הפרק השני לפאנפיק. ../images/Emo189.gif
זוכרים את הוואנשוט שעשיתי?! אז המון ביקשו המשך, וזה מה שאתם מקבלים. מהיום הפרקים יתנהלו מנקודת מבטם של חברי הלהקה, בגוף ראשון. שם: מלאכים. (אגב, האייקון זה מלאך...) פאנדום: טוקיו הוטל ז'אנר: דרמה, אגנסט. דירוג: R. תיאור קצרצר אבל מפורט של אלימות. שיפ: אני לא יודעת אם זה שיפ, כמשהו מיני אין ביניהם, רק אהבת אחים עזה. טריגרים: תאור קצרצר ומפורט של אלימות, המון רגשות. "טומי... אתה המלאך השומר שלי..." לחשת לי, גורם לדמעותיי להתפרץ החוצה. נטלתי אותך בזרועותיי, והחלתי ללכת לכיוון היציאה, את המשטרה כבר הזמנתי, היא אמורה להיות פה כל רגע. בדרך ליציאה בעטתי בממזר ששכב על הרצפה בכל הכוח, עם כל התסכולים והכעסים שהצטברו בתוכי, גורם לו לעוף כמה מטרים ממני. הבטתי בך, עיניך עצומות. לחייך מלוכלכות מהאיפור השחור שהתערבב בדמעות, כ"כ הרבה דמעות. אתה ישן, נרדמת כמו מלאך קטן, מותש אחרי הקרב הארוך עם הכאב. כל אנחה שהשמעת בזמן שישנת גרמה לבכיי רק להתגבר. "קומה שמונה דירה 20, כדאי שתמהרו לפני שהבן זונה יתעורר." הטחתי לעבר השוטרים, מתעלם מהצעותיהם לקחת אותך ממני, לא הסכמתי. מה שחשוב זה להיות איתך עכשיו, כל העולם יכול להזדיין מפה. עכשיו זה רק אני ואתה, בילי, רק אני אתה והכאב, הכאב שאנחנו חולקים. התיישבתי בתוך הניידת הריקה. הגיעו שתיים, אחת כדי לקחת את הממזר, והשניה כדי לקחת אותך. הבטתי בך... כמה שאתה שלו כשאתה ישן. ליטפתי את לחייך, מנסה למחות את האיפור המרוח, את המשקע שהותירו הדמעות. איתן גם רציתי להסיר את הכאב, לקחת אותו עליי, לסבול במקומך, אבל אלוהים רוצה ששנינו נסבול. שמחתי שאתה מצליח לישון, לשכוח מהכל. ייתכן שלא תזכור הרבה כשתתעורר, אתה הרי בהשפעת סם האונס, ואם זה יהיה ככה אני לא אמהר להזכיר לך. אני אזכור הכל במקומך. אני אסבול במקומך, אזכור במקומך, אבכה במקומך, אפצע את עצמי במקומך, אמות במקומך. אני מוכן לקחת הכל על עצמי, בילי, תמיד, בכל מצב. אני לא מבין למה זה קרה דווקא לך, בילי. תמיד היית הרגשן שבינינו, הפגיע ביותר. אני יכולתי להתגבר על זה קצת יותר בקלות, קצת עזרה ממך, והכל היה נדחק לפינה נידחת במוח, שהייתה חוזרת רק בסיוטים. לי הרבה יותר קל להכחיש, ואילו אתה... אתה מלאך, מלאך שצפוי לו גיהינום. אתה המלאך שלי, ואני שלך. אנחנו שומרים זה על זה, אנחנו תמיד נשמור זה על זה. חיבקתי אותך חזק, מצמיד אותך לגופי. הקשבתי לנשימותיך, לדעת שאתה עוד שם, חי. כשתתעורר, אני מפחד להסתכל לך בעיניים ולא לראות, לא לראות את הניצוץ הזה שנמצא שם תמיד, את הניצוץ שנותן לי חיים כל פעם שאתה מביט לי בעיניים. אני מפחד להרגיש את