לכול מוכי הוורד....הפאנפיק
זה היה יום סגרירי, מירוקו ואינויאשה יצאו לחפש מזון, וקאגומה ,שיפו וסאנגו נשארו בבקתה העבשה והישנה. שיפו נרדם, וקאגומה שקעה במחשבות. "את בסדר" שמעה קאגומה את סאנגו אומרת בשקט, קאגומה הרימה את ראשה מעט ואמרה, "את יכולה לשמור סוד?", סאנגו חייכה ואמרה, "בטח, ספרי". הנר רעד מעט, הגג השבור טפטף טיפות מים על החדר, אבל קאגומה לא התייחסה ואמרה בקצרה, "אני אוהבת את אינויאשה", ואז הסתכלה על סאנגו וציפתה שתגיד שאין זמן לאהבה או שאין סיכוי לאהבה שלה. אבל להפתעתה סאנגו חייכה, "ספרי לי משהו שאני לא יודעת", היא אמרה בקול מצחקק למראה פניה של קאגומה, ואז אחרי שעה ארוכה פצתה קאגומה את פיה שוב, "איך את יוד..". ואז צעקה פילחה את שמי הלילה. קאגומה וסאנגו רצו החוצה, שיפו התעורר אבל היה עדיין מטושטש. קאגומה כמעט בכתה למראה עיניה, טאסייגה במלוא גודלה תקועה היישר בגבו של אינויאשה, ומחזיק אותה אדון חדש, סשאמורו החזיק בה במבט מטורף בעיניו.. "אינויאשהההה" צרחה קאגומה, ואז קאגומה פרצה בבכי טיפות עפו לכל עבר, "אינואישה.... אהוביייייי" קאגומה לא חשבה שאיי פעם תצעק את זה אבל זה יצה מפייה בלי כוונה. אינויאשה פתח את עיניו, אדומות עם חריץ שחור שיניו ארוכות, וכך גם ציפורניו, איניאשה הפך לשד שלם. היה פיצוץ עצום, קאגומה פתחה את עיניה, וראתה את סשאמורו שרוע על הגב, במרחק של יותר מ10 מטר מאינויאשה, ואם זאת אינויאשה עמד, ושלף את החרב מבטנו. הפצע נעלם כלא היה בהבזק סגול קטן, סשאמורו התעורר וקפץ על אינויאשה, בחרב שלופה, אינויאשה אפילו לא הסתכל על סשאמורו, הוא הסתכל על קאגומה. קאגומה עצמה את עיניה לרגע, ואז פתחה אותם אחרי ששמעה את קול האויר של החרב של סשומורו פוגע במטרה, קאגומה כמעט פרצה בצחוק הפעם.