שרשור ערב.....

meytula

New member
../images/Emo6.gif

אלי ערב טוב
אתה יכול להיות רגוע,אתה לא היחיד שסובל מהתופעה,לתופעה קוראים ''אנטיגבקרן'' מונח חדש ברפואה המודרנית התסמינים לתופעה:בחילות,צרימה באוזניים,חוסר אמון...וזה כולל גם תופעות לוואי שונות המשתנות מאדם לאדם אז אנחנו יחד כולנו ננסה להתגבר על התופעה
תחשוב על דברים חיוביים כמו הבעיטה שקרן תקבל מגב,או הצפיה של ליהי בריכלוים של קרן עליה,או קרב חתולות בין אתי לקרן. הכל יכול לקרות...ככה לפחות טוענת נינט

adiyon2

New member
מהתחושה שעבדו עליך, שזילזלו בך, שרימו אותך

מספיק או שזה ממצה?

אימא של דניאל דיברה בחוסר פוליטיקלי קורקט,אבל

בסופו של עניין היא פלטה מהפה את מה שרבים חושבים אך חוששים להגיד,אלא אם כן קוראים לכם אתי חזן. הכל היה קנוי ומכור,גם בתוך הוילה וגם מחוצה לה,כמה פתטים יכולים להיות אנשים בגיל של אימא של קרן ואבא של גב? אנשים שהתנהגו כמו אחרוני האספסוף בשוק וזה עוד מחמאה לאנשי השוק החרוצים,עם צעקות המוניות וברבריות ישראלית במיטבה. הידד לבת שהוצאתם ממכם הוריה של קרן ,בת שחוסר המידות שלה קורן מכל רמ"ח איבריה,הלא מוצנעים יש לומר. גם ליהי רום היא דוגמה לאוזלת החינוך מבית,בחורה חסרת עמוד שדרה ומוסר.לא פלא ששתי אלו התחברו אחת לשניה גם ברוע וגם בחוסר מוסריות וכבוד לעצמן.מתרפסות סדרתיות. מילא קרן מתרפסת לגבר אגרסיבי ואלים מילולית כגב,אבל ליהי להיות שפחה כנועה לנקניק עם לסת של ג'י לנו צעיר?

andy181

New member
המשפחות של גב וקרן התנהגו באופן מחפיר

ממש בושה..הם לא נתנו כבוד לאף אחד מהמתמודדים. אני מתפלאת איך לא אמרו להם לשתוק בהפסקת הפרסומות הראשונה.. אבל העיקר שקרן וגב לא באו לנצח :)

נתנו להם יד חופשית להכנס בהמון ולצעוק כהמון.

זה התחיל כבר במשדרים הקודמים כאשר קרן הועמדה להצבעה והקהל מחא לה מחיאות כפיים בהקראת שמה מה שהעניק לה בטחון אובר על השאר ודכדך את השאר. יופי לא חשבתם להביא לכל מודחת את המשפחה שלה? רק לקרן? הכי מצחיק היה לראות אותם חוזרים מהפרסומות וונינה,אתי,מור,ודנה מנסות להחזיר מלחמה ללא סיכויי בעצם שהן קוראות דניאל דניאל דניאל... זה שהמשפחה של דניאל וגם של אורטל למרות שהם ניסו לצעוק לא ברברים זה אומר שלא מגיעה להם תמיכה דומה? כנראה שלא על ידי רייף וגם לא על ידי המנחים העבשים.

puma141

New member
חח אוקיי..אז-מידיעה אישית אנשים. ידיעה עו

עובדתית! לכל מתמודד,יש מספר אנשים שונה בכל משפחה. לקחו את מספר האנשים, של המשפחה הגדולה ביותר שם, כפי הנראה של אורטל, ולפי מספר האנשים שנכנסו למשפחה הגדולה ביותר- זה גם מספר האנשים, שהמשפחות הקטנות יכלו להביא. את ההד הגדול לקרן, שמעתם מעוד מתמודדים שהיו שם.אל תחשבו שהייתה פה פרוטקציה! אז זהו- שלא! ואני מדברת מידיעה על מה שהיה שם.

