אני חשבתי על צנזור בגלל קורונה- נגיד יקבלו הסברה, תשאול רפואי, ואז צריכים להירגע 15 דקות אחרי. אבל חיסון זה בדיוק דקה- הסבר חמש דקות.יש מצב שדיירי הבית מקבלים חיסונים עכשיו? או לפחות חלקם שהסכימו? כי תום אמר לליאור היום שהוא לא יודע אם בגלל הבעיות שיש לו הוא יכול להתחסן וליאור אמר שהוא גם לא בטוח שמחלימי קורונה יכולים להתחסן
תכלס יש 4 שלא צריכים להתחסן, קארין ליאור וגוזי שחלו ותום שיש לו בעיות ומניחה שעד שלא יוודא זאת לא יתחסן. 6 מתחסנים - 10 דקות זריקה, מנוחה והסבר לכל אחד, צנזור של שעה. פה הצנזור הרבה יותר משעהאני חשבתי על צנזור בגלל קורונה- נגיד יקבלו הסברה, תשאול רפואי, ואז צריכים להירגע 15 דקות אחרי. אבל חיסון זה בדיוק דקה- הסבר חמש דקות.
תביאו 3 אחים הם מחסנים את כולם ב20 דקות
קודם כל אני מאמינה שגל מאוכזבת מקארין, סוף סוף נפתחו לה עיינים, אני שמחה שדיברה על כך! אני לא אוהבת את קארין, טוב שגם גל הבינה את זה.אני דיי מאוכזבת מגל ביחס לקארין
אלא אם הכריחו אותה...
היא לא היתה אמורה לדבר על קארין בכלל
מה? היא לא מבינה שזה רק נותן לה כח?
חוץ מזה היא חברה שלה מבחוץ...
לא יודעת... לא מצא חן בעיניי
מה עוד שיש שם את לינור שתעשה את העבודה המלוכלכת.
נ.ב. לא רואה את התוכנית, מתעדכנת רק באינסטגרם.
אני חושבת שכבר הבנת שאני לא סובלת את קאריןקודם כל אני מאמינה שגל מאוכזבת מקארין, סוף סוף נפתחו לה עיינים, אני שמחה שדיברה על כך! אני לא אוהבת את קארין, טוב שגם גל הבינה את זה.
יחד עם זאת סביר להניח שגם אח הגדול ביקש מהן לדבר על נושאים מסוימים.
זה מה שהכי יפה בה בעיניי.אני דיי מאוכזבת מגל ביחס לקארין
אלא אם הכריחו אותה...
היא לא היתה אמורה לדבר על קארין בכלל
מה? היא לא מבינה שזה רק נותן לה כח?
חוץ מזה היא חברה שלה מבחוץ...
לא יודעת... לא מצא חן בעיניי
מה עוד שיש שם את לינור שתעשה את העבודה המלוכלכת.
נ.ב. לא רואה את התוכנית, מתעדכנת רק באינסטגרם.
לא מדוייק בכללזה מה שהכי יפה בה בעיניי.
היא לא נופלת לחישובים של ״זה יוציא אותי טוב בחוץ וזה פחות״, היא אומרת מה שיש לה על הלב באותו רגע. זה מה שאהבתי בה בזמן שהיא הייתה בבית ואני אוהבת לראות את זה בה גם עכשיו.
בבית האח לא הייתה מודעת לכלום ממה שקארין דיברה עליה, כשיצאה עדכנו אותה כמה היא לא הייתה חברה.לא מדוייק בכלל
עובדה שבבית האח בחרה לשתוק
לא בחרה לשתוק ולא כלום.לא מדוייק בכלל
עובדה שבבית האח בחרה לשתוק
אורן קיבל אתמול לבשל לשופטי תוכנית בישול ברשת 13. זאת כאילו הייתה מסעדה שלו, ג'וזי ורמי היו סושפים.לא הבנתי..
מה אורן קיבל ומתי?
תודהאורן קיבל אתמול לבשל לשופטי תוכנית בישול ברשת 13. זאת כאילו הייתה מסעדה שלו, ג'וזי ורמי היו סושפים.
הדיירים היו המלצרים שלו. כאילו מן פרסום למסעדה שלו. נרגע , הפסיק לבקש לראות את אריאל.
אנחנו מתקרבים לצנזור של שעתיים, אפשר להתחיל ספקולציות על אמבולנסים ומשטרה, עופו על כנפי הדמיון שלכם...אתם (אנחנו) אלופים בזה. כאילו עוד 10 דקות בדיוק - יהיה שעתיים של צנזור.חזר?
רק מעיד עד כמה העונה הזו מהונדסת ומזוייפת.פיי איזה הפקה ביזיון. נזכר בעונות של קשת שכמעט לא היו צינזורים ואפשר היה לראות את כל המשימות בלייב.
אפילו בשנה שעברה אני זוכר שהראו לא מעט משימות.
אם נתנו יד ליהודה לדרור ולאסטרטגיות שחור על גבי לבן אז כן הכל זיוף כשהאח נותן ידרק מעיד עד כמה העונה הזו מהונדסת ומזוייפת.
זה כבר לא ריאלטי אמיתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.