שרשור פרק יומי! *מקווה שלא הקדימו*

MayaChan

New member
פרק יפה,קצת משעמם בגלל קוהאקו P:

אינויאשה:"אתם אחים מעצבנים" (או משהו כזה). מחר יש מישהו שנראה כמו אישה :) שאלה
בערב יום השואה +יום השואה יהיה פרק?
ומה יהיה מחרתיים שיהיה כ"כ יפה?

y a m i girl

New member
נכון שהוא?../images/Emo99.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

בואי נסגוד לו יחדיו!
אינויאשה

Naraku SeXy

New member
ומחר יבוא איזה הומו אחד !

ויהייה גם ססשי !!! איזה כייף !!! הוא שם אודם .. *נמסה*

לי Li

New member
היה פרק נחמד, הפרק הבא נראה שולט

סאשי מגלה דברים חדשים ^_^ בכל אופן, הפרק היום היה נחמד, חבל לי על קוהאקו, אבל הקטע שסאנגו אמרה שהיא תתאבד אחרי שהיא תהרוג אותו היה מפגר >_>; בכל אופן, אהבתי את משפט הסיום של קוהאקו, זה היה באמת יפה. ואינויאשה עם ההערות השולטות שלו "איזה אח ואחות מפגרים אתם" פשוט קורע XD אה, ומירוקו היה כזה שולט בפרק הזה, הוא הבין את המלכודת של נאראקו, ושאף את הדבורים הארסיות. זה היה מאוד חמוד מצידו ^_^

Stinki Winki

New member
סאנגו כזאת יפה שזה הורג.../images/Emo99.gif

פרק נחמד בהחלט. למה לא אומרים מה יהיה עם מירוקו והדבורים?>< לא ייתכן שזה ייעלם פתאום! שמתם לב שכשאחת מהדמויות בשליטה של נארקו הברק מהעיניים נעלם?

keshush

New member
כן גם אני שמתי לב לזה

זה ממש מהמם המיקוד על העיניים אני אוהבת עיניים...

Usi Chan

New member
פרק מושלם ^_^! כמעט <_<

*רועדת מהתרגשות* נאראקו, הפרקים שבהם הוא מופיע הופכיל מיד לטובים, טובים מאוד *_* קוהאקו, שפחת מין מושלמת שכמותו, אוקה קטן וביישן..אחח אחח אחח!! סאנגו מרגשת, מירוקו מקריב את עצמו ואינויאשה עוצר את סאנגו ברגע האחרון! הדבר היחיד שהרס היה *surprise surprise* קגומה! נו באמת, קוהאקו כמעט הרג אותה! למה הוא לא יכול היה להקשיב לנאראקו, קגומה פשוט מיותרת *והסליחה מכל אוהבי קגומה* וציפיתי למוות!! הייתי צמאה לדם וכעת..כעת..;_; האכזבה קשה! רק נאראקו שלי מחזיק אותי בחיים (ועוד כמה בישים מושלמים ^_^) ג'ה

Michelle91

New member
כן שמתי לב לזה

ככה אני יודעת אם הם בשליטה של נאראקו או לא חההההה

Yoley

New member
מירוקו באקה -_-

מסכן, למה הוא היה חייב לשאוב את כל הדבורים האלו? ככה הוא יהיה שוב פעם חולה -_____-

Yoley

New member
בפעם הקודמת שהוא שאב דבורים

אם אני זוכרת נכון, הוא היה צריך ללכת לאבא המאמץ שלו כדי שירפא לו את הקאזאנה, ואז אסור היה לו להשתמש בה עד שהפצע יחלים.

keshush

New member
אז, כשאיזה שד השתלט על האבא החורג

שלו??? אז כן נזכרתי

Yoley

New member
או שהתבלבלתי עם מקרה אחר...

היתה גם פעם שהוא שאב סכינים כאלה שחתכו אותו, לא? *יולי מרגישה סנילית*

למעלה