הנשימות שלך, לשמוע את הקול שלך, לראות את הגוף החי שלך נע, אך לדעת שאתה בעצם כבר מת. הייתי צריך להגיע יותר מוקדם, לשמור עלייך. אבל לא... אני הייתי עסוק בלתקוע איזו זונה בשירותים. מצטער בילי... אני כ"כ מצטער. הסרתי שערה סוררת מפניך, ונשקתי לך במצח. השוטר הדיסלקט בוהה בי עכשיו, ספק מזועזע ספק מרחם. אידיוט. הוא בחיים לא יבין את הקשר שלנו, בילי. את הקשר שרק תאומים יכולים לחלוק. אתה שלי, ואני שלך. ככה זה, לנצח. הנחתי את ראשך על ברכיי, ממשיך ללטף את פניך. הבטתי החוצה דרך השמשה של הניידת. אני רואה את השוטרים גוררים אחריהם את הבן זונה שעשה לך את זה. הייתי יוצא עכשיו, חוטף להם אקדח ויורה לו בביצים, ואז בועט לו שם. שידע לאיפה לתקוע את הזין שלו. אחרי שהיה מדמם חצי שעה, הייתי יורה לו בראש, ואז תולה אותו על העץ מהרגליים. אולי תוך כדי שהיה מדמם הייתי חותך לו כמה ורידים, שיסבול. אני יודע שזה נורא, בילי, אבל מה שהוא עשה לך הרבה יותר נורא. אני מאחל לו בידוד, חיים שיותר גרועים מוות. אני מאחל לו כל כך הרבה דברים, אף אחד מהם לא משתווה למה שהוא איחל ועשה לך- להיות חי-מת, להיות ער בתוך סיוט, להיות מלאך בגיהינום. עכשיו תגיד לי בילי, האם אי פעם אני עוד אזכה לראות ממך חיוך, אושר, ניצוץ? האם אני עוד אזכה לשמוע ממך שיר, צחוק? איך אתה תחזור לבמה, בילי? איך אתה תחייה את החיים שלך עכשיו? איך אתה תצליח למצוא את החלום שלך בתוך כל הסיוט הזה? אבל אתה יודע, אני אעזור לך למצוא אותו, וגם לחיות אותו. אני אתפוס אותך אם תיפול, אני אחזיק אותך אם תמעד, אני יעמיד אותך על הרגליים, אם לא תוכל לקום בכוחות עצמך. אני אהיה שם כדי להחיות אותך, כדי לאסוף את הרסיסים של הנשמה השבורה שלך, לביל שאני מכיר. לבילי שלי, למלאך שלי. אתה פוקח את העיניים, ושולח יד אל פני, נוקע בקלות בסנטרי. "מה אני עושה כאן?" אתה לוחש, כ"כ בשקט שאני לא שומע, אבל אני לא צריך לשמוע, המבט שלך אומר הכל. "אל תדאג, בילי, אני איתך." אנחנו נצמדים לעוד חיבוק. תשתוק עכשיו, בילי, אתה לא צריך לדבר, בשבילנו הזמן נעצר, העולם הפסיק להסתובב, הוא לא קיים יותר. עכשיו זה רק אני ואתה, בתוך הבועה שלנו, בתוך הכאב שלנו, מנסים להחיות אחד את השני. בבקשה בילי, אל תאבד את עצמך יותר מדי בתוך הכאב, כי אז אני לא אדע למצוא אותך. בבקשה, אל תקפוץ לתוך התהום הזאת, כי אז אולי אני לא אספיק לתפוס אותך. אני כאן בילי, אני איתך, בשביל להחיות אותך, בשביל לאסוף את הרסיסים שלך, בשביל להחזיר לך את החיוך. ואם אתה לא תצליח לעשות את כל זה, אז אני עדיין אהיה כאן, אחייך בשבילך, אצחק בשבילך. ואם גם לחיות אתה תצליח- אני מבטיח, אני אחיה בשבילך.