שרשור פרק יומי! *מקווה שלא הקדימו*

קוהאקו אולי מזכיר לך..../images/Emo19.gif

את אל מפמא? הקולות שלהם נורא דומים, ושניהם אחים קטנים ומסכנים.

הוווווו, איזה פרק!!!!

איך אהבתי שאינויאשה דאג לקגומה, ואיך הוא הניח עליה את היד שלו כשראה אותה פצועה. זה כל כך יפההההההההה
נראקו! הראו אותו בסוף! איזה נסגד
כמה שהוא יפה עם הצמר הזה ^_^ קוהקו מעצבן אותי. אבל ממש מעצבן אותי. ומירוקו, איך שהוא שאב את כל השדים. אבל מה לא היה בסדר בזה שהוא שאב עם הקזאנה שלו גם את הדבורים? קאגורה היתה כלבה
אני מטורפת עליה, אבל היא היתה ממש כלבה ^_^ מחר פרק מעניין:)

keshush

New member
הדבורים ארסיות

אז אם הוא שואב אותן אז גם הרעל שלהן נספג בו...

Horse Wishper

New member
ואייייייייייייייייייי

בכיתי בפרק הזה
פשוט בכיתי בסוף
איך הוא לא הרג את קגומה... וואו, הוא חזק הילד הזה...
איך סאנגו באה להרוג אותו, בזה כמעט בכיתי ואז אינויאשה בא וקטע את זה... אבל מזל שהוא בא....
כשקאגורה באה ואז גם קגומה וקירארה, איך קאגורה סיפרה שהוא כמעט מת מהזיכרונות וסאנגו נישברה בסוף, שם בכיתי
אז בכיתי
וואי, זה היה כזה עצווווווווווב.......
איך בסוף נאראקו נוזף בו בשקט, מחזיר לו את הזכרונות לרגע ואז הוא כזה: "לאאאאאאאא לאאאאאאאאאאא לאאאאאאאא" ואז נאראקו אומר: "אוקי, אני אתן לך עוד קצת לחיות." ואז הוא עושה: "האי" אבל אז חושב שאת פניו של סאנגו לא ישכח....
פרק הבא... לא ברור לי מה הוא יהיה.... עצוווווווווווווווווווווווווב
נ.ב שמתם
שהם כל הזמן אומרים סאנגו צ'אן או קגומה צ'אן
כי אני שמתי
....

PakoLina

New member
אכן. צ'אן זה כינוי חיבה לחבר\ה שלך

או סתם למישהו חומד^^

Horse Wishper

New member
עוד כמה דברים ששכחתי

למה קוהאקו קרצייה
מסכן הילד
שיפו ממש עיצבן אותי היום
הוא לא יכול לסתום את הפה הגדול שלו לשנייה הכי חשובה שם
למה הוא היה חייב לגלות לקאגורה שטאסיגה עדיין כבדה
אני חולה על אינוווווווווווווווו (טוב זה ברור אבל עכשיו עוד יותר) אני מסכימה עם כולם שאמרו שהוא מאמי שהוא דאג לקגו
נשמההההההה למרות שהוא אוהב את *מצה*מצה*

PakoLina

New member
הממפ. פרק ..

פרק נחמט. אוף, היה יותר מדי סאנגו שכבר כואבות העיניים @.@ אני יותר מחכה לפרק הבא.. אבל, וואלה, המשפט האחרון ריגש אותי "אבל פניה של הנערה הזו לא נעלמים"

PakoLina

New member
אוי! איך יכולתי לשכוח!../images/Emo110.gif

*מרביצה לעצמי* שחכתי להזכיר את מירוקו הגיבור
ששאב את כל הדבורים עם הארס
למרות שזה יכול להרוג אותו
...אוי לא! רגע! זה עלול להרוג אותו! מה יהיה על מירוקו שלייי?!

פולי3

New member
ארג. עוד פרק חסר עלילה ועצוב ? מה נ

נהיה ? בית פרוצות ??? אוף, שיהיה פרק קליל ושמח כמו בפרקים הראשונים, שהדבר הכי עצוב היה שקגומה הולכת לבית שלה. קסו !

איזה פרק נחמד!!

נאראקו אני שונאת אותו!!! סאנגו המסכנה... טוב שאינויאשה עצר אותה מלהרג את קוהאקו...

Naraku SeXy

New member
הלו אני מבקשת

בלי העלבות !!!!!!!!! כי אני לא רוצה להתחיל לריב ...

