שרשור צהרים בסימן שלום

ריף24

New member
אתה שוב תופס על טעות טפשית שלי,בכתיבה-לא בתוכ

בתוכן. העיקר שהבנת למה התכוונתי, לא?

ריף24

New member
שאפולי

ראשית, לא מסכימה איתך לגבי בני אדם והאובייקטיוביות. יכול להיות שאפשר לומר שיש אנשים יותר או פחות אובייקטיביים. לדעתי אובייקטיביות משרת את האדם עצמו, אותי למשל היא משרתת. ולמה? כי אם אני לא אובייקטיבית לגבי ראייתי את הדברים, אני בעצם משקרת לעצמי. שקר מבחינתי הוא דבר שאם האדם משתמש בו-הוא משקר ובוגד בעצמו. אני למשל, שיניתי המון את דעותי בתחילת התכנית, על פי אמות המידה שלי.לא ננעלתי על כלום. בעיקרון-אני לא מצפה פה, לאובייקטיוביות:) כי האדם לא עומד מולי, ואינני יודעת אילו אינטרסים חבויים בדבריו. ויש פה המון משפחה, וחברים של המתמודדים, שהם בפירוש לא אובייקטיביים.

שאפולי

New member
את ממש לא אובייקטיבית

לרצוח