שרשור פרק יומי!

מותר עוד?

*לא מחקה אפילו לתשובה* (ילדה חסרת סבלנות שכמותי) של קאגורה...(לפי ריקוד האלים) ריקוד המתים, משב רוח נעים צבא של גויות עתירות דימומים הם פקודי הכנועים ולי זה מתאים לשלוט כך בגדוד של מתים מהלכים הכי, מניפה, ברוחות סוערות שום אויב לא יוכל לעשות לי צרות בלתי מנוצחת, אבל באמת, ואדום בעיניים זה כל-כך שולט הו, גויות ומתים, רקדו בלי מנוחה, עוד מכה, עוד נפנוף, מוחאחאחאחאחההההההה

גאוניייי XDDDDD

ני גם רוצה!!

לקאנה יש מראה והיא גם מפחידה נשמות של אנשים היא שואבת מעניין עם היא רעבה? יש לה גם אחות ממש מגניבה!! קגורה היא האחות יש לה גם מניפה המניפה רוח היא עושה גם אדון מגניב שעושה מסיבה! הוא מזמין את כולם לריקוד הגופות והמוזמנים ברישמתו: אינויאשה המגניב עם החרב הגדולה! קאגומה המגניבה שהיא חצים יורה מירוקו הסוטה שכל ילד יעשה סאנגו ממוצא אוסטרליה ניראה לי /= ויש לי עוד שיר אחד <: א- אינויאשה ב זה בומרנג ג- ג'אקן השקסי! ד-דברים יפים נווראא ה- החרב המגניבה ו ו זה ויאגרה שג'אקן משתמש ז ח שתיהן ביחד זהו זה מילה משונה Oo-חז אב אב אב מציירים בגיר וצבע א ב אב ויוצאת במחול מחניים א' א' ב' אאאאאא ב! ט- טסאגייה י- יופיו המושלם של נאראקו! כ- פרצוף הכלב של אינויאשה ל- להרביץ לרעיייםם מ- מניפה של קאגורה נ- נאראקו השקסי במיוחד! אב אב מציירים בגיר וצבע אב אב ויוצאת במחול מחניים אב אב אותיות 22 א ב! ס- סאשמרו ע- עיינים של הבישים! פ- פירפור של מש'ו גוסס צ- צלקת הרוח ק- קוגה קאגורה קאנה קיקיו ועוד ועוד.. ר- רין המתוקה! שכחנו מש'ו.. רגע איפה ש' ואיפה ת' ש-שבי בחילזון ת- תודו זה שיר נורא מפגר אבל לא נורא ניתגבר D=

אוה, דווקא את זה אני

מכירה. דיברתי על השיר הראשון בהודעה שאליה הגבתי. "תה עושה סחרחורת" זה של דני סנדרסון, לא?

גרסה אחרת של אותו שיר

א-אינו ב-בישי ג-זה ג'אקן החנפן מהי ד- זהו דמון, שד מלא ושקיסינן ה-זה הוג'ו ו-זה וולדי (מה הוא קשור אנחנו לא יודעים) ז-ח שנייהם ביחד זהו שיפ לזחוחים! מירוקו ו יש גם סאנגו א-ב א-ב קגומה שיפו וגם אינו א-ב א-ב זו סדרה כל כך שולטת א-א-ב אתם תמותו אם תסקלו אותנו א-ב! ט-טסאייגה י-יוקו (אלה שמות של מתקפות) כלשדון כאן יודע מי שלנראקו כל כך not! ס-סאנגו ע-עכביש (נראקו הוא הרשע) פ-פאנפיק צ-צלקת עשביש על הגב מירוקו ו יש גם סאנגו א-ב א-ב קגומה שיפו וגם אינו א-ב א-ב זו סדרה כל כך שולטת א-א-ב אתם תמותו אם תסקלו אותנו א-ב! ק- קיקיו ר-רין ילדה כה מתוקה) מה צריך לבוא עכשיו? איפה ש ואיפה ת ש- שרשור ת-תגובה וזהו... לא יצא משו....

Fay Wood

New member
טחחחחחח!!! XDDDDDD

אלוהים זה כל כך דפוק!!!!! XDDDDD טחחחחחחח

metuka15

New member
XDDDDDDDDD

אני נמנע מלראות פרקים שיש בהם מן הנזק וזה כולל גם חיבוקים ופרקים עם *שסק שסק* אוי זה היה ענק XD

נאלתר משהו

...פותח בילדים בשעה מוקדמת.......................................... ...יושב חושב והרגל נרדמת............................................ ...הנה זה בא אינו במיטבו............................................ ...לא שיט זהו רק שין צאן וישבנו..................................... ...זוחל לפורום לראות מי קשקשה....................................... ...רואה בעיניים הצפה אצבעות על המקלדת ומתחיל בהקשה.................. ...אבוי אני מפסיד שיר פתיחה......................................... ...מגיע לטלויזיה בדיוק לסיום המנגינה................................ ...הנה הפרק מתחיל ובדלת אבא בא...................................... ...עושה לי רעש הלכה המסיבה.......................................... ...מקפל עיתונים בולס מטעמים......................................... ...מכוון אוזניים למרקע מנסה להתבונן זה לא עוזר אותי הוא מחמם........ ...אינו מתעצבן קגומה גם הנה נארקו התחמן............................. ...סושמארו מצחקק בגאקן בועט ומירוקו מעל כולם........................ ...נגמר לו הפרק הקלף הוצג היה נחמד.................................. ועכשיו סוף סוף אפשר לאכול שסק.

GalaxyAngel

New member
"אני הוא קוגה"

על פי: "אני הוא זורו" של הראל מויאל (פסטיגל 2004) אזהרה! השיר כולל ירידות על קאגומה, הירידות אינן ב-א-מ-ת מכוונות אליה, הן נובעות מחוסר מקוריות של הכותבת כל הזכויות שמורות לGalaxyAngel (גל צ'אן דסו) כן זה לא רק נדמה שאני איש מלחמה אחד שחי לו על זנבו צמא לנקמה מאחורי היללה ומתחת לצווחה יש סתם מאוהב באיזו פאקצה שמנמנה. פזמון: אני הוא קוגה! קוגה זה אני! אני נלחם את מלחמתו של הזאב התמהוני בחוץ אני נפוח סתם איזה פרחח אבל אני נמס מאהבה כשאני איתך. אולי זה רק נדמה אני פשוט חתיך מדהים כשאני נלחם בכלבלבים אז אין לי אלוהים בתוכי אני יודע אין כוונה טובה אני רוצה שלא יהיו לי לכלוכים על הפרווה. פזמון: אני הוא קוגה! קוגה זה אני! אני נלחם את מלחמתו של הזאב התמהוני בחוץ אני נפוח סתם איזה פרחח אבל אני נמס מאהבה כשאני איתך. משום מקום אני מגיח בסערה רק כדי לעזור למפגרות בעת צרה ואם תתני צרחה אבוא עם הזריחה בשבילך אהיה מוכן להכחיש שאת מסריחה..... פזמון: אני הוא קוגה! קוגה זה אני! אני נלחם את מלחמתו של הזאב התמהוני בחוץ אני נפוח סתם איזה פרחח אבל אני נמס מאהבה כשאני איתך.

"אני הוא קוגה! קוגה זה אני!"

חחחח קולע ביותרררררררר!!! פאקצה שמנה
למען האמת היא באמת צ'אבית כזאת. יש לה ידיים שמנמנות כאלו ^_^

למעלה