שרשור ערב.....

goodpink

New member
פייסבוק שאתי מהמובילות? אין די הסקרים לא

אומרים מהומה מה שחשוב זה מה ההפקה עשתה עם התוכנית המרכזית העריכה של ההפקה הזמן מסך שהיא נתנה לדמויות מסויימות שהעיוותים של המציאות לטובת אנשים מסוויימים ולרעת אנשים אחרים וההדחות של ההפקה של גב וקרן גם איתן קיבל בהתחלה לא אטען אחרת אבל לא לרמה של גב וקרן ואיתן אדם מוסרי אז הוא סירב להצעת ההפקה כמו שאיתן חשף בשיחה שלו עם גב. ההכנסה של המילים לפה של הפיסכולוגית המקדמת עלילה פסיכולוגית אמורה לשמוע מה אנשים אומרים ולא להכניס להם מילים לפה מה הם מרגישים חוסר מקצועיות משווע ואז יש את המנחים שמסבירים לקהל דברים שלא נאמרו וזו זכותם להסיק את המסקנות שהם רוצים להסיק בלי של ההפקה תקבע להם את התמונה הנובעת ממה ששודר. הליכלוך על מתמודדות מסוויימות בגיא פינס שלוחה של ההפקה והעלאת קרנה של מתמודדת פייבורטית של ההפקה. העובדה שההפקה סימססה למתמודדת מסויימת הנחיות ופרטים אפילו הנחיות איך להרשים את גב לא להאמין. הכל היה מתוכנן ומתוסרט. עדיין מחכה לראות איך הסקס עם איתן קרה שבעקבות השאלות של המודחות ההפקה ניסתה להטיל הכל על איתן על אף מה שהראו בפרקים אחרים שקרן יזמה את הסקס למה הם לא הראו כלום מזה למרות שהטענה בכלל היא שהם עשו סקס באמבטיה והם כל הזמן מנסים להראות שזה היה במיטה. מה מסתירים? שלא לדבר על הפרומאים של המתמודדות החוסר הגינות שלהם אפילו בנקודה הזו השירים שבחרו למתמודדות האחרות לעומת גב וקרן הסיצינות ששמו בפרומו הסיפור שניסו לצייר בפרומו והכללה של גב וקרן אפילו בפורמאים של המתמודדות האחרות מה שלא היה קיים במקרה הפרומו של גב וקרן העובדה ששלחו אותם ליוון לוקסשאן שוטינג עוד טריק של טלויזיה שגם אפשר להם לתאם עמדות בלי מצלמות ולקבל הנחיות כל טריק של טלויזה שהם ניסו לעשות נראה והראה עד כמה התוכנית הזו מכורה ובכלל זה לא קיבלו ממני סמסים

meytula

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה../images/Emo124.gif

שופו ,איתן ממשיך עם הכפכים האלה גם מחוץ לוילה ואני לא אתפלא אם זה מה שינעל מתחת לחופה

leeee2

New member
מה זה משנה הכפכפים העיקר שהיא תהיה לצידו תחת

החופה

חחחחח כי נוחות זו לא מילה גסה../images/Emo6.gif

מיטל, כשראיתי את התמונות זה הדבר הראשון שעלה לי לראש... למה דניאל לא השאירה אותם בוילה?????

meytula

New member
אני במקום דניאל שורפת לו אותם

למשל אם יש לבעלי דברים שאני לא אוהבת שהוא לובש אני מחכה שתרד לו ההתלהבות מהם ואז מעלימה לו והוא בכלל לא זוכר אותם

andy181

New member
מבחינתי שינעל את הכפכפים האלו בחופה רק שלא

יפהק, זה הרבה יותר גרוע מבחינתי :)

leeee2

New member
גיא פינס מהערב

מיטולה- כנראה שהזוגות לא ישנו יחד אתמול

meytula

New member
תודה על הקישור../images/Emo140.gif

אני ראיתי אבל מי שלא ראה יכול להיכנס ולצפות ככה משתמע מהדברים שנאמרו וטוב שכך,כל צד במישפחה רצה להיות עם הילד שלו ויש להם מספיק לילות להעביר יחדיו

webguy

New member
בפעם הנוספת הוכח יחסי מין מקדם בריאליטי .../images/Emo8.gif

באח השני 3 מתוך 4 עלו לגמר שקימו יחסי מין .. 75% הצלחה ..!! בדור 100% ..!!

