממנו צד אחר לגמרי.. פספוס שלו.. אגב, היא היתה נראת נהדר בפרק הגמר.

adiyon2

New member
בן הפך להיות ברירת מחדל.

מעניין אם הם יגיעו לקרוא כאן מה שנאמר עליהם. לא הייתי מתחלפת עם אף אחד מהם.

KEEK

Member
הוא דווקא היה בשיא שלו הרבה לפני שאיתן

ננעל על דניאל. חבל שאי אפשר לארח אותם פה כמו באח.. הייתי שמח לאירוח של דניאל או אורטל נסביר להם בדיוק איך ולמה.. לשאר אין לי ממש דברים נחמדים לומר אז שלא יבואו..

andy181

New member
אל תדאג אנחנו ניצור קשר עם דניאל ונעדכן

אותך .. אני התכתבתי כבר עם אבא שלה בפייס וברגע שהיא תחזיר את הפייס שלה יש לי הרבה מילים טובות לכתוב לה..

KEEK

Member
מה אבא שלה אומר על כל מה שקרה בתוכנית?

מבחינת ההפקה וקרן כמובן..

למעלה