שרשור פאן הרט

Bakura

New member
.. בלי השתחצנות פה, טוב?...

"רק מתחילים באנימה"... טוב, מיסטר מומחית אנימה, כמה סדרות ראית שהפכו אותך למומחית? ... ומה זה מומחית בכלל? לדעת מושגים? אם כך, אז את ממש לא "מומחית אנימה" ... כי המושגים שלך שגויים. זה לא doujin, אלא doujinshi. ודוג'ינשי זה קומיקס של מעריצים על סדרה כלשהי, לא חייב להיות סוטה או עם סקס, ויכול להיות שגם כן יראו איברים. ... בכל מקרה, אל תגידי כאלה דברים שוב, אני אל אוהבת להתעצבן.

חחחח

doujin זה הקיצור בקושי ראיתי אנשים עושים doujinshi בזמן האחרון. והפסקתי לספור ב50 וכתבתי בדרך כלל חרמנים בסוגריים!!!! למה אני אוהבת doujin של חרמנים למה הם קוראיםםםםם!! הכי מצחיקים.. יש לי של הארי פוטר.. ררר.. כל כך יפה!!.. ומומחית לאנימה זה שהולכים לקנסים מכירים אנשים חשובים וקונים מלא דברים.. אז אני מקווה שאם אנשים ידעו את המושגים ואת כל הסיפור של האנימה יבואו יותר לקנסים.. לא שצריך יותר למה מפוצץ שם בצורה מפחידה!!!.. וסליחה לא התכוונתי לעצבן אותך.. אבל שלושה רבעים מהפורום האנימה הראשונה (היחידה) שהם ראו הייתה אינוישה או משהו מישראל בכל מיקרא..

../images/Emo107.gif../images/Emo2.gifאפשר קישור לאתר של הפאנרטים

האלה אם יש לך אותו? כן? כן?? כן???? בבקשההה *_*

לי Li

New member
אין לי ../images/Emo4.gif

אני מכירה את זה כי קטי כבר שרשרה את זה לפה מתישהו. אולי לקאטי יש... מצטערת ^^"

הזהרה!!!

אופס.. שחכתי להזהיר קודם..... זה מלאאא ב boy X boy!! כל כך הרבהההההההה...... וזה צויר ע"י ילדים/מבוגים מבוגרות/ילדות שחושבים... ש.. נו מה אתם לא רואים?!?!?! הם חושבים שאין יותר HOTTTT מxxx של אינוהומו... חחחחחח אישית מסכימה איתם... מיאו!... וסליחה אם מישהו נפגע מהסיפור הנחמד והקצר הזה...

זה פשוט מפגר!

למה אתה שם את זה בפורום אינויאשה! זה פוגע בסדרה! אתה לא מבין שאנשים שצוחקים על הסדרה מציירים חוברות הנטאי חלש אבל עדיין פוגע?! סלח לי אבל זה ממש לא קשור לכאן!

לי Li

New member
היא שמה אזהרה ~_~

את לא חייבת לקרוא אם את לא אוהבת. ויש כאלה שלא חושבים שזה פוגע...

אני נפגעתי!

שיהיה לכם ברור! *חיילים* *המשמר יציד את נשקו! הצג שק! (כ מסדר הלוחמים המיסטיים, גיבורי הארי פוטר, רומח הדרקון, עולם הדיסק, ונבחרת מובחרת של לוחמי מנגה חזקים מציגים כל מני נשקים קסומים וקטלניים)* הזוגות הן כדלקמן! *מכריזה בקול של גנרל, נותנת פקודה לחיללים להסתדר בשורות* אינויאשה וקגומה לנצח! "קיקיו ה*בייפ* לרצח! *תדמיינו צבא שלם צורח את זה.....* מירוקו וסאנגו! *מגישה לנעם את השיבוט המושלם יותר מהמקור בשבילך שהיא לא תרצח אותי* ושיהיה ברור!!!! צבא שלם ילחם במי שאומר: *הפלוגות צורוחות לפי הסדר* ש"קיקיו" לא *בייפ* *פלוגה 2 צורחת* שאינוי צריך להיות עם "קיקיו" *פלוגה 3* שאינוי הומו!!!! *פלוגה 4* שמירוקו הומו!!!! *פלוגה 5* שסאשומארו צריך לבצע גילוי עריות!!! *כל הגדודים שלי נגעלים רק מהמחשבה* *פלוגה 6* שנאראקו הוא לא בן *בייפ* *כל הצבא ביחד* שמירוקו לא צריך להיות עם נעם!!!! (אני מתכוונת למקביל המציאותי שלו, לא המצוייר, המצוייר תפוס..) *הצבא יכתיף את נשקו! הכתף שק!!!* *ימינה פנה! קדימה צעד!* *מצעידה צבא ענקי שלי החוצה*

PakoLina

New member
*סוקלת*../images/Emo187.gif

אוף! אף אחד פה לא קולטטטט
מיריק
הוא שליייי

יש לי משהו אחד להגיד לך..

פשוט תסתכלי שוב!!.. מה יותר יפה מdoujin של boyXboy?! מה?!?! זה פשוט מדהים.. למה doujin של בן בת זה פשוט גרוע!!.. זה אשכרה פורנו והבן תמיד למעלה וכל מיני כאלה... אבל yaoi זה כל כך יפה!!!! סיפור אהבה אמיתי.. שתי בנים אוהבים אחד את השני למרות שהם בנים ולמרות כל מיני גורמים מתנגדים.. וזה כל כך יפה!! T_T go love go!!!.. אני התמכרתי לyaoi בגלל שזה כאילו סיפור אהבה בקיצוני אני הייתי shojo fan איזה שנה ומשהו ובחצי שנה האחרונה אני מוצאת את זה לא משהו למה זה ברור שאם הם לומדים ביחד אז הם גם יתנשקו וכל מיני כאלה.. אבל שאת קוראת yaoi זה שונה!! למה את לא יודעת מי יתחרמן אם מי ומתי!! יש לי yaoi של 2 בנים שהם ידידים כבר איזה 20 שנה ואז שניהם ניהיים מורים בבית ספר והם מתחרמנים בחדר מחשבים.. *_* כל כך יפה!!!! מצטערת אני פשוט איבדתי עיניין בshojo.. עכשיו אני קוראת את זה רק בגלל שהבנים כוסונים.. ושזה מצחיק.. כבר לא בגלל הlove..

אגב אמיתי לא אמיתי..

רק שתדעו יש דבר כזה שקואים לו cosplay שזה אנשים שמתחפשים לכל מיני כוכבי אנימה והם פשוט hot!... רק שתדעו.. ואם הייתי יכולה להעלות תמונות bmp הייתי מראה לכם איך נראה מישהו כל כךךך כוסון!! שזכה בתחרות של vash הוא נראה כל כך ואש!!! איזה כוסון כמעט אנסתי אותו באימייל... חחחח

לי Li

New member
תעלי תמונה!

קבצי אותה, שני פורמט, תעשי הכל! אני רוצה לראות את זה!! *.* (במחשבה שניה XD אם את לא מצליחה, לא נורא XDD)

למעלה