שרשור פרק יומי

Fay Wood

New member
הוא באמת מקום מהמם.. ../images/Emo168.gif

ולפעמים ממש מפחיד... זה מה שכל כך יפה בו- שהוא כזה מדהים ומוזר עד שיש שם דברים מפחידים... *אפרת להבין את עצמה*

נ ו ע

New member
פרק נחמד =]

מירוקו היה קורע XDD אינויאשה קופץ כמו צפרדע זה חמוד ^^ השיר פתיחה יפהההה ^O^ מי מתנדב לשלוח לי אותו? ^^-

GalaxyAngel

New member
אם את רוצה אני אעלה אותו לאינטרנט

עכשיו, ותוכלי להוריד את זה מהמקום שבו אני אשים את זה ^^

Kiku

New member
XDDDDDDDDDDDDD

זה היה פרק יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "סוף סוף יש מישהי שמסכימה ללדת את הילדים שלך!" אני בטוחה שיש כאן עוד בנות שיסכימו...
הילד המוזר הזה שרצה לשירותים באמצע הלילה נורא הצחיק אותי
ואז איך שסאנגו תקפה את מירוקו! ואז כשהוא תקף אותה אז אינו ישר התנפל עליו "עכשיו חשפץ את האופי האמיתי שלך נזיר שטוף זימה!" חחחחחחחחחחח אבל כמובן שאין מה להשוות את כל זה לקפיצות של אינו ולחשיפת הכתף שלו... ועוד אחרי זה הוא לא החזיר את הבגד שלו על הכתף אלא השאיר את הכתף שלו חשופה לכל הסצינה!
ושיפו כזה חמוד... חחח "אני רוצה להתאהב אבל בבחורה ולא בחצי שד תחת כישוף!" ואיך שבסוף כולם הכריחו את מיוגה להתחתן... חחח רק אני שמתי לב שהוא מזכיר את מירוקו בהתנהגות שלו?
ואיך שהוא ברח בסוף... בהתחלה חשבתי שהוא שם על עצמו שקית שחורה כי הוא כל כך לא רצה להתחתן... חחחח היה פרק מצחיק מאוד!!! שמתם לב איך אינו תמיד ישן?
נוח לו ככה בכלל?! פרק הבא סוף סוף שוב נראה את קוגה
שיר הפתיחה ממש ממש יפה!! ^^

harar8

New member
איזה פרק מצחיק

איך שאינויאשה דיבר כמו בת ושאינויאשה דמיין את עצמו אוכל עם סאשומרו
פרק פשוט מצחיק. והילד שבא להשתין על מירוקו. ואיך שסאנגו באה למירוקו והוא אומר:"בואי שבי לידי"
חחחחח זה היה ממש מצחיק.

GalaxyAngel

New member
איזה שולט

איזה פרק שולט XDD "בתחום הבריחות מיוגה הכי טוב" זה היה חביב XDD ושוגה הזו.. XDD "סוף סוף אנחנו פרעוש ואישה!!!!!" איזו חמודה שוגה.. ואיך היא הסמיקה כשאינו דיבר על חתונה XDDD אוי, ואיך כשמירוקו עמד ללכת לישון בא הילד הזה.. "כאן זה לא שירותים!!! ><" "אבל אני ממש חייב פיפי..........." XDDDD מירוקו סייעת הילדים המתקשים וכמובן, אי אפשר לשכוח. כשאינו נראה כאילו הוא עומד לאנוס את שיפו.. XD "אני רוצה להתחתן, אבל עם אישה, ולא עם חצי שד תחת כישוף!!" שאלה: הם הוא לא היה תחת כישוף, היית מסכים? >__> וגם בכפר: ראש הכפר: אוו.. אני אצטרך להגיד לכל הבחורות היפהפיות-- מירוקו: לא, לא, בודהא בטח יכעס עלי אם אסרב לטוב ליבכם ((מבט זדוני)) וגם ה: סאנגו: **מתקרבת אל מיטתו של מירוקו** מירוקו: (חושב לעצמו:היא רוצה לישון איתי!) הנה, בואי, סאנגו ^^ וגם ארוחת הערב המשפחתית של אינויאשה וסשומארו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DarkBrownLynx

New member
פרק מצחיק!!

איך ביזבזנו את הסקרנות שלנו על התמונה הזאת שבה אינו וסאשו אכלו יחד (לפחות אלו שראו אותה) ובסוף אינו רק דימיין את זה!! ואיך אינויאשה מתחרפן וחושב שהוא מיאוגה!! וגם הקטע שלל הילד שהיה צריך פיפי, ואיזה חמוד מירוקו כשהוא עוצם עיניים ומחייך חיוך דפוק כזה! וסוף סוף הורידו את השיר פתיחה הנוראי שהיה ושמו שיר מעולה עם קליפ מעולה ומצחיק בפעם הראשונה!! וגם סוף סוף הורידו את הקטע של קירארה ומיאוגה שתמיד היה בסוף השיר, ועכשיו יש קטע עם רין שג'אקן, איזה כיף!!

XDDDD../images/Emo19.gif

הפרק הזה כל כך מצחיק שאני לא יודעת מאישה להתחיל.
אבל אין ספק שהארוחה המשפחתית של אינו וסשי מנצחת הכל.

MayaChan

New member
היה פרק מצחיק,אני מודה,אבל...

זה היה מוזר בטירוףףףףףףףף!!! זה נראה כאילו לא היו להם כבר רעיונות לפרקים... מקווה שהפרק הבא יהיה יותר רציני! אבל הכי קרע אותי הילד עם הפיפי! חחח

nomadbl

New member
הסיבה שהפרק (יחסית) ברמה נמוכה

למי שלא יודעת (עכשיו אני כבר יכתוב כאן בלשון נקבה
) עכשיו עד פרק 100 ומשהו זה פרקים שלא הופיעו במנגה אז אל תצפו לגדולות (
). אבל אם אני לא טועה הפרק של מחר כן הופיעה במנגה.

לי Li

New member
LOL LOL LOL LOL LOL

זה היה פרק כל כך שולט ^.^ עכשיו אני מבינה למה כולם אמרו שהוא נסגד *.* נקרעתי מצחוק לאורך כל הפרק. אין טעם אפילו להתחיל להגיד את כל הקטעים מרוב שהכל היה מצחיק. וסאשי סוף סוף מופיע בשיר הפתיחה שוב ^.^ ייאי ולמרות שהשיר עצמו לא משהו, האיורים שלו יפים יותר לדעתי (ולשם שינוי מקדישים זמן מסך גם לסאשי, מירוקו וסאנגו ולא רק לאינו וקאגומה >_>) אה, ויש בשיר פתיחה את קאגומה אומרת לאינו "שב" רק כי הוא החזיר לשיפו (שהציק לו >_>), וואי, איזה טיפשה >.<

פרק הזוי מאוד

אבל משעשע בדרכו
הם עשו חתונה לפרעושים >_> מירוקו והזקנה שדומה לג'אקן ><

MayaChan

New member
נצ"לש!!! ../images/Emo13.gif

מישהו כאן יודע אם פעם מירוקו/סאנגו או כל אחד אחר מהעידן הפיאודלי (חוץ מאינויאשה) יגיע לעידן של קגומה???

harar8

New member
השאר לא יכולים לעבור

היחידים שעוברים מהעידן הפיאודלי לעידן של קאגומה הם קאגומה ואינויאשה, אם קאגומה רוצה לעבור היא חייבת שיהיה ברשותה רסיס של האבן (שיקון נו טאמה) ואני חושבת שאינויאשה לא צריך רסיס כדי לעבור.

למעלה