האמת? לא הבנתי כלום,מספר אנשים שונה,משפחה

הכי גדולה,משפחות קטנות,הד גדול,מה זה פה חידה ליניארית? בסך הכל כתבתי שלקרן היו הכי הרבה אנשים קולנים שם,ולפי זה כנראה גם מספר האנשים הברברים ביותר. מה את מחזירה אותי עכשו לפיתגורס וטאנגנס האיומים?

puma141

New member
בריחה אינטלקטואלית!אבל עדין בריחה.אז תקטר,

תמשיך..זה בטח משחרר לך לחץ. אבל לפחות דייק בעובדות, ודע להפסיד בכבוד. אפילו נסה לחשוב: וואלה אני, אלי, קוסטנזה-איפה טעיתי? מה חשבתי לא נכון? לא למדת מקרן לעשדות חושבים כשטועים? :)

andy181

New member
כן, רוב המודחות ניסו להשיב מלחמה ולעודד

את דניאל, הן היו ממש חמודות :) חבל שלא הראו אתמול במשימה את העידוד שדניאל קיבלה ברגע שכביכול היא ואיתן זכו במיליון, דווקא ממש רציתי לראות איך כולן שם מחאו לה כפיים וצעקו "דניאל" , "דניאל" ואז לראות את הפרצוף המבואס של קרן.

balbala5

New member
שכחת לציין שצעקות עידוד היו תמיד בהעמדה להדחה

בתחילת הדרך של התוכנית , אתי חזן קיבלה המון צעקות עידוד מהקהל שבחוץ וזה גרם לשתן שלה לעלות לה למוח עד כדי כך שהיא איימה על מישהי באיזה יום שהקהל שלה ידיח אותה . לקראת סוף התוכנית האהדה כלפי אתי הלכה ודעכה עד שבקושי אפשר היה למצוא אוהד שפויים של אתי חזן והקריאות עידוד עברו באופן טבעי למתמודדים שהאהדה כלפיהם צברה יותר תאוצה ואלו היו קרן וגב שבהחלט הגיע להם לזכות אחרי כל מה שעברו שם .

puma141

New member
הורים שמחים!כמו חצי מדינה:)לא ריכלו, לא ליכלכ

ליכלכו...לאורך כל העונה לא ליכלכו-שלא כמו אבא של דניאל, שדיבר על קרן, שהיא בגיל בתו-במילים שלא שווה לחזור עליהן. הם באו ל ש מ ו ח! באו מטוב! לעודד את הבת הכמעט מושלמת שלהם. מה רע בזה? ראית את הפנים של דניאל? אם זה היה רק הפנים העצבניות-הייתי מבינה היא אמא. וככה זה אמא. אבל שוב? ללכלך? כמו האבא? איזה מן מסר זה אפיילו לבת שלך? ככה מפסידים? מלכלכים על הזוכה? אין מה לעשות...היה מי שראה בדניאל-את אמא שלה בכל התכנית עובדה שקרן היא נבחרת הרוב:) לשמחתנו

אם כל בת מייצגת את אימא במובן כוללני אז אני..

באמת לא רוצה לחשוב מה אימא של קרן.כי לפי הבת שלה היא צריכה להיות שר... גדולה. על אימא של ליהי רואים שהיא פרפרית\קוגרית.גם ליהי התוודתה שאימא שלה יוצאת עם גבר שצעיר ממנה בהרבה.לגיטימי בהחלט ממש כמו שגבר מבוגר יוצא עם פרגית,אבל כנראה שבמקרה של ליהי באמת התפוח לא נפל רחוק מהעץ.

puma141

New member
ממש לא אלי! הבת שלה שכבה עם מי שמעמדו

הרם, גרם לו לשקר לה לפני הכניסה לדייט, כמו שאלה פשוטה וכנה של קרן: "אני מוכנה לוותר, אם אתה מעוניין שדניאל תכנס. רוצה?" תשובתו הייתה לא...זה שקר גס וניצול מעמדו.הוא עבד פה בעניים גם על דניאל וגם על קרן. קרן אכלה אותה כי הייתה תמימה והאמינה לו, או שרצתה באותו שלב להאמין לו כי כבר היו לה רגשות אליו. אבל דניאל! אם אני הייתי היא-בחיים! לא הייתי מתקרבת יותר לבן אדם הזה! כי אוקיי-הייתה הצבעה-קרן זכתה! אבל שכבת עם קרן? תוך כדי? למרות שאתה "מרגיש יותר אלי"?נו באמת...אני רואה בזה התבזות והעלמת עין של דניאל. קרן בסך הכל הייתה זו ששיקרו לה, ניצלו את תמימותה, ועבדו עליה בעיניים! דניאל בחרה להשאר עם הדבר הזה- מרצונה:) יחי ההבדל המאוד מאוד מאוד גדול! בין שתיהן ולהזכיר לך שגם דניאל בשבוע השני- עשתה את זה עם איתן בבריכה?חחח נו באמת! קוסטנזה, אמנם אתה בן 25 רק-אבל וואלה- תלמד להיות אובייקטיבי! ולחפש את הטוב-לא את הרע-כמו פרידה

קרן תמימה כמו שאני חתן פרס נובל לחרטוטים.

