שרשור פרק יומי!

שרשור פרק יומי!

סתתתאם! נראה לכם? משחק להמציא שירים מצחיקים על אינויאשה הנה שלי סושי עושה סחרחורת, וג'אקן עושה לי רע ומפלצת תרנגולת מעוררת בי בחילה אני נמנע מלראות פרקים שיש בהם מן הנזק וזה כולל גם חיבוקים ופרקים עם *שסק שסק* לא נוגע בקללות שלא רחצו אותן וחרבות דביקות שלא לא נגבו אותן ניזהר מאוד וישנה סיבה לי כי בכול מקום בלי ניקיון יש שד פוטנציאלי! קאגורה מצננת, ומיוגה עושה ורידים והיד מתנוות כשלשיפו מרביצים יש שדים על העצים ובשמיים, אני כמעט ולא נושם ולא נכנס למים. לעולם לא מפהק בפה פתוח, לפנמי שני מריח את הרוח נזהר באופן מדיקלי לחיות עד 130 פחות מזה לא בא לי!

Fay Wood

New member
טטטטחחחחחח!!!! גדול!!!!!!

יא בהתחלה באמת חשבתי שפתחו את שירשור הפרק היומי!!!! נבהלתי!!!! לא נורא, שיר קורע!!! טחחח יפה.....
לי אין מוזה כבר די הרבה זמן... (
) אז אני אוותר...
**אני עדיין בדיכאון מהפרק של אתמול!!!!!!

LOLגם אני רוצה!!!

שיר הפאקצ'ה אין לי ראש למילים ארוכות, אבל עם "אווסווארי" אני מתבלבלת פחות, צ'אן, וגם קון, כמו כפאארה עלייך - הגרסא היפנית לפרחה, אחזור לביתי, לא אשוב לעולם, ואז אתקלח במשך שנים. כשתתנשקו אז אצפה בדממה ודמעות בעיני בקלואוזאפ מדהים כי בא לי לבכות ובא לי לצעוק בא לי לצווח בעיקר עלייך בגדים לא-משתנים, ובעיקר חצאיות בא לצעוק: אני פרחה. סצנות עירום בלי חשבון, ואומרת לו "שב" בפעם המיליון, הרבה ריבים וגערות, וקשת וחיצים לירות. רוצה לאהוב כמו בסרטים, אבל זה לא מתאפשר, בגלל חיי הקודמים come on, baby, מתי תתגבר, כי חצי עולם אחרי מחזר... (פזמון) פעם כשיהיה לי זמן להיות גדולה, אמשיך לצרוח בבהלה, כי תמיד אשאר פקאצה צווחנית עם רגליים דקות וחצאית לא-שמרנית! (פזמון)

NOYMAN12

New member
אהבתי !!!!!!

שיר קורע מצחיק !!! אבל כמה פעמים צריך להגיד לכם .... שקגומה לא פרחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

y a m i girl

New member
XDXD*מצבכפיתנוראי*|מדוזה|../images/Emo82.gif

אוי זה מעולה! ממש אהבתי! אני צריכה להכניס את זה ליומן שליXD

למעלה