andy181

New member
ובשביל לנצח חייבים להיות מעשנים:

אח גדול 1- שיפרה הפסיקה לעשן ואז בתוכנית חזרה לעשן 2- אלירז מעשן 3-ג'קי מעשן דור הבא- קרן מעשנת קיצר אם אתם לא מעשנים לא שווה לכם ללכת לריאלטי :)

meytula

New member
גם לי יש נתון

בשביל להגיע לגמר צריך להיות דומה לאייל גולן או נחש קוברה

KEEK

Member
דווקא אם אתה לא מעשן, הכי שווה ללכת

לאח הגדול.. כל התקציבים קטנים עליך.. שהם ישברו את הראש
באח הגדול עונה 3, רק 1 שלא מעשן מתוך 16-17 דיירים נתון מזעזע..

andy181

New member
יש בזה משהו, למרות שאיכשהו הלא מעשנים תמיד

נדפקים והם בסופו של דבר מוותרים בשביל שלמעשנים כן יהיו סיגריות. זה באמת מזעזע, כנראה הם מראש מכוונים בעיקר למעשנים בשביל שיהיו אינטריגות. תכלס אחוז המעשנים באוכלוסיה הוא משהו כמו 20 ובתוכניות האלו זה בדר"כ דואגים שאחוז המעשנים יהיה מינימום80..

KEEK

Member
לא יודע אם הם מכוונים לזה בכוונה

אני לא מכיר את מס' אחוז המעשנים בארץ אבל אני בטוח שהוא דיי מפחיד.. לגבי האח, אני חושב שזה יתרון גדול להכנס לשם לא מעשן גם אם הם מוותרים על התקציב שלהם בשביל התקציב (מה שאני גם הייתי עושה.. אבל אני מעשן חחח), זה עדיין חוסך מהם המון ויכוחים מיותרים.. וכמובן הם לא עוברים את הקושי הכי בעייתי בבית.. שזה מחסור בסיגריות. מה שכן, מבחינה חברתית זה יכול להוות חיסרון יש משהו בחיבור הזה של מעשנים בפינת העישון, שמאוד חשוב במשחק. תמיד פינת העישון הוא המקום הפעיל ביותר בבית.. ויש שם משהו מחבר. רוב השיחות והתכנונים מתבצעים שם.. אני זוכר שיואב בעונה 3 היה לוקח את העניין הזה קשה.. היה קצת מרגיש אאוטסיידר בגלל זה.. אגב, ראיתי תמונה שלו לפני כמה ימים הבחור הצליח להפטר מהכרס ועיצב את עצמו יפה מאוד..

andy181

New member
חח אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת בדקתי

מה האחוז האמיתי של המעשנים פה ומסתבר שזה 25%. אני מסכימה איתך יש משהו שמאחד איפשהו את כל המעשנים ומי שלא מעשן מרגיש לרוב בתכניות האלו די בודד ולא חלק מה"חבורה". יואב , איזה חפרן הוא היה..היה שלב שלא הייתי מסוגלת לשמוע אותו יתר. קשה לי לשמוע שאנשים מתמסכנים כל הזמן, סה"כ הוא היה מאוד אהוב שם ובכל זאת הוא תמיד מצא על מה להתלונן. אני מקווה שלפחות השינוי במראה החיצוני יעלה לו את הביטחון ושהוא סוף, סוף ירגיש טוב עם עצמו..

למעלה