willing
Well-known member
פיתחתי אלרגיה. זו לא היא, זו אני...
ניסית לשמוע אותה עם יוסי?
אצלי באוזן הם צמד סבבה ממש
הוא די מאזן את המחט,
והתוכן שופרא דשופרא עילוי
נפצעתי מצפיה באח. מרימה טלפון ללבנת פורן, כמו מס הכנסה היא תפרק לי 40% מהסכום...
פיתחתי אלרגיה. זו לא היא, זו אני...
ניסית לשמוע אותה עם יוסי?
אצלי באוזן הם צמד סבבה ממש
הוא די מאזן את המחט,
והתוכן שופרא דשופרא עילוי
הצחיק אותי הרעיון שמלאני מרחמת על הדר...אני לא חושבת שמלאני מלקקת להדר בגלל ההדחה,
לדעתי זה פשוט תוצר לוואי של שני דברים (לפחות)
1. המציאות - את לא יכולה בפרקטיקה להיות לא ברע ולא בטוב ולא בכלום עם מישהו שאת חיה איתו באותו בית. הבנאדם השני לא ייעלם רק כי בא לך. הטמטום של מלאני של לחיות ברמת ה'תעבירי לי את המלח' זה פנטזיה. כמו הרצון שיבינו אותה בלי שהיא תצטרך לדבר. זה לא קיים.
2. הדר ומלאני הן מהבחורות היותר אינטילגנטיות בבית. היו יכולות לנהל שיחות מעולות. אין למלאני באמת שום סיבה לא להיות בסבבה עם הדר. ליטרלי לא קרה כלום שאי אפשר היה לעבור אותו. אבל למלאני יש עניינים* משל עצמה, ולכן.
אז אחרי שעבר קצת זמן משיחת ה'תעבירי לי את המלח', ומלאני קצת התקררה בקטע הזה, זה כאילו טבעי מבחינתה להיות בסמולטוק+ עם הדר.
*לדעתי מלאני מקנאה הכי הכי בתא המשפחתי שיש להדר - יש לה הורים מתפקדים שאוהבים אותה ויעשו הכל בשבילה ויהיו שם בשבילה, והאישיוז של מלאני יושבים בול על הנקודה הזאת.
נתתי לו כמה, אבל לא באמת סומכת על האח שיזרום עם דייר הקש והפתיתיםמי שלא הצביע לאיציק שייראה עצמו כאויב.
נתתי לו את כללללל הקולותנתתי לו כמה, אבל לא באמת סומכת על האח שיזרום עם דייר הקש והפתיתים
חחחחחחחמי שלא הצביע לאיציק שייראה עצמו כאויב.
אני אוהבת את שילה ממש גבר לעניין. נגיד אני בין עידן לשילה בוחרת שילה בוודאות! אבל אז הייתי נפגעת. כי שילה קצת פלרטטן .. לא היה שם עלי...אבל אני את הבחירה שלי כבר עשיתי לטובת בעלי. אז שילה רוצה דייטים, אמר לאמילי שחסר לו בבית להיות נאהב". מעניין שהוא אמר את זה דווקא לאמילי" מחר צריך להצמיד את אמילי ושילהקצת אחורה בזמן - אתמול היה הערב הכי מעניין מזה חודשיים באח הגדול. למרות שקשה לסבול את נועם הפישנזון נהניתי לראות (שוב) את שילה בשיחה איתו. כמה סלבנות והכלה ובעיקר אינטיליגנציה רגשית במיטבה. לא מחפש לזרוק עצות ויודע לעצור כשרואה שנועם לא בנוי לממש עד הסוף, מתאים את עצמו אליו כדי להרגיע אותו.
נועם כל כך חסר ביטחון ברמות כרוניות , זה לא רק חוסר ניסיון או סביבה/חינוך, זה אופי
ושילה..וואוו גבר לעניין, רק בן 27 וכל כך בוגר ומבין עניין. ניכר שעבר המון בחיים שעוד לא סיפר וספק אם יפתח הכל. לא חופר, לא מפטפט שטויות, כל מילה שיוצאת זהב. חכם, בטוח בעצמו וצנועכך נראה גבר איכותי
לדעתי שילה זה למזוכיסטים בלבדאני אוהבת את שילה ממש גבר לעניין. נגיד אני בין עידן לשילה בוחרת שילה בוודאות! אבל אז הייתי נפגעת. כי שילה קצת פלרטטן .. לא היה שם עלי...אבל אני את הבחירה שלי כבר עשיתי לטובת בעלי. אז שילה רוצה דייטים, אמר לאמילי שחסר לו בבית להיות נאהב". מעניין שהוא אמר את זה דווקא לאמילי" מחר צריך להצמיד את אמילי ושילה
את מתבלבלת עם אור האבו נפחא.לדעתי שילה זה למזוכיסטים בלבד
לבנאדם יש ענייניייייםםםםםםםםם
זה שבחור יפה מחייך וידידותי לא אומר שהוא מפלרטט אמילי מתוחה ליד שילה כי הוא לא איזה פושט דוש שרק יזרוק לה מחמאות כמו עידן המסובב, אלא בחור איכותי אינטנסיבי שמתמיד. לידו היא יותר חושבת על מה שיוצא לה מהפה והאמת נראית יותר טוב....אז כן, יהיה מעניין להצמיד אותם מכל הבחינותאני אוהבת את שילה ממש גבר לעניין. נגיד אני בין עידן לשילה בוחרת שילה בוודאות! אבל אז הייתי נפגעת. כי שילה קצת פלרטטן .. לא היה שם עלי...אבל אני את הבחירה שלי כבר עשיתי לטובת בעלי. אז שילה רוצה דייטים, אמר לאמילי שחסר לו בבית להיות נאהב". מעניין שהוא אמר את זה דווקא לאמילי" מחר צריך להצמיד את אמילי ושילה
הוא קצת מבלבל, כי התחיל על הפנים בעיני. ככל שנפתח אני יותר אוהבת בינתיים.קצת אחורה בזמן - אתמול היה הערב הכי מעניין מזה חודשיים באח הגדול. למרות שקשה לסבול את נועם הפישנזון נהניתי לראות (שוב) את שילה בשיחה איתו. כמה סבלנות והכלה ובעיקר אינטיליגנציה רגשית במיטבה. לא מחפש לזרוק עצות ויודע לעצור כשרואה שנועם לא בנוי לממש עד הסוף, מתאים את עצמו אליו כדי להרגיע אותו.
נועם כל כך חסר ביטחון ברמות כרוניות , זה לא רק חוסר ניסיון או סביבה/חינוך, זה אופי
ושילה..וואוו גבר לעניין, רק בן 27 וכל כך בוגר ומבין עניין. ניכר שעבר המון בחיים שעוד לא סיפר וספק אם יפתח הכל. לא חופר, לא מפטפט שטויות, כל מילה שיוצאת זהב. חכם, בטוח בעצמו וצנוע כך נראה גבר איכותי
אני רוצה אותו בגמר לפחות, אם לא מנצח, ותקשורת עם שניים שלושה אנשים לא מספיק בשביל עוז.הוא קצת מבלבל, כי התחיל על הפנים בעיני. ככל שנפתח אני יותר אוהבת בינתיים.
וככל שירד מאמילי ויהיה יותר אמיתי, יוסיף יותר לבית
אני לא נופלת בבור של שילה....הוא קצת מבלבל, כי התחיל על הפנים בעיני. ככל שנפתח אני יותר אוהבת בינתיים.
וככל שירד מאמילי ויהיה יותר אמיתי, יוסיף יותר לבית
כבדהו וחשדהואני לא נופלת בבור של שילה....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.