שרשור פרק יומי

HANSAMA

New member
חחחח פרק יפה!!!

הקטע של הסעודה המשפחתית... או שאינו כזה אומר לשיפו לקחת אותו.... או מירוקו סתם מטומטם!!

Stinki Winki

New member
איזה פרק קורע!!!!XDDDDDDDDDDDD

נשפכתי
התקיפות שלהם היו עשויות יפה... חחחחחחח השאגה הזאת או איך שלא קוראים לה מצחיקהXD והחתונה עוד יותר
מיוגה הפחדן הזה!^__^ פחחח הזקנה ההיא! סוטהXDDDD חחח איך שאינו' דמיין מה יהיה במפגש משפחתי... זה היה חמוד^.^ מחר שוב מזימות של נארקו בעע]: השיר פתיחה חביב ביותר^.^.

nomadbl

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מחר ומחרתיים פרקים שולטים. וזה לא מזימה של נאראקו הפעם (למרות שנאראקו מופיע בפרק של מחרתיים)

פרק מצחיקקקקק רצחח

מחר קוגהההההההההההה יומיים ברציפות קוגגההההההההה אחחח קופצת מרוב אושר!!!

Yoley

New member
פרק יפה ומצחיק! XDDDDDD

ראיתי את זה פעמיים ^___^ השיר פתיחה החדש ממש יפה! *______*
איזה חמוד מירוקו!
איך שהוא עזר לילד לעשות פיפי. רואים שהוא יהיה אבא טוב כשיהיו לו ילדים... ^____^ ואיך שהוא הזמין את סאנגו להצטרף אליו למיטה XDDDD
"אם כבר אני ער בשעה כזאת אני מעדיף לעשות דברים אחרים." XDDDDD ואיך שכולם לובשים את הקימונו הלבן בתור פיג'מה, ורק קאגומה לובשת פיג'מה ורודה o_O ואיך שאינויאשה, במקום לשכב במיטה כשהוא ישן כמו בן-אדם, הוא ישן בישיבה ולא נוגע במיטה. XDDDDDDD ואיך שסאנגו נותנת כאפה למירוקו אפילו מתוך שינה.... LOL! ואיך שמירוקו חשב שסאנגו עדיין כועסת עליו XDDDD חחח... יש הקבלה בין מירוקו וסאנגו לבין מיוגה והפרעושה XDD [נ.ב. סליחה על ריבוי ה"איך ש..."]

מית צאן

New member
אני והתגובה המאוחרת שלי...

לאנורא... הניתוח היומי שלי:
איזה חמוד הילד
"פיפי..."
"כאן זה לא שירותים
"
"פיפי..."
"בוא
"
*תופס אותו ועוזר לו להשתין*
*חוזר עייף*
*רואה את סאנגו מגיעה*
"סאנגו
את באת הנה במיוחד בשבילי
"
*חיוך זדוני*
"בואי תצטרפי אלי..."
וואו ואיזה גדול היה הקטע שהיא נפלה עליו והוא שואל: "את בסדר
"
*מזמוז תחת*
*כאפה מתוך שינה*
"מה
איפה אני
מירוקו מה קרה לך
"
ואיך שמירוקו השתגע ואינויאשה צועק: "עכשיו חשפתי את פנייך האמיתיות נזיר שטוף זימה שכמותך
" קרע אותי
ואחרי שמשתלטים על מירוקו אז קגומה שואלת: "הוא חזר לעצמו
" *מזמוז תחת*
*קגומה כועסת*
"הו כן, הוא באמת חזר לעצמו.."
אמא'לה
יש לה פיג'מה ורודה
יאכככככככככככככס
איך אינויאשה השתגע עם הצחוק הזה שלו ושהוא ניתר אחרי קירארה, והיא לא מבינה מה קורה לו ובורחת ואז שיפו נופל לפני אינויאשה והוא כזה חושף כתף: "עכשיו לא תוכל לברוח ממני יקירתי...."
*קול נשי ומגרה*
*חשוף כתף*
(ה.מ למה
למה הוא לא חשף את כל פלג הגוף העליון
ארררררררג
) ושיפו כזה: "אינויאשה מה קרה לך
"
ו-"אני רוצה להתאהב אבל לא בחצי שד תחת כישוף
"
*בוכה*
*גמאני רציתי שאינויאשה יאנוס את שיפו 1240 פעם
*
הפרעושה הזאת הייתה מצחיקה עם מיוגה... איזה אידיוט מושלם הוא
ואיך כולם רצו שהוא יתחתן.. חחח
אבל אני לא מבינה משהו- מה הקשר למרבה הרגליים האלו

love Jay

New member
אין קשר...../images/Emo3.gif

סתם היה להם משעמם...אחרת הם היו עושים שד יותר מורכב... או שאולי גם המרבה רגליים היה תחת הכישוף של שוגה?!?!

Trouble Girl

New member
או שזה..

כי מיוגה השתלטה על המרבה רגליים הזה (או משה זה לא יהיה) ורצה,טסה אל אהובה.... אממ כך אני חושבת אבל הפרק היה איך נגיד את זה לא מבין הטובים הוא היה משעמם...*תופסת מחסה* לא לרצח!!!!!!!!!! אבל בסה"כ השיר היה יפה...........*_*

למעלה