שרשור פאן הרט

Bakura

New member
../images/Emo46.gifטוב, אז כנראה צבא שלם יתקוף אותי

כי אני אומרת שאינויאשה וקאגומה הם זוג מגעילף דוחה ונורא, וקיקיו היא לא לרצח. אם כבר, אינויאשה וקיקיו לנצח, וקאגומה ה*ביפ* לרצח. מירוקו וסאנגו בסדר גמור, אלא אם מירוקו מוצא בחור חמוד שיעשה לו ילד. קיקיו לא ביפ. אינו צריך להיות עם קיקיו, אם הוא _חייב_ להיות עם בחורה. אינויאשה לא הומו, הוא בי. מירוקו לא הומו, הוא יתחיל עם כל מי שיעשה לו ילדים, גם אם זה בן. סאשומרו לא מבצע שום גילוי עריות. הוא רק חצי אח של אינויאשה. ואת יודעת מה? אני חושבת שהוא צריך להיות איתו >< נאראקו הוא לא בן *ביפ*, נאראקו הוא הסיבה שכל הסדרה קיימת! ומירוקו... ונעם... טוב, רק אם נעם תעשה לו ילד ^^ ואני בטוחה שהיא תעשה כמה שירצה ^.^ ... ואם את מתכוונת לשלוח אליי את הצבא העלוב שלך, בואי נראה איך תתמודדי מול אימת הבישים לבני השיער שלי. מוהאהאהאהאהא! >_< אז אל תתחילי לחנטרש לי ת'שכל, את לא תפקדי אליי כלום, באקה! >_< סאשי ואינו לנצח~! קגומה לרצח! קיקיו וקאגורה לנצח! קגומה לרצח~! אם קאגורה נעלמה, טסובאקי תארח לקיקיו חברה! נאראקו וקוהאקו לנצח, וקגומה, כן! לרצח! >_< ומירוקו וסאנגו הם פשוט זוג משמיים, אבל בשביל נעם אני אחשוב פעמיים ^^; ~.~

חחח

כן יש כאלה אנשים שרואים שלא ראו yaoi אמיתי בחייהם ולא מבינים כמה זה יפהההההה!!! ואכן קיקיו long live! היא עושה מה זה דרמה!!!!!!!!! אני heart drama!!

keep smiling

New member
אמ...../images/Emo165.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

נשבר לי מהערבוב של אנגלית-יפנית-עברית שלך. ואני אתאפק לא לקלל. יומיפה בחוץ, לכי לראות אותו ותעזבי אותנו בשקט ~_~

goman!!

תיראי אני אוהבת יפנית אנגלית ואפילו קצת עיברית.. תהרגי אותי אבל ככה אני כותבת..(goman=סליחה ביפנית... בכוונה! XP!!)

לי Li

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

קרעת אותי טוטאלית LMAO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בלי קשר לאם אני מסכימה עם מה שאמרת או לא (ועם רוב אני דווקא מסכימה ^.^) זה היה מצחיק XD נמ, זהו

../images/Emo107.gif../images/Emo2.gif

מה עם המשך לפיק שלך? שלוש פעמים ביום, אני הולכת לבדוק אם כתבת המשך. אבל לאאאא
אין
*מייבבת בפקציות* ככה את מתעללת בי?

Naraku SeXy

New member
את יכולה להגיד זונה

את יודעת .. לפחות זה מקצוע עם פרנסה ... קגומה בכלל לא מפרנסת את עצמה ...ומה איכפת לך אם אמא של נאראקו הייתה זונה !!! זה רלוונטי בכלל !!!?!

PakoLina

New member
נאמפ.. ../images/Emo187.gif

שמתי את זה כבר.. אני צריכה לסרוק את כלללל הציורים שלי
פו, זה הרבה.. כדאי לכם להגדיל...!

PakoLina

New member
גם את זה../images/Emo187.gif

הנה עוד אחד.. אבל אני ממש לא בטוחה ששמתי אותו ד"א, ציירתי אותו די מזמן.

inulove

New member
סתם ציור שלי על קוגה..

אין לי כוח לשרשר את כל הציורים..

ציור שלי 2

אפילו ציירתי את קאגומה... אני לא מאמינה...חחחחח סתם סתם היא חמודה!!!

שירשור cosplay!

מי אמר שאנימות לא אמיתיות?!?!?!?!?!?!?!? לסקול אנשים חסריי אמונות כאלה!! אם אני רוצה מירוקו (ואני רוצה!!!!!) אני רק צריכה ללכת לקנס השנתי (הotaku) בארה"ב לקבל מה שאני וכמה שאני רוצה!!!!.. זה יהיה שירשור של אנשים שמתחפשים לאנימות והם כל כך חמודים!! חמדמדים!! מדהים!!! ^_^!! אני אוהבת אנימות אמיתיות!

למעלה