שרשור ערב.....

שאפולי

New member
עפו על עצמם../images/Emo67.gif

הדבר הכי טוב שגב עשה זה להפוך את איתן מצנון מתנשא לפנינת אם כל חי ...........

meytula

New member
../images/Emo6.gif

איתן לא מבין מה גב עשה לו לתדמית מצנון הוא הפך לרווק המבוקש

adiyon2

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo20.gif

עוד מעט בגיא פינס, מאחורי הקלעים של הדור הבא. הראו בפרומו איך גב עולה לבד לאוטו ואומר לקרן תכתבי לי... נשיקה על הפה הוא נתן לה. תיכף מתחילים...

עכשיו אני ממש עצבנית!

עד לתוכנית הזבלה הזאת, לא צפיתי בערוץ 10 בכלל. למעט השרדות, לא צפיתי באף תוכנית שלהם ועכשיו אני צריכה לצפות גם בגיא פינס למקרה ובטעות יראו את דניאל ואיתן.... זה חוסר צדק

andy181

New member
יופי אני לא דואגת, אמא של דניאל העבירה

לה אתמול את כל מה שהיא הייתה צריכה לדעת על קרן. שמעו אותה אומרת לאמא של איתן שקרן כל התוכנית סיכסכה וריכלה :) וזה נראה שאמא של איתן ואמא של דניאל מסתדרות מצויין

puma141

New member
מעניין שההורים של קרן, לא מלכלכים:)רק מפ

מפרגנים. ואילו ההורים של דניאל, מסתבר עכשיו ששניהם-קנאים, תחמנים חושבים שמגיע להם הכל-הורים של דניאל נו:) התפוח בכלל לא נפל מהעץ. תזכירו לה שמי שריכלה בסוף-בתקופה שהכל נגמר כבר-קרן פפירגנה על השרשרת-והבת שלה ריכלה ללא הפסקה. מתי שרק יכלה-הרעילה מי שסיבבה נגד קרן. אבל לא ציפיתי למשהו אחר מההורים שלה:)

meytula

New member
כי אין להם על מי לרכל,הבת שלהם האחראית

על ריכולים

meytula

New member
מי שראה גיא פינס,אימא של דניאל מאוד עצבנית

ובצדק,היא אמרה לאימא של איתן שהיא כנראה בשוק איך קרן הסכסכנית והרכלנית זכתה אז אימא של איתן בתגובה אמרה לה שקרן עברה את התהליך הכי קשה בוילה שזה בעצם לא להיות המובחרת.אבל זה לא שיכנע את אימא של דניאל
כל הכבוד לה!! היא בטח ראתה את כל הריכלוים שקרן ענבר וליהי דפקו על דניאל ואת הדבר הכי כואב שקרן וליהי עבדו על דניאל והביאו לה סמרטוטים במקום בגדים עם ערך שדניאל הביאה להן ועוד צחקו עליה שעה שהיא אהבלה. כל מה שההפקה הסתירה יפה מאוד! סך הכל דניאל ואיתן יצאו ממש טוב ומפרגנים לקרן וגב,כל הכבוד

andy181

New member
דווקא כל הדברים שציינת הם יחסית בקטנה

הריכולים הרציניים והיותר פוגעים היו בחודשים האחרונים. אני מקווה שהיא תעביר לדניאל את כל האמת על ההתנהגות וההתנהולת המגעילה של קרן ואתי. ומצד שני שתפרגן גם לאורטל ושדני תבין שהיא לא קראה אותה נכון...

meytula

New member
זה מה שעלה לי לראש

לאורך כל התוכנית קרן ליכלכה אין סוף על דניאל שלא עשתה לה כלום ועד לשבוע האחרון האמינה בה ואהבה אותה למרות התחרות והכל. קרן תמיד זילזלה בדניאל.

talibatata

New member
הדבר היחיד שאהבתי והערכתי אצל איתן

הוא היושר וההגינות, שלזה אין מחיר.

talibatata

New member
תמיד מקשיבה לאבי, שחינך אותי על יושרה

והוגנה, ולא על תחמנות, ורמאות. אולי את מאמי צריכה להקשיב קצת לאביך.

למעלה