מקום שני 2002
I IwantSEXwithShindo New member 12/5/05 #87 קאקאשי!! תחרות של 2003 איזה מדהים!!! זה כל כך מדויק וחמודי ושרינגאן עושה לי את זה!!
I IwantSEXwithShindo New member 12/5/05 #90 vash!!!!!^_^!!!!! איזה מאמי!!! והgunpower שלו עשויים מעץ!!! איך לא רואים.. חח
I IwantSEXwithShindo New member 12/5/05 #92 אנדרסון זה אנדרסון מhellsing זה cosplay של 30 שעות בשווי 100 דולר!! שווה את זה!!
I IwantSEXwithShindo New member 12/5/05 #93 chobits! אני לא יכולתי להתעלם מהתחפושות המדהימות של צ'י הרעה מצ'וביטס זה כל כך חמודיי!! גם אני רוצה לעשות לי כזה!!
chobits! אני לא יכולתי להתעלם מהתחפושות המדהימות של צ'י הרעה מצ'וביטס זה כל כך חמודיי!! גם אני רוצה לעשות לי כזה!!
I IwantSEXwithShindo New member 12/5/05 #95 BLEACH! חח.. שמתם לב שbleach זה חימצון?!.. חחחח הנה השיניגמי הסופרר חמודה שחכתי איך קוראים לה אבל היא כל כך מאמי!!!
BLEACH! חח.. שמתם לב שbleach זה חימצון?!.. חחחח הנה השיניגמי הסופרר חמודה שחכתי איך קוראים לה אבל היא כל כך מאמי!!!
I IwantSEXwithShindo New member 12/5/05 #104 ברור שיש.. כל טקס זה משהו כמו 600 תחפושות שונות ואני שמרתי אותם רק בbmp... אז אין לי כוח להעביר את כולם למה אני כלבה עצלנית.. אז לא עכשיו שאני אראה משהו באמת מדהים אל תדאגו הוא יהיה פה..
ברור שיש.. כל טקס זה משהו כמו 600 תחפושות שונות ואני שמרתי אותם רק בbmp... אז אין לי כוח להעביר את כולם למה אני כלבה עצלנית.. אז לא עכשיו שאני אראה משהו באמת מדהים אל תדאגו הוא יהיה פה..