שרשור צהרים בסימן שלום

24שעות1

New member
רק היום - עכשיו את מדברת לענין שאפו

אובייקטיביות זו תכונה מעולה

צודק בזמן הנישוקים המדומים והמצחינים של שתי

פיות מלאות ניקוטין וריח של קפה מעורבב בסיגריות וסובלקיס יווני של בשר עם יוגורט נראים כמו זוג נרקומנים שמחפסים מנה בחוף של יפו

שאלה: איך זה שאיתן הוא הפוסק האחרון בהדחות

ולא הקהל? הרי ברור שהוא ישמור על דניאל וליהי למען החבר שלו... אז איפה המשחק פה? שהקהל ידיח ויקבע סופית.

החברות של אתי לדניאל מונעת גם מאינטרסים,

הרי דניאל תבקש מאיתן לשמור על אתי למענה כי היא החברה הקרובה אליה ביותר, אתי לא חפה מאינטרסים: קודם יוני ועכשיו גם דניאל! ועובדה שאיתן אמר לאתי לא לדאוג וגם דניאל אמרה לה את זה! אלו לא דיבורים בעלמה!!!! בקיצר- כולם אינטרסנטים!

קשקשה9

New member
איך זה שאת

מתמקדת באיתן ולא שואלת את אותה שאלה לגבי גב? שניהם פוסקים כך החליטו בהפקה

לכן הכל צפוי ולא מעניין - זה אפילו טיפשי בעצם

כל עוד הוא יקבע ולא הקהל והמשחק נגמר בעצם מהרגע שהוא החל ...........במבט לאחור, עבדו על כולנו בעיניים

ההפקה קבעה מי יהיו שופטים שחקנים ותוצאה איכס

מוטי רייפי המאירי הכהן הלוי אנחנו לא מטומטמים כמו שחקני הזבל שהבאת מהברים המסריחים של תיל אביב עאלק ריאליטי בריאליטי מראים שקיפות מראים הכל עירום סקס דמעות מתעלפים בוכים וצוחקים פה ראינו רק מה שרצית שנראה כדי שתתפור לכלבה הפיקנזית טורפת הסיגריות והקפה את המיליון הצבעה אינטרנטית עאלק רמאות יש תוכנה המצביעה אלפי פעמים בדקה לקרן וזאת כולם יודעים כבר ערוץ 10 הבדיחה היא על חשבונכם רמאים גנבים תחזירו לי את 50 השקלים שגנבם לי שילמתי לראות ריאליטי ולא תכנית מבויימת סוג זיין כמו היפה והחנון שנמכרה מהרגע הראשון לאלכס כל היום בפרומואים אלכס אלכס ואלכס ישן ואלכס קם ואלכס אמר חבורה של דפוקים יצרני רייטינג בגרוש

ניחא אם היו מתוחכמים ../images/Emo4.gif

ניחא ההפקה מנווטת את הדברים. אבל הם כל כך שקופים שזה זלזול בצופה. גם בהשרדות הם ככה. מה הפלא שאין להם רייטינג.

שאפולי

New member
עיראקי זו אזהרה שניה על השפה../images/Emo243.gif

בפעם הבאה אני אמחק ואחסום.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"הפקינזית טורפת הסיגריות והקפה" "מוטי רייפי המאירי הכהן הלוי" הרגת אותי!!!

עכשיו נזכרת?

מתחילת העונה זה ככה, לקהל לא היה שום השפעה, הגמר היה מורכב מאותן בנות גם אם לא היו מסמסים. מי שסימס לתוכנית הזו הוא פשוט מטומטמם

da26

New member
למה אורטל שואלת כל הזמן אנשים "את צועקת עליי?

אתה צועק עליי?? מה הקטע ? היא כל הזמן עושה את זה ? לאורן היא עושה את זה כל הזמן, עכשיו היא עשתה את זה גם לאחת הבנות במסחר.. אי אפשר להרים טיפה את הקול כשמדברים איתה ?

למעלה