שרשור פאנפיקים חדש!

LiHiLuSh

New member
זה חלק מהביפור שלי XP חחחח

אבל של הסוף ותבינו אני רק בהתחלה ^^" חח ואני ישים אותו פה שאני הסיים אותו ^^

florit11

New member
אנשים! תמשיכו את הפאנפיקים!

זה כ"כ מדהים ואני כ"כ במתח! Ich liebe T H , Lilo093 ,rikikiki ,3has3 , תמר, dorkiflitz . תמשיכו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל חצי דקה אני ניכנסת ובודקת אם יש המשך... יאללה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D:

florit11

New member
וידעתי ששכחתי פאנפיק... XD

lid15 .... המשך.
המשך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין אין, מדהימים הפאנפיקים..... אנחנו פורום כשרוני, ני ני ני.

Be My Escape

New member
../images/Emo110.gifהאמ,אני אנסה פרק אחד..

אם אני אראה תגובות מעודדות,אני אמשיך:) שם הפאנפיק: To good to be true. מקווה שתהנו(; ! -פרק 1- זהו,אנחנו כבר לא על הקרקע. טיסה 483 יצאה לה,בדרכה לגרמניה. אני:"מי היה מאמין?!תאמיני לי נטע,אנחנו באמת צריכות לנקות קצת את הראש!אנחנו אחרי פאקינג שנתיים של קריעת תחת בצבא!" נטע:"כן הא?" חייכה נטע,וישר ידעתי מה המשפט הבא שלה הולך להיות."אחחחחחח,אירופה!" אמרנו ביחד וצחקנו. - "נו כבר טום!" צעק עליו ביל."כבר שעה אתה מתעסק בקוקו הזה שלך!בוא כבר!יש קהל שמחכה!" טום:"בוא נראה אותך עושה קוקו עם כל הראסטות האלה!" השיב לו טום בציניות וחזר לקוקו."רואה?! גם גיאורג חייב שכל שערה תהיה מושלמת!" גיאורג:"ראסטה בוי,אני וביל סיימנו להתארגן כבר לפני חצי שעה!" "פאק,שתי קרציות הפילו עליי פה.."טום לחש לעצמו. "שמענו את זה!" "נטע-תראי!"צרחתי לה באוזן.זה היה נראה כמו חלום! זה היה כ"כ...כ"כ...עצום! תור ענקי[!]של נערים ונערות,נרגשים כולם,עומדים בכניסה...לא הצלחתי להבין על מה מדובר,עד שראיתי את השלט: 'טוקיו הוטל-ההופעה היום!בואו בהמוניכם בשעה 20:30!' נטע ידעה שאני הערצתי את טוקיו הוטל בעברי,אבל עכשיו זה משהו אחר...משהו הרבה יותר חזק נטע:"רגע,אז מה השעה עכשיו?!אולי עוד נספיק להגיע!" אני:"20:24..בחיים לא נצליח להכנס בתור העצום הזה!" נטע בחנה טיפה את האיזור,קלטה משהו מרחוק,וחייכה את החיוך ההוא.חיוך שאמור לרמוז לי משהו.. נטע:"או שכן...בואי אחריי"אמרה וגררה אותי מהיד לפני שהספקתי להגיד משהו... ..:"אפשר לעזור לכן בנות?" נטע:".................

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gif נחמד ממש ^_____^

אבל, תקשיבי, גם לפאנפיק שאני כותבת קוראים Too good to be true, תוכלי לראות אותו בשרשור פאנפיקים הקודם.. זה יחסית בעייתי שיהיו 2 פאנפיקים באותו השם, אז תני לי מסנ אומשו ונמצא פיתרון ביחד אומשו, סבבה? ^______^

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאני באמת רוצה, פשוט

פרק 4 אצל הבטא שלי כרגע, היא אמורה לתת לי אותו מתוקן מחר בערב ^_______________^ אני אשתדל לתת לה את םרק 5 בקרוב, אני כרגע כותבת את 8.

florit11

New member
את מבטאת?! סגידה...!

לא חשבתי שמישהי מעבירה פה בטא לפני שהיא מפרסמת... אני ממש מעריכה אותך עכשיו! D:

למעלה