GALxp
Well-known member
מתאים לי ששניהם ישארו אחרונים הערב וגיא/לירון יכריזו: "חיים, אתה המודח, בוא אלינו"טוב ההפקה נואשת העלו סרטון של חיים אומר שהוא חושב שדי ג׳יי אולי יילך הביתה - באמת עוז נואש להשאיר את חיים ודי ג׳יי
מתאים לי ששניהם ישארו אחרונים הערב וגיא/לירון יכריזו: "חיים, אתה המודח, בוא אלינו"טוב ההפקה נואשת העלו סרטון של חיים אומר שהוא חושב שדי ג׳יי אולי יילך הביתה - באמת עוז נואש להשאיר את חיים ודי ג׳יי
בשעה 20:00 כולנו מדמיינים את הרגע ביחד ואומרים "חיים, זה אתה"מתאים לי ששניהם ישארו אחרונים הערב וגיא/לירון יכריזו: "חיים, אתה המודח, בוא אלינו"
לא משנה לי מה אתן חושבות על שילה , יקירות. בכניסה לדירה שלי ממתינים בסבלנות , דלי, סמרטוטים, מגב, חומרי ניקוי ושלט ענק "וולקאם שילה, כמה לשעה"?טוב ההפקה נואשת העלו סרטון של חיים אומר שהוא חושב שדי ג׳יי אולי יילך הביתה - באמת עוז נואש להשאיר את חיים ודי ג׳יי
סורי ארז, הדבקתי אליך את הודעתי. פספסתי..לא משנה לי מה אתן חושבות על שילה , יקירות. בכניסה לדירה שלי ממתינים בסבלנות , דלי, סמרטוטים, מגב, חומרי ניקוי ושלט ענק "וולקאם שילה, כמה לשעה"?
יכול להיות. ויכול להיות גם שמר אור באובסס שהדר תזכה. הוא זה שמניע את כל השליחים והכניסו לו חדשים לתסריט בראש הפרנואידי שלו.עוז באובסס שהדר תזכה - רוצה לסלק לה את פרידה מהדרך ולהפוך את זה לאור נגד הדר
גמר בלי פרידה יהיה אפרוריעוז באובסס שהדר תזכה - רוצה לסלק לה את פרידה מהדרך ולהפוך את זה לאור נגד הדר
זה כל עונה ככה - הדיירים צריכים להציב גבולות לאח הגדול כשהוא מפלה ביניהם אבל הם לא מסוגלים להתעמת אפילו עם אוריש קטע שראיתי שאמילי יושבת עם עינב ואומרת שהיא רוצה להתקלח ואין מים חמים… ואז היא פולטת שיש מישהו בהפקה שהיא מכירה ויכול להביא לה "כל מה שהיא רוצה" ועינב מיד אומרת לה לשתוק לא לדבר על זה
קיצר מכור
עצוב
כןהם יודעים שהם כולם מועמדים?
התפוח שנפל רחוק מהעץ
חחחחחחח פאפי. הברקת?התפוח שנפל רחוק מהעץ
אמרתי לכם שיוסי צלופח צבוע לא אמין סכסכן רכלן שקרן שמתדלק את כולם
אבל אף אחד כאן לא מקשיב לי
צפה בקובץ המצורף 112415
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.