שרשור פרק יומי! *מקווה שלא הקדימו*

Michelle91

New member
פרק..לא אהבתי כל כך

אני לא אוהבת את הפרקים של קוהאקו.. אל יודעת למה

Buyo H

New member
אוף! קוהאקו לא הרג אותה;;;;;

אני זוכרת שבפרק הזה מאוד לא אהבתי את שיפו
ובפרק הזה אני זוכרת שנורא כעסתי על קוהאקו שהוא כל כך מתעכב ולא הורג אותה כבר...
אוי, זה היה כל כך מצחיק שהפקצה נפלהXD והפרצוף שלה היה שמן מאוד.. אבל בכלל בפרק הזה לא השקיעו בציור.. והיא גם לא מפסיקה לומר "קוהאקו">< והיא גם כל הזמן אומרת "סאנגו צ'אן">< מה הבעיה שלה?O_O" יש מתקפה חדשה^^ קוראים לה טסאייגה^^"
אף פעם לא הבנתי למה צריך לומר את השם של המתקפה לפני שתוקפיםO_O"~ וחצי פרק לא הייתי מרוכזת
אני יותר מידי מודאגת מהמבחן בהסטוריה;;~ אהה, וגם מאוד אהבתי את מירוקו בפרק הזה.. אבל עכשיו אני לא אוהבת אותו יותר>< באקה מירוקו!!!! אתה צריך להישאב לתוך הקאזאנה בעצמך!>< אבל.. יש לי תהייה... קאוגרה שולטת ברוח, אז היא לא יכולה לשלוט בקאזאנה? אינויאשה רץ בצורה נורא חמודה^^ אבל הוא יותר חמוד כשהוא מדלגXD אינויאשה כל כך חמוד^^ קוהאקו ממש מזכיר לי דמות אנימה אחרת אבל אני לא מצליחה להיזכר מי זהO.O
"אבל פניה של הנערה הזאת, לא נעלמים"^_^

Naraku SeXy

New member
יאהה אני מתה עלייך

כמה חבל שהוא לא שיפד אותה ...כל הפרק חיכתי לזה ...לא שנאראקו שלי לא מספיק כן ..כזה פרק שווה ! הוא כל כך מנצל אותו !! זה כזה כיף ..הוא פשוט שפחת מין מושלמת בשביל נאראקו שלי . ושוב אני חוזרת לנושא..כמה חבל שקגומ..בעעעע לא מתה ..ולמה לעזאזל אינויאשה נוגע בא...אייכככככככ בעע...*מקיאה* רציתי לראות דם נשפך...רציתי לראות אלימות..וגם ציפיתי למוות...כל כך...כמה חבל..קוהאקו בפעם הבאה אל תפספס...אני לא מבינה איך לא התפוצץ לה המוח..היא חשבה יותר מדיי..והתא היחיד שנשר לה לא נשרף..באסה...מנת המשכל שלה שווה לציפור...

FireZeroX

New member
לאאאא היא היתה צריכה להרוג אותו!

ביאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאטץ' למה להרוג את קאגי החמודה שלנו?!

keshush

New member
לי קוהקו מזכיר את מירוקו

אל תשאלו אותי למה אולי בגלל זה סאנגו אוהבת את מירוקו...

לי Li

New member
הציור בפרק הזה באמת היה לא מושקע

>_>; לקאגומה באמת היו פנים שמנות >_>; והיה מצחיק שהיא השתטחה עליהן, מוואהאהאהאה ^_^" ולמה מירוקו כבר לא טוב? ; ; הוא דווקא היה מאוד חמוד בפרק הזה, מה הוא עשה אח"כ? (כן, זאת בקשה לספויילר אם אפשר ^^")

לי Li

New member
אבל אני רוצה לדעת

ככה אני לא אקשר אליו וככה זה פחות יישבור לי את הלב כשזה יקרה ^_^ נו, בבקשה |מלאך| (למה אין סמיילי מלאך? ><)

Buyo H

New member
הוו.. זה נוראי../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

;;;;; לפי המידע שהגיע אליי ממקורות נאמנים (*נטע*).. במנגה.. אחרי שהסדרה נגמרת... מירוקו.. מירוקו.. הוא.... הוא... הוא... ישאב את האקודושי!!!!!!>< לאאאאאאאאאאאאאאאאא! *צועקת* *רצה ברחבי הבית* *חוזרת ושולחת את ההודעה* *ממשיכה לרוץ ברחבי הבית* *חוזרת ועוצרת את השליחה* ד"א, נטע, אם זה לא נכון, את מתה
!!!~#!~%F&%&#Nן&^צ356736&B^M$*()*%3HB>$^& *שולחת את ההודעה וחוזרת לרוץ ברחבי הבית* *שוב חוזרת ועוצרת את השליחה* מירוקו! אני מאחלת לך שתישאב לתוך הקאזאנה ותמות עם אנשי שלג קטנים ומכוערים!!!!!>< *חושבת אם יש לי עוד משהו להוסיף* *שולחת את ההודעה* *רצה ברחבי הבית* *מחליקה* *נופלת* *חוזרת למחשב צולעת* *מגלה שלא שלחתי את ההודעה* *שולחת את ההודעה*~

לי Li

New member
XDDDD (תגובה המכילה גם כן ../images/Emo58.gif)

האם כל תיאור המעללים שלך היה ניסיון לרכך את העצב שאני אמורה להרגיש? אם כן, תודה ^^" אם לא,
בכל אופן, אני מקווה שזה לא מה שיקרה לו, אני חשבתי שהוא בעצמו יעשה משהו נורא (כמובן שלשאוב את עצמך זה נורא >_>; אבל דיברתי על מעשה נורא מסוג אחר. נמ >< לא משנה) מה גם שזה לא יקרה בסדרה, אלא במנגה, אז זה בסדר, בערך
טוב, לא
לא נחמד להרוג דמות כזאת חמודה, הוא היה אמור להנצל וסאנכו הייתה אמורה לעשות לו ילד >< ; ; מסכן נמ, טוב, לפחות הסיפור שלך שעשע אותי ^^"

Buyo H

New member
לאלאלאלאלא../images/Emo58.gif

לאאא.. מירוקו לא ישאב (אני חושבת
)... הוא ישאב את האקודושי
אני פשוט איחלתי לו שישאב בקאזאנה שלו עם אנשים שלג קטנים

לי Li

New member
אה ^^" ../images/Emo58.gif

אני חשבתי שהוא בעצמו ישאב ^^" באקה שכמותי. נמ, מי זה אקודושי? 0.0

keshush

New member
../images/Emo58.gif?

מה זה "האקודושי" אמרת שהוא ישאב את האקודושי מה זה???

Buyo H

New member
../images/Emo58.gif

זה מישהו מאוד מאגניב ע שיער סגול וכוווווווווווווווווווולם אוהבים אותו כי הוא כל כך נחמד ומאגניב^______________^~

למעלה