שרשור פרק יומי!

s a n g o

New member
גם אני כתבתי שיר (-:

מבוסס על השיר של רוני בפסטיגל 2004 (-: מה רע בלהיות סאנגו ? מה רע בלחסל שדים ? למה הכל חייב להיות עמוק ? כמה נחכה לאבן ? אולי אתה שכחת איך לשמוח להיות צעיר , את הצרות לשכוח מאוד צריך , לגדול מהר בכוח אני רוצה לחיות בכל הכוח ... אם רק תשים לב , אתה תרגיש ... עם נאראקו , עם סשומארו (למעריצים אני מצטערת לא היה מישהו יותר מתאים) עם כל הצרות עם כל הבעיות כולנו מחסלים , מחסלים שדים רוצים כבר להשיג אותה , את אבן השיקון בלי נאראקו , בלי סשומארו , בלי כל הצרות , בלי כל הבעיות , כולנו מחסלים , מחסלים שדים , רוצים כבר להשיג אותה את אבן השיקון מה רע בלהיות סאנגו ? מה רע בלעשת שמח ? למה הכל חייב להיות עמוק ? כמה נחכה לה - היא לא באה אולי אתה , יודע איך לשמוח להיות צעיר , את הצרות לשכוח מאוד צריך , להתבגר בכוח אני רוצה , לחיות בכל הכח .. אם רק תשים לב , אתה תרגיש ... עם נאראקו , עם סשומארו (למעריצים אני מצטערת לא היה מישהו יותר מתאים) עם כל הצרות עם כל הבעיות כולנו מחסלים , מחסלים שדים רוצים כבר להשיג אותה , את אבן השיקון בלי נאראקו , בלי סשומארו , בלי כל הצרות , בלי כל הבעיות , כולנו מחסלים , מחסלים שדים , רוצים כבר להשיג אותה את אבן השיקון

Naraku SeXy

New member
אני ממש לא מבינה למה אתם

כל כך שונאים את קיקיו ... אני דווקא חושבת שהיא דיי בסדר..

למעלה