לי Li

New member
היא לא העליבה אותו ממש ../images/Emo4.gif

היא אמרה שהיא שונאת אותו. כמו שאחרים שונאים דמויות אחרות. באמת שלא כדאי לפתח על זה ריבים ^^" כבר היו כאלה והם התגלו כמיותרים. כל אחד ודעתו

special girl1

New member
עוד פרק מדהים ../images/Emo13.gif

איך שאינו דואג לקגומה
מירוקו ממש גיבור! איך שהוא שאב את כל הדבורים והשדים עם חלל האוויר שלו!
קוהאקו מסכן.... נאראקו רע!!!
מסכנה סאנגו... אבל מפתיע שקוהאקו לא הרג את קגומה! ללא ספק- פרק נפלא!

GalaxyAngel

New member
הו... כל כך.. עצוב

זה.. זה היה פרק כזה עצוב!!! ;_; ומירוקו המתוק... הסכים להפגע מהרעל של הדבורים.... כדי לעזור.. מממ.. מסכן!! ;_; אבל סאנגו הרבה יותר.. איך היא בכתה בהסטריה... מזל שהיא לא הספיקה לעשות כלום.. והפנים של קאגומה באמת היו ממש שמנות היום!!!! >< היא בסוף תהיה שמנה במו החתול שלה XD ושיפו כזה אידיוטטטטטטטטטטטטטטטטט מה הוא מסתתר שם כמו מפגר ופולט שטויות?!?! שיברח משם, זה כבר עדיף.. הוא לא תורם בכלום, אולי לכמה ריבים וזהו.. סתם טיפש ><

GalaxyAngel

New member
וכמובן איך לא

"אבל פניה של הנערה הזו לא נעלמים" זה היה ממש עצוב... ושווה.. וכשקוהאקו אמר את זה הייתה לי צמרמורת בכל הגוף......

J e i n

New member
איזה פרק יפה!!!!

הייתי צריכה משהו כזה יפה כדי להתאושש מיום שישי... גם מחר יהיה מעניין נראה לי.

keshush

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!

בפרק של מחר אינו שלי בסכנה!!!! ועכשיו נעבו להיום- היה פרק עצוב איזה יופי שקוהגו(נורא אוהבת להגיד את השם שלו) זוכר את הפנים של סאנגו מסכן מירוקו שיקראו למיוגה!!!!! אינו דאג לקגומה!!!!!!!!! איזה יופי הוא דואג לה ואחר כך הוא יתאהב בה רגש מוביל לרגש!!!!!!! אני שמחה ועצובה!!!! יש לי שיר מתאים: אני הולך עם פיצול אישיות (גם אני, גם אני) אני הולך עם פיצול אישיות (גם אני, גם אני) כששומעים אותו הוא פשוט קורע אבל חרגתי מהנושא אז בואו נחזור לפרק של היום- מסכן קוהקו... נאראקו מתעלל בו קאגורה נורא יפה!!! היא נהיית יותר ויותר יפה מפרק לפרק ראיתם את הפרצוף של קאגומה אחרי שאינו הסביר לסאנגו שצריך להגיע אל קוהקו כשהוא בחיים??? איזה קורע פרצוף כזה של סיפוק... ואיך אינו פקד כזה על סאנגו כשהו הסביר לה על קוהקו כאילו שאכפת לו אבל הוא לא רוצה שיידעו אז הוא צועק את זה בקול חזק ופוקד... והם שכחו את מירוקו אחרי שאינו הלך לקגומה... ואיך שיפו כזה צועק לאינו "אתה משתמש בטפרים שלך כי אתה לא רגיל לחרב איזה פחדן" או משהו כזה ואז הוא כזה עם הידיים על הפה כזה "סליחה סליחה" אז אני גמרתי עכשיו לדבר על הפרק ולא אכפת לי אם קראתם או לא את המגילה שרשמתי ואני גם לא מצטערת כמו כל השאר שרשמתי מגילה, עכשיו אני עם לב קל הורדתי ממנו את הכל וכל מה שהיה לי להגיד על הפרק (כמעט) נאמר. ועוד משהו- כשסאנגו כשה הייתה עם החרב מעל קוהקו אז אני כזה: לא סאנגו אל תעשי את זה. וכשהיא בכתה והדימעה נפלה לו על הפנים אני כזה ציפיתי שהוא יזכר ויפסיק להיות כזה אטום!!!! ובסוף כשהו היה עם נארוקו אז ראיתם איך העיניים שלו איבדו את הברק והצטמקו??? איזה מפחיד!!! זה ו עכשיו באמת גמרתי!!!

לי Li

New member
גם אני ציפיתי שיקרה משהו אחרי

שהדמעה נפלה =O זה היה יכול להיות כל כך מתאים!! בסוף לא קרה כלום >_>; אם אינויאשה לא היה בא... =X

למעלה