שרשור פרק יומי

Buyo H

New member
בעע><

הפקצה כל כך מטומטמת בשיר פתיחה.. היא אומרת לאינויאשה אוסווארי בגלל ששיפו הכאיב לו עם הדבר הזה שלוoO ואז היא עושה מבט של אני-בוגרת-מכולם-ואני-צריכה-להיות-אחראית-לכולם..
ואני גם לא ממש אוהבת את השיר פתיחה הזה
אבל העיקר שיש פרק נחמד^^ הוו... היה משעשע שמירוקו הביס את היוקאי לבד^^ "בוא ניגש לעבודה"XD הקטע עם הארוחה המשפחתית עם ססמאשי היה ממש מצחיקXD מיוגה ממש טיפשXD ולפקצה יש פיג'מה ורודהoO" *מירוקו רץ* *מירוקו נופל*XD אבל הקטע עם הצחוק של אינויאשה היה הכי מצחיקXD אינויאשה מקפצץ מצחיקXD יותר הוא מדלג יותר מצחיק^^ הוו.... אינויאשה עשה לשיפו טראומהXD "שוגה באבה"XDDDDDDDDDDD אינויאשה תמיד מוסיף "באבה" ו"ג'יג'י"XD ולשוגה ולחתול שהיא היתה עליו היתה את אותה הבעהXD

עוריט

New member
פרק מצחיק ^O^

איזה פרק משעשע! היה פרק חמוד^^ אהבתי את אינויאשה בתור פרעושה סקסית, חחח מסכן שיפו הצלקת תישאר אצלו לעד.
הוו ומירוקו מייד קופץ על ההזדמנות *הוו איזה כיף היא ניסתה להזדחל למיטה.בואי,שכבי לידי* נו במת.
הילד היה חמוד:p בא לעשות פיפי על מירוקו חיחי
הו ומה שם השיר החדש במת? פרק הבא הולך להיות שווה סושי וקוגה באותו פרק

פולי3

New member
זה היה פרק מעולה, היו לי דמעות צחוק

! חחחחחחחחחחח, "לא תצליח לברוח ממזר קטן," *חושף כתף* "אני כולי שלך, יקירתי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDD

Naraku SeXy

New member
פרק ממש שווה !!!

אינו חשף כתף !!! ודיבר כמו נקבה !! מה צריך יותר סאשי.. אני שואלת .. זה נראה כאילו הוא הולך לאנוס את שיפו ... >_< וגם הקטע של אינו סאשי אכולים היה מגניב !! אבל הפרק הבא עוד יותר ..

Naraku SeXy

New member
אהה .. ובנוגע לפאקצה ..

היא לבשה ורודדדדדדדדדדדדד איקקקקקקקקקקקקקק איככככככככככככככככככככככסססססססססססססס בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

J e i n

New member
XDDDDDDDDDDD איזה פרק מצחיק!!!!!!!!

אינויאשה היה מצחיק נורא בתור שוגה..... XD תגידו.... רק לי הזכירו מיוגה ושוגה את מירוקו וסאנגו.....?
מחר יהיה מעולה!

יאא, היו תקריבים לקיריארה../images/Emo99.gif

היא כזאת חמודה, כשהיא הובילה את שוגה המטומטמת הזאת. איכסה, שונאת את הפרעושים, גם את מיוגה וגם את שוגה. הקטע עם מירוקו כשהוא הלך לשיון, כמה שהו חתיךךךךךךך, וכמה שהוא סקסי עם החלוק הלבן הזה? וסאנגו XDDDDDD היא כזאת קורעת, גם כשהיא ישנה. ואינויאשה, כשהוא דיבר בקול של נקבה חשבתי לעצמה מה לעזאזלללל, ואז הוא חשף כתף, למה לא את כל פלג הגוף העליון שלו? ארררג. מדהים אחד! ואיך שהוא קיפץ כמו פרעוש...XDDDDD לא היו לו תקריבים יפים /: זייהו, פרק קורע XD

Fay Wood

New member
יווו איזה פרק נוראייי!!!!!! ../images/Emo168.gif

בחיים שלי לא ראיתי פרק כל כך דפווקקק!!!! זה היה פשוט בזבוז של זמן, זה פשוט עיצבן אותי!!!! כל פעם הפרעושה הזאת משתלטת על מישהו אחר- זה חירפן פור גוד סייק!!!!!! זה היה פרק פשוט... נוראי!!!! רק הסוף היה קורע... XDDD מיוגה ג'יג'י- גירסה בהקטנה של מירוקו XDDD אהבתי את החתונה.... טחחחח
מחר קוגה-קוןןןןןן!!!!!!!!!! ^________^
סוף סוףףףףף!!!!!!!!!! קוגהההההה!!!!
התגעגעתי כל כךךךךךך!!!!!!!! ויהיה גם קגורה וסשומארו-סאמההה!!!!!
מחר יהיה פרק שולטטטטט!!!!!!!!!! דאאם היום היה פרק כל כך דפווווקק..... קוגה-קוןןןןן!!!!

