../images/Emo69.gif פרק 3 ../images/Emo69.gif
ושוב, מצטערת שזה כזה עלוב >< אני יודעת שפרקים 7,8 ו-9 יצאו לי יותר טוב
ותנסו להתמודד ולהבין מי מדבר XDD רק מפרק 9 התחלתי לכתוב P: - - - - - הדלת הייתה פתוחה... כנראה לאחר שרצתי טום התעצל ולא סגר אותה אחריי. נכנסתי לחדר וטום לא היה שם... לפתע נזכרתי במה שהוא הביא לי, פתק קטן שאפילו לא קראתי. נזכרתי ששמתי אותו על השידה והוא באמת היה שם... פתחתי אותו והיה כתוב:"תבואי לחדר 406 בשעה שמונה בערב" הסתכלתי על השעון והשעה הייתה רק 11 בבוקר. נשכבתי על המיטה והתחלתי לחשוב על הכול. 'למה בכלל רדפתי אחרי ברנדון?' 'למה ברנדון נעלב?' 'לאן טום הלך?' אחרי ששאלתי את עצמי את כל השאלות הכי מטרידות שיכולות להיות וכל השאלות שאין לי תשובות אליהן נזכרתי שהוזמנתי על ידי חבר של טום לנגן על גיטרה... הוא לא אמר לי מתי לבוא אז החלטתי פשוט ללכת. הגעתי למעלית וממנה יצא ברנדון. הוא לא דיבר איתי ולא הסתכל עליי. הסתכלתי עליו עד שהמעלית התחילה להיסגר ויצאתי מהבועה שלי. נכנסתי למעלית ולחצתי על קומה 25. המעלית עצרה כמעט בכל קומה ואנשים עלו. בסך הכול היינו 6 אנשים... כולם ירדו לפניי, בחדר המשחקים, זה שמתחת לקומה 25. הגעתי לקומה 25 ויצאתי מהמעלית. לא ידעתי לאן אני צריכה ללכת... היו שני חדרים מול המעלית, היה את חדר 406 – החדר של טום ואת חדר 405 – כנראה החדר של חבר של טום. התקדמתי לחדר 405. הדלת של חדר 406 הייתה פתוחה קצת אז יכולתי לשמוע את טום אומר:"אני אוהב אותך הכי בעולם!" איך ששמעתי את עלו לי בעיניים דמעות. אומנם אני מכירה את טום פחות מיום, בעצם אני לא מכירה אותו בכלל אבל עדיין הוא כבש אותי! דפקתי בעדינות על חדר 405 בשביל שטום ו"מי שהוא הכי אוהב בעולם" לא ישמעו אותי. לאחר מספר שיניות נפתחה הדלת ואני נכנסתי פנימה... "היי, מה שלומך?" שאל "בסדר, זוכר אותי?" "בטח! איך אפשר לשכוח? תזכירי לי איך קוראים לך" "אני לא אוכל להזכיר לך אם עוד בכלל לא אמרתי לך" "לא אמרת?" "לא" עניתי וחייכתי "טוב, אז אני גיאורג, נעים להכיר" "האנה" עניתי לבסוף. "הוו... אז מה את עושה פה במלונינו הקט?" "מלונינו, אה? אתה הבעלים?" אמרתי צוחקת "לא..." אמר צוחק גם כן "אבל את יודעת למה אני מתכוון" "חחח כן... אני פה עד שתתחיל שנת הלימודים... מה אתה עושה פה?" "אני פה עם..." "עם..." המשכתי אותו לאחר שלא דיבר כמה שניות "עם החברי... עם הלהקה שלי" "להקה?" "אממ... כן... מסתבר" "הוו מגניב! איך קוראים לכם?" "טוקיו הוטל" " לא מכירה" "לא נורא..." אמר וחייך "אז מה התפקיד שלך בלהקה?" שאלתי לבסוף "אני הבסיסט..." אמר גאה "בסיסט?" שאלתי בקול חולמני "כן, בסיסט" "תמיד הייתה לי חולשה לבסיסטים!" "אז כנראה שאנחנו ממש נתאים" אמר וקרץ לי "כנראה.. תמיד אפשר לנסות" ניסיתי להתלוצץ איתו "טוב, את האמת, לא תהיה לי בעיה" אמר צוחק "את האמת, גם לי לא" ניסיתי לחקות אותו "טוב, נפסיק עם זה?" צחק "כן" צחקתי גם אני "אז ננגן לנו?" "כן... רגע! הגיטרה שלך, זה בס?" "כן, אבל אני תמיד יכול לקחת מחבר שלי את הגיטרה שלו... זאת לא תהיה בעיה..." "אה... אז אתה מוזמן לקחת" אמרתי מחייכת "אוקיי, הוא גר בחדר השני אז אני אתקשר לשאול אם אני יכול לבוא... את יודעת... הוא זורם כזה... בכל רגע יש לו בחורה אחרת לא כדאי להיכנס סתם ככה..." אמר והרים את הטלפון וחייג... אני הסתכלתי עליו בפרצוף קצת מוטרד "טום" הוא אמר והלב שלי נפל! "אני יכול לבוא לקחת ממך משהו?" "אני יכול או לא?" "טוב, אני בא" אמר וניתק. "רוצה לבוא איתי? זה פה ליד..." שאל והסתכל לי בעיניים. 