שרשור פרק יומי!

KomugiChan

New member
שניצל.

"אני הוא קוגה". זה שולט ברמות XD בכ"מ, עשיתי ניסיון כושל בעצמי. קיקיו /ע"פ ורד, של אינפקציה. קיקיו נופלת כל היום מהצוקים, היא נופלת, מתגלגלת, ונשארת בחיים, ובוחרת בנימוס, את מי הכי פחות, כדאי לה לפתות. וכל הדרקונים, עם הכנפיים הארוכות, מביאים לה נשמות של נערות מתות, כדי שתוכל את אינויאשה לפתות, לתקוע לו סכין בין הצלעות. עכשיו היא יושבת, מחפשת רסיסים, כשנופלים כל הזמן, בסוף כבר מתרגלים, החיים תמיד קלים, כשמפתים, את כל הגברברים. נמנמ. כושל למדי. לא?

GalaxyAngel

New member
^^

דווקא יפה.. המממ.. תני קרדיט על העריכה הלשונית של שתי מילים וחצי XDDDDDDD

שונאי קיקיו מברכת אתכן!

"אני נלחם את מלחמתו של הזאב התמוהוני...." גל הרגת אותי מצחוק!

PakoLina

New member
אני-אגודת שונאי קיקיו, ההמנון המלא

מבוסס על השיר "מי שונא אותך יותר ממני" ותנסו לשיר את זה עם המוסיקה, זה טוב
זה נכון שאותך, שונא כל העם? וזה לא רק העם, שונא אותך כל העולם של מי הזהב והיהלומים? שלך, כי אותו כמו השיקונוטאמה גנבת מאחרים מדוע התן מילל בכרמים? כי הוא וכל האחרים, ממך נרתעים (פזמון) מי שונא אותך יותר ממני? מי שמח כל כך כשאת עצובה? נו מתי כבר תישרפי? מתי תעזבי את אינו שלי? למה את חייבת לגרום לכולם כאב? כן, זה כולל את אינו שאותך כל כך אוהב למה שאת כן זה עושה לי רע? ברצינות, שערותיי סומרות נורא לסקול ולהרוג אותך, לא הגיע הזמן? או למה שפשוט לא תתחפפי מכאן? מי שונא אותך..? זה נכון שאותך, שונא כל העולם? למה שאת כאן זה עושה לי רע? אולי באמת כדי שתתחפפי מכאן? מי שונא אותך..?

מקפיצה ושיר נוסף

מבוסס על השיר "גוליית" זהו שיר מאוד עצוב הנושא כזה כאוב אם תשים תחבושת לא יעזור לך שנתיים הגיבור של הסיפור, להגיד אותו אסור נגלה רק שהשם שלו כמו אונגינימו. יום חורפי במערה גנב פצועה בשדרה כוהנת עוברת והמנגינה נשארת במערה שדים אכלו את הגנב הם זללו וככה נוצר שד קוראים לו נראקו כל יפן פחדה ממנו יותר מפיל לוחמים ברחו הבייתה חיילים למדו חליל הם קראו לו השד משנה הצורות התאמן כל יום שעות והרג הרבה חיות, יש אומרים היה לו קול מרושע כמו ים המלח כל יפן פחדה ממנו יותר מפיל לוחמים ברחו הבייתה גיבורים למדו חליל הם קראו לו בשקט מרחוק הנה בא אלינו בא אלינו נראקו נוקיית נקווה שגם הפעם הוא יחשוב אותי נחמד הנה בא אלינו בא אלינו נראקו נוקיית נקווה שלא יתפוס אותי יעשה ממני סלט אינו הנוי יפה כמו אל קם בבקור לטייל מרחוק רואה המון צועק צועק הצילו בלי לחשוב יותר מיום התייצב הוא במקום חוץ מקגומה ושיפו עוד לא ידעו אז מיהו "בוא אלי נראקו נחמד אחסל אותך מייד" "ככה אתה חושב?! \שאל נראקו ביפנית אינו כל כך התעצבן טסאייגה תנגן! מכה לעבר שלח, פגע לו בול בלב כל יפן אמרה תודה והתרגשה, אם תרצה להיות שד מלא רק תגיד בבקשה, ויותר לא שמעו אותם אומרים הנה בא אלינו בא אלינו נראקו נוקיית נקווה שגם הפעם הוא יחשוב אותי נחמד הנה בא אלינו בא אלינו נראקו נוקיית נקווה שלא יתפוס אותי יעשה ממני סלט סורי שחלק לא מתחרז.....

למי יש את "אאינויא אינויא וגם שה

וגם שה יש לו את חרבי ואני רוצה אותה בחזרה בשביל ג'אקן אם לא בשבילי תות שדה מקפץ לו ברחובות ואני רוצה שתי חרבות"? אם אני לא טועה יעל כתבה את זה... וזה שיר כל כך... XDDDDDDDDDD (ע"פ פוקאי מורי)

GalaxyAngel

New member
המממ..

"הלילה יא כלבה" ע"פ הלילה שלגיה, של מאיה בוסקילה אזהרה: המילים והקללות א-כ-ן מכוונות אל קיקיו ^-^ בזמן של האגדות, יורד השלג, ויש כלבות עייפות, מתוסכלות, ואז שואלת, מתי את מתפחלצת, מתי אינויאשה, סוף סוף יבין???? הנוף אשר בביתך, הוא גועל נפש, כמו פח זבל מלא, בנבלות, את מתעוררת, כלבה ומתוסבכת, מתי תלכי אולי גם, תיסקלי? הלילה קיקיו תהיה "שווה", לשם שינוי היא לא תהיה כלבה... עדיין אבודה, כמו פרחה מדדה, הלילה קיקיו, זונהההההההההה הלילה קיקיו תהיה זונה, הלילה קיקיו נורא "שווה", את אינו מפתה, קאגומה כבר בוכה, כי קיקיו כזו, "מלכה"!!! הלב אשר בגופך, עשוי מאבן, האהבות רחוקות, מהאמת, אבל הלילה, רכוב על אופנוע, נסיך יפה ידרוס אז, את גופך, הלילה קיקיו לא בחיים, הלילה קיקיו היא שוב גופה, יותר לא אבודה, כמו פרחה מדדה, הלילה קיקיו, גופה!!! הלילה קיקיו לא תתחמן, הלילה קיקיו לא תפתה, שוכבת בודדה, כמו פרחה מדדה, הלילה קיקיו, גופה!!!!!!!

XDDD

(אבל אומר שוב - אני דווקא מחבבת את קיקיו... *מסתכלת מסביב לוודא שאין שום שונאת קיקיו בסביבה*)

למעלה