שרשור פרק יומי! *מקווה שלא הקדימו*

NarakuDaBoss

New member
שרשור פרק יומי! *מקווה שלא הקדימו*

אההה! פתאום שוכחים משרשורי פרקים יומיים! פתאום לא מתלהבים מזה כול-כך, הא? יא מלעונים
. טוב לא משנה, עכשיו אני פתחתי את השרשור היומי (פעם שנייה כבר ^^), ואני מאחל לכולם צפייה נעימה! היום יהיה פרק דיי מגניב לפי מה שקראתי....

Naraku SeXy

New member
כן !! יהייה פרק קוהאקו !! נאראקו !!

יאאייי הזוג הכי שולט בסדרה..(לא להרוג אותי)0.0

Bakura

New member
... לא הכי, אבל גמ'ני חושבת...

ואיך קגומה הפריעה בכל קטע הסאנגו-קוהאקו-אינויאשה... זה היה כל כך יפה עד ששמעתי את קריאת ה"אינויאשה!" הצווחנית שלה... וסאשי-אינו הרבה יותר שווה... >_> אבל אני לא מזלזלת בתפקידו של קוהאקו כשפחת המין הנאמנה ^^

Fay Wood

New member
חחחחחחחחח XDDDDDDDD

באמת, הייתי בהלם שאף אחד לא פתחת את שרשור הפרק היומי... אבל אז החזרתם אותי למציאות הקשה... XDDDDD דרך אגב- היו היה לי כזה יום חראאאאאאא!!! למה בצפר לממהההה??!??!!??!? לא רוצה שיעוריםם!!! לא רוצהההההההההההה!!!! אני כל כך לא התגעגעתי למתמטיקה...
ואם זה לא מספיק, אמור להיות לנו (בכיתה) טיול(/גיחה) שאנחנו יושנים בחוץ באוהלים... אני חשבתי שחברה שלי תבוא ואי אהיה איתה באוהל, ומסתבר שהיא לא באה, חברה אחרת שלי לא באה, ואין לי אוהל!!!!! ככה שאני ל יוצאת לטיול כי ככה יתקעו אותי עם ילדים מפגרים או יותר גרוע- עם ילדים שלא רוצים אותי איתם באוהל...
ככה שאני לא הולכת לטיול... ממש חיכיתי לטיול הזה ובסוף -כרגיל, אני חייבת להוסיף- דופקים אותי לבד!!!!!! החיים כל כך לא הוגנים!!!!!!!!!!!!! קקקסססססססססססווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל חוץ מזה, היום היה נחמד, כי התחלתי לקלל אנשים ביפנית ואמרתי להם "קסווווו!!!!!!!!!! / באאאאקקההההה!!!!!!! / אוסווארי!!!!!!!!" והם לא מבינים כלום!!!!!!!!!! XDDD זה היה כל כך מצחיק.... אלוהים איזו מגילה!!!!!!!

special girl1

New member
:/

לנו היה טיול שנתי באוהלים... היה כיף... תחשבי שוב, אולי תשני את דעתך... לקלל ביפנית זה כיף
אמ... מה זה קסו? [טוב, צריך להרחיב את אוצר המילים הצועט שלי ביפנית...] ואם את יכולה לרשום איך מבטאים את זה [באנגלית]

Fay Wood

New member
אז.. אריגטו לשתי התגובות ^_^

אנשים נחמדים... חחח... ואולי באמת אני אחשוב על זה עוד פעם.. 0.0 ו-קסו=לעזאזל (נו באמת, אינויאשה כל הזמן אומר את זה!!! חח סתם.. גמני לא ידעתי עד לא מזמן... 0.0) ו...אין לי מושג איך אומרים את זה!!אמרתי את זה כמו kaso אבל לא נראה לי שזה ככה.... או וול גם ככה אף אחד לא מבין אותי... ^_^"

special girl1

New member
תודה^^

אוף... תפוז באקה. הראה שלא שלח אבל הוא בעצם כן שלח את התגובה. העוד מילה נוספה לה לאוצר המילים שלי

את יכולה ככה לקלל ביפנית

קוזו-זה גם לעזאזל...זה לא קוסו ה-ז' [לא קיללתי] יותר נשמע,שפת סלאנג שוקשו-מילה ארוכה למילה לעזאזל אבל משתמשים בה

special girl1

New member
:/

לנו היה טיול שנתי באוהלים... היה כיף... תחשבי שוב, אולי תשני את דעתך...לקלל ביפנית זה כיף
אמ... מה זה קסו? [טוב, צריך להרחיב את אוצר המילים המועט שלי ביפנית...] ואם את יכולה לרשום איך מבטאים את זה [באנגלית]

love Jay

New member
אה....../images/Emo9.gif

אח בורות היא דרך החיים שלי... אה...מה זה קסו??

keshush

New member
חבל טיולי גיחה הם ממש שווים

ומה זה קסו??? ואני מבינה אותך החיים באמת לא הוגנים!!!

Yoley

New member
חחח...

גם אני לפני איזה שבוע התחלתי לומר לאחותי "באקה" (אבל הצלחתי לעצור את עצמי שלא כל-כך ישמעו...), וכשאימא שלי קראה לאחותי לומר לה משהו, אמרתי כזה "שבי" (כלומר אוסוורי). חחח... גם לי השנה היתה גיחה כזאת, אבל בגלל שלהרבה ילדים לא היו אוהלים, החלטנו לעשות אוהל כיתתי שהצופים (יש הרבה צופיפניקים בכיתה) אירגנו. בסוף כמובן איכשהו רוב הכיתה מצאה מקום באוהלים כלשהם, ורק אני ועוד ארבעה ילדים ישנו באוהל הכיתתי, שנדמה היה שעומד לקרוס בכל רגע. היו עוד כמה ילדים שישנו בלי אוהל תחת כיפת השמיים.... XDDD

Horse Wishper

New member
שוב חשבתי שיחכו קצת...

חשבתי לחכות לוחצי... הוו וול... מחר אני אנסה... זה רק שירשור יומי...... דאאאאאמט אני מתחילה להיות רחמנית ותמימה.... פאאאאאאאאאאאק הוו וול, צפייה נעימה....

אוי עוד מעט מתחיל!!

יהיה פרק ענק עם סאנגו וקוהאקו!!! יאללה בה בי וצפייה נעימה לכולם!!!

למעלה