מיק83
Well-known member
האפקט של המשימה רק פגע בומחזק ומוסיף גם מבחינה טלווזיונית..
אם יביאו חברים...או את שקד להרים לו אולי זה יחזק רגעית אבל אין לזה אפקט טלוויזיוני מרגש..
האפקט של המשימה רק פגע בומחזק ומוסיף גם מבחינה טלווזיונית..
אם יביאו חברים...או את שקד להרים לו אולי זה יחזק רגעית אבל אין לזה אפקט טלוויזיוני מרגש..
מחזק את הנפש ונותן כוח להמשיך זה מה שהוא צריךמחזק ומוסיף גם מבחינה טלווזיונית..
את שמה לב למי הוא משחרר דברים חופשי, ולמי הוא מוציא אצ המיץמהוותיקים גם תום קיבל רק מכתב.
לא!חזר?
אולי הן יחיו בסוויטה ויצולמו רק לפרק, אבל מבחינת המנחים לא כל כך מהר זה שלושה ימים. הן באו עם טרולי"כמו ששמתם לב, לינור וגל חזרו עם מזוודות והן לא מתכוונות לעזוב כל כך מהר"
לצערנו איך שזה נראה קארין בגמר- הזיהאין לי כח לזה שגל ולינור יכנסו ויתעלמו מקארין ואז היא תרוץ לבכות בחדר האח
שחררו אותנו מהמאוסה הזו כבר
לדעתי ליאור ותום.לצערנו איך שזה נראה קארין בגמר- הזיה
הוא חייב עוד אישה בגמר, גם ככה יש ביקורת שזו עונה של גברים, עם כל הכבוד לה - גמר לא מגיע להלדעתי ליאור ותום.
נו מה הבעיה?הוא חייב עוד אישה בגמר, גם ככה יש ביקורת שזו עונה של גברים, עם כל הכבוד לה - גמר לא מגיע לה
בvip נטלי דדון היתה האישה היחידה. הוא מסוגלהוא חייב עוד אישה בגמר, גם ככה יש ביקורת שזו עונה של גברים, עם כל הכבוד לה - גמר לא מגיע לה
עוז יכריח אותן לכתוב לה בספר המחזוראין לי כח לזה שגל ולינור יכנסו ויתעלמו מקארין ואז היא תרוץ לבכות בחדר האח
מי אמר שיתעלמו ממנה, גל תרצה להיות עם מי שהיא אוהבת : בעיקר תום, אחר כך זהבה , אחיה ג'וזי , אורן ואלמוג, יחד עם זאת אולי דווקא קארין תקבל יחס - גל תרצה מענה למספר שאלות. לגבי לינור - היא תרצה להיות רק עם רמיאין לי כח לזה שגל ולינור יכנסו ויתעלמו מקארין ואז היא תרוץ לבכות בחדר האח
בסרטון באינסטאגרם של האח הגדול דווקה גל מדברת רק על תום ולינור חוץ מרמי מזכירהמי אמר שיתעלמו ממנה, גל תרצה להיות עם מי שהיא אוהבת : בעיקר תום, אחר כך זהבה , אחיה ג'וזי , אורן ואלמוג, יחד עם זאת אולי דווקא קארין תקבל יחס - גל תרצה מענה למספר שאלות. לגבי לינור - היא תרצה להיות רק עם רמי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.