'יופי, נפלתי על עוד אחד עם עיניים מדהימות' חשבתי לעצמי. "לא יודעת... לא אכפת לי" אמרתי. לא באמת רציתי. ידעתי על זה איזה טום הוא מדבר! התפללתי שיש גם בחדר 407 מישהו שקוראים לו טום! "טוב אז בואי" אמר ותפס לי את היד. הוא משך אותי אל מחוץ החדר ואז נכנס לחדר 406. החדר של טום. "נוו, האנה, את באה?" צעק לי מתוך החדר. נכנסתי לחדר וראיתי שם את טום ואת הבחור השני... חשבתי שלו הוא אמר שהוא אוהב אותו ובסוף הוא כן בת אבל לא. פתאום מהמקלחת יצאה מישהי. "הנה את!" צעק לה הבחור עם שיער הקיפוד "חשבתי שכבר טבעת!" הוסיף. היא התקרבה אליו והם התנשקו... טום, שהיה עד עכשיו עם הגב אליי כי הוא חיפש את הגיטרה שלו, הסתובב וראה אותי! "אז קוראים לך האנה, אה?" פלט אליי "כנראה" "מגניב." טום נתן לגיאורג את הגיטרה שלו והלכנו משם. "אז טום הוא הגיטריסט?" "כן, הגיטריסט הכי חרמן שתמצאי" אמר וצחק ואני הצטרפתי אליו "ואם אני אמצא גיטריסט יותר חרמן ממנו?" "אז את לא תהיי ברת מזל" צחק ואני שוב הצטרפתי. לאחר עוד כמה בדיחות או משהו כזה הוא הוציא את הגיטרה. הגיטרה הכי יפה שאי פעם ראיתי! בהיתי בה כמה דקות עד שהוא הושיט לי אותה. "אולי אתה תנגן קודם?" "למה?" "אני רוצה לראות איך אתה מנגן" חייכתי "טוב" אמר גיאורג והתחיל לנגן. הוא ניגן כל כך יפה שיר שאני אפילו לא הכרתי. "איזה שיר זה?" "מונסון... שיר של טוקיו הוטל" "הוו, טוב, אתם נשמעים אחלה" חייכתי "לא רק נשמעים! תראי איך אנחנו נראים" צחק ונפנף בשערו "בטח!" צחקתי "טוב, רוצה לנגן משהו?" שאל והשיט לי את הגיטרה לקחתי את הגיטרה והתחלתי לנגן... באמצע השיר, בלי ששמתי לב נכנס טום והסתכל. ניגנתי שיר שלי. כשסיימתי אותו שמתי לב שטום עומד בדלת ומסתכל עליי "וואו! מה זה?" הוא שאל כולו מתלהב "שיר?" עניתי "טוב, די להיות צינית" צחק "טוב, אז זה שיר שלי" אמרתי וחייכתי "זה מדהים!" פלט גיאורג אחרי שהוא שתק יותר מידי זמן "תודה" אמרתי מסמיקה "טוב, אני חייב ללכת לפגוש חבר שלי" אמר גיאורג והשאיר אותי עם טום. "ביי" אמרתי מחייכת "ביי נדבר, כן?" חייך אליי עם חיוך כובש והלך טום התקרב והתיישב לידי. "אז מה?" שאל "את בקטע של להשתלט על כולם?" צחק "מי זה כולם?" צחקתי והעברתי לו את הגיטרה "כולם זה... טוב עזבי" "עזבתי" אמרתי וחייכתי "את חייבת להפסיק!" "להפסיק מה?" "להיות כזאת אדישה" "אה סליחה" צחקתי "זה לא יחזור" "מעולה! אז עכשיו תמשיכי לנדנד לי מי זה כולם" " למה לי?" "כי את חייבת!" "אני לא!" צחקתי. "טוב, אז לא תדעי" "אוקיי" נפלתי על המיטה והוא נפל גם. "אפשר להתחיל איתך?" "אולי" "טוב, אז אני מתחיל איתך! תיזהרי" הוא התחיל להציק לי עד שפתאום נכנסה בחורה לחדר והתחילה "טומוש! כל כך התגעגעתי אליך!" "דניאל!" טום צעק אליה בחזרה והיא קפצה עליו. "תכירי, זאת האנה. האנה, זאת דניאל היא..."