Fay Wood

New member
אהה ועוד כמה דברים.. ../images/Emo168.gif

מירוקו-סאמה כזה סקסי בחלוק הזה
טחחח כשהילד בא להשתין עליו XDDDDDDDDDDD מירוקו-סאמה סקסייייי...!!!!! יווו השיר פתיחה החדש כל כך יפפההההה!!!!!! הוא פשוט מהמםםם!!!
וואי עכשיו אני אוהבת גם את השיר פתיחה וגם את השיר סיום ^__^ מחר קוגה-קוןןן!!!!!! ^_______^

PakoLina

New member
קסו. איזה פרק נסגד.../images/Emo187.gif

אוו.. אני אוהבת את השיר החדש
יש בקליפ גם הרבה קעים מצחיקים.. אוקיי. בפרק הזה היו פשוט יותר מדי קטעים מצחיקים שאני לא יכולה להיזכר. אבל מה שכן.. היה תקריב או שניים מזה מדהימים של מירוקו!

Bakura

New member
שיר פתיחה מעולה ../images/Emo45.gif

ואחד הפרקים הכי טובים שראיתי. סופסוף מירוקו חרמן כמו שצריך, מראים את הצד הרגיש בו, מירוקו סאנגו חמוד ונחמד, משהו עם מיוגה (שמתם לב ש-שוגה נראית כמו סאנגו? ^.^ ) אינויאשה מראה כתף, מתחיל עם שיפו *-* יו, זה היה פארינג מחרמן. וקגומה הרסה הכל עם הפאקינג אוסוואר ישלה. אני רציתי אונס. אונס, שומעים אותי?! אונס!!!!!!!!!!! הוא בכה ,הוא ברח, ואינויאשה סוףסוף הראה את הצד הטוב שבו, ו........ אין אונס ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ... ועד שקגומה הפמפגרת הזאת לובשת משהו אחר חוץ ממכנסיים ולא עסוקה להרוס סצנות יאוי בפואנטה, היא לובשת ורוד קצרצר. ורוד פאקצי וקצר. סקרו האר. אה, ודרך אגב, שמתם לב שכל אחת ישנה עם חיית מחמד?... קגומה ישנה עם שיפו, סאנגו ישנה עם קירארה, אז מן הראוי, שמירוקו ישן עם אינויאשה, כלבלבו! ^0^ ונאראקו, עם קוהאקו, כמובן ^.^ !!! אה. פרק טוב, סך הכל. ^.^ חוץ מקגומה, אבל אני מניחה שבשלב מסויים היא תתפגר, תעלם לפרק.... ארג, מחר המון בישים ובישוג'ואיות!!!!!!!!!! ^.^

צחקתי כמו מטורפת!!! (שזה מה שאני)

זה היה כל כך קורע!!!!! כבר היו לי דמעות מרוב צחוקים!!!! "אני צריך פיפי..." *נלחץ* "זה לא בית שימוש כאן.." "אה! סאנגו באת איתי למיטה הא? בואי יש הרבה מקום" *מחטיפה לו עם הבומרנג* "את בסדר?" *נשנש תחת* *מחטיפה לו מתוך שינה* *מתעוררת* "מה איפה אני? מה קרה לך מירוקו?" *קולטת את סיטואציה* "הוא חזר לעצמו?" *נשנש תחת* "הו, הוא בהחלט חזר לעצמו" והקטע עם הצחוק של אינויאשה... גדול!!!! "אני רוצה להיות מאוהבף אבל לא בהניו שנמצא תחת כישוף!!!!" מסכן שפיו...עשו לו טראומה... מיוגה כל כך קורע.... *עיוותים עיוותם* מגילה שאפילו לא מספיקה לתאר את הצחוקים....

Fay Wood

New member
אמא התמונה הזאת מפחידהה!! ../images/Emo168.gif

לא יכולתי להסתכל עלייה!! זה היה פשוט מפחיד מידי...
די, עשית לי סיוטים!

פינל

New member
העין? זה מדהים!!!

בשבוע שעבר הלכתי לאוניברסיטה למשהו בקשר לאינשטין ושמעתי הרצאות והכל (באחת נרדמתי והתעוררתי רק בסוף בגלל מחיאות הכפיים...) והיו שם טלסקופים ענקים שהראו את צדק, שבתאי, והירח וזה היה מדהים!! החלל הוא באמת מקום יפה ומוזר...

למעלה