../images/Emo46.gifטוב, אז כנראה צבא שלם יתקוף אותי
כי אני אומרת שאינויאשה וקאגומה הם זוג מגעילף דוחה ונורא, וקיקיו היא לא לרצח. אם כבר, אינויאשה וקיקיו לנצח, וקאגומה ה*ביפ* לרצח. מירוקו וסאנגו בסדר גמור, אלא אם מירוקו מוצא בחור חמוד שיעשה לו ילד. קיקיו לא ביפ. אינו צריך להיות עם קיקיו, אם הוא _חייב_ להיות עם בחורה. אינויאשה לא הומו, הוא בי. מירוקו לא הומו, הוא יתחיל עם כל מי שיעשה לו ילדים, גם אם זה בן. סאשומרו לא מבצע שום גילוי עריות. הוא רק חצי אח של אינויאשה. ואת יודעת מה? אני חושבת שהוא צריך להיות איתו >< נאראקו הוא לא בן *ביפ*, נאראקו הוא הסיבה שכל הסדרה קיימת! ומירוקו... ונעם... טוב, רק אם נעם תעשה לו ילד ^^ ואני בטוחה שהיא תעשה כמה שירצה ^.^ ... ואם את מתכוונת לשלוח אליי את הצבא העלוב שלך, בואי נראה איך תתמודדי מול אימת הבישים לבני השיער שלי. מוהאהאהאהאהא! >_< אז אל תתחילי לחנטרש לי ת'שכל, את לא תפקדי אליי כלום, באקה! >_< סאשי ואינו לנצח~! קגומה לרצח! קיקיו וקאגורה לנצח! קגומה לרצח~! אם קאגורה נעלמה, טסובאקי תארח לקיקיו חברה! נאראקו וקוהאקו לנצח, וקגומה, כן! לרצח! >_< ומירוקו וסאנגו הם פשוט זוג משמיים, אבל בשביל נעם אני אחשוב פעמיים ^^; ~.~