שרשור צהריים היום ה70 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

GALxp

Well-known member
טוב ההפקה נואשת העלו סרטון של חיים אומר שהוא חושב שדי ג׳יי אולי יילך הביתה - באמת עוז נואש להשאיר את חיים ודי ג׳יי
מתאים לי ששניהם ישארו אחרונים הערב וגיא/לירון יכריזו: "חיים, אתה המודח, בוא אלינו"

yalian

Well-known member
מתאים לי ששניהם ישארו אחרונים הערב וגיא/לירון יכריזו: "חיים, אתה המודח, בוא אלינו"
בשעה 20:00 כולנו מדמיינים את הרגע ביחד ואומרים "חיים, זה אתה"
וזה יקרה, בחיי פרידה 🤣

Moiya_1

Well-known member
טוב ההפקה נואשת העלו סרטון של חיים אומר שהוא חושב שדי ג׳יי אולי יילך הביתה - באמת עוז נואש להשאיר את חיים ודי ג׳יי
לא משנה לי מה אתן חושבות על שילה , יקירות. בכניסה לדירה שלי ממתינים בסבלנות , דלי, סמרטוטים, מגב, חומרי ניקוי ושלט ענק "וולקאם שילה, כמה לשעה"?

Moiya_1

Well-known member
לא משנה לי מה אתן חושבות על שילה , יקירות. בכניסה לדירה שלי ממתינים בסבלנות , דלי, סמרטוטים, מגב, חומרי ניקוי ושלט ענק "וולקאם שילה, כמה לשעה"?
סורי ארז, הדבקתי אליך את הודעתי. פספסתי.. :love:

EREZG07

Well-known member
עוז באובסס שהדר תזכה - רוצה לסלק לה את פרידה מהדרך ולהפוך את זה לאור נגד הדר

willing

Well-known member
עוז באובסס שהדר תזכה - רוצה לסלק לה את פרידה מהדרך ולהפוך את זה לאור נגד הדר
יכול להיות. ויכול להיות גם שמר אור באובסס שהדר תזכה. הוא זה שמניע את כל השליחים והכניסו לו חדשים לתסריט בראש הפרנואידי שלו.
ככל שהחשש שלו יותר גדול, הוא יוצר יותר עניין נגדו.
בחור חכם, הוא אמנם אובססיבי אבל יעבור תהליך וכשיגיע הרגע יתחיל ללקק להדר סמוך לגמר.

עוז לא היה יכול לכתוב את אור. הוא רק שומר שאור לא יתפוצץ לו לפני הגמר

Simba223

Well-known member
יש קטע שראיתי שאמילי יושבת עם עינב ואומרת שהיא רוצה להתקלח ואין מים חמים… ואז היא פולטת שיש מישהו בהפקה שהיא מכירה ויכול להביא לה "כל מה שהיא רוצה" ועינב מיד אומרת לה לשתוק לא לדבר על זה

קיצר מכור
עצוב

EREZG07

Well-known member
יש קטע שראיתי שאמילי יושבת עם עינב ואומרת שהיא רוצה להתקלח ואין מים חמים… ואז היא פולטת שיש מישהו בהפקה שהיא מכירה ויכול להביא לה "כל מה שהיא רוצה" ועינב מיד אומרת לה לשתוק לא לדבר על זה

קיצר מכור
עצוב
זה כל עונה ככה - הדיירים צריכים להציב גבולות לאח הגדול כשהוא מפלה ביניהם אבל הם לא מסוגלים להתעמת אפילו עם אור

מצב
הנושא נעול.
למעלה