אה אולי אני באמת ככה.חח את מייחסת לצנון תמים ארכי פשעים,הגזמת ולא בפעם ה1 דידי. שוב פעם אני אחזור בפעם המיליון איתך ועם שלל ניקיך,איתן איתן,לא היה מחוייב בזמנו לשום בחורה בלעדית,באותו זמן הוא בדק כמה אופציות במקביל,סמוך מאוד לדייט הוא החליט לרדת מאורטל,ולהתמקד בקרן ודניאל. הוא ניסה שהדייט יהיה עם דניאל אבל לא בגלל שהיה כבר נעול עליה לגמרי,אלא בגלל שזה חל ביום הולדתה והוא חש שכך ראוי שיהיה. לטנגו צריך שניים,וכמו שאיתן שכב קרן הסכימה לשכב,ויותר מזה אכתוב לך,לפי כל השיחות העמומות על הנושא בתוך הוילה עצמה,עולה תמונה מאוד ברורה של מי שיזמה את המגע המיני וזו קרן. אז בחורה שיזמה סקס עכשו מוצגת כאחת ששיקרו לה? כאחת שרימו אותה? כאחת שהיא תמימה ולא עשתה מהלכים? נו באמת לכי תספרי סיפורי סבתא לברוריה. דניאל עשתה מה שעשתה עם איתן מאהבה טהורה, של זוג מתהווה,לא מה שאני יכול לכתוב על קרן או ליהי. נ.ב-יש לך דרישת שלום מפרידה,היא שואלת בשלומך ומתי את באה לאכול קובה סלק,כי הפנים שלך מתאדמות כמו סלק כל פעם שאני כותב על קרן משהו,חחחח

puma141

New member
חחח אלי אהבה טהורה? האהבה הטהורה שלך-הייתה לפ

הייתה לפרידה. גם איתן ודניאל אהבה טהורה אחד לשניה-כי הם מזכירים אותה.פייר-מצא מן את מינו! אתה מכיר את השיר- הכל זה לטובהההההההה גם אם זה נראה עכשיו אחרתתתת- אז קרן צריכה להקשיב לזה:) הכל לטובה שהיא לא הייתה עם איתן והוא בחר בדניאל! גם אם שם, כשהיה לה רע- זה נראה אחרת:) קרן ניצלה!!!!! מאיתן אורבך. דניאל תדע להסתדר איתו, הם קורצו מאותו חומר.

goodpink

New member
הכל היה מתוכנן מצד ההפקה הם ידעו שקרן זוכה

הם לא היו נותנים לאפשרות אחרת לקרות ולכן זה היה המרקם של הקהל הכל מתוכנן מראש היה שם יותר קהל לגב וקרן חוץ מהעובדה כמובן שהמחנה של הרוע הקים חמ"ל שלם מצחיק היה לראות את זה לעומת המחנות האחרים . המחנות האחרים מתורבתים רגילים לדברים אחרים ואלו קופצים מאחור חחחחחחחחחחחחחחח בנוגע לגב וקרן אישית לא אוהבת את השפה של גב היא גרוטסקית זולה וגם עם ביטויים אלימים העניין שהדברים האלה לא היו בהשרדות משום מה והוא לא התנהג בצורה כזו בהשרדות משום מה לפחות מהקליפים ראיתי לא ראיתי את התוכנית ששודרה. רק ראיתי שיש לו מזג חם בוויכוח שהיה לו עם נטלי הוא לא הרים קול יותר מידי או אמר משהו יותר מידי אבל ראו מהשפת גוף שלו והצורה שהוא אמר לה את הדברים שיש לו מזג חם שהוא מנסה להסתיר. לפי הדברים של אמא של קרן בגיא פינס על גב לא הופתע עם הדברים לא היו מתוכננים ומתוסרטים מראש להביא סימפטיה לקרן מצד אנשים מסויימים הרי איזה אמא או משפחה תקבל את הדברים האלה. נראה שהכל היה מתוסרט כמו שקרן חשפה שההפקה סימסה לה דברים כמו שאלות שגב היה שואל אותה על ידע כללי כמו השאלה על הציירים ההפקה סימסה לה כדי שתרשים אותו. הצורה שקרן מדברת על עצמה שאין בנות כמוהה שהוא לא ימצא מישהו כמוהה שהבנות האחרות הם ככה וככה וככה רק מאשרר כמה הכל היה שם הצגה מפחינתי הדברים לא מסתרים עם דברים אחרים. כל טריק של טלויזיה שההפקה המכורה הזו ניסתה לעשות הכל נראה והכל גלוי לאלו שמבינים בטלויזיה.

puma141

New member
גודפינקף, אולי די עם זה? אם היית יודעת ש:

פייסבוק=56% לקרן אתר אגוז-לאורך סוף העונה=קרן קרן קרן אתר סקרים-חוץ מסקר 1 שבו הובילה אורטל-הכל קרן מובילה. לא בהפרש גדול מאורטל, אבל בהפרש אז די עם הטענה הזו..מה הם השתלטו על העולם?! זה מה זה נשמע לא רציני הפקה הוגנת-כל הכבוד להם!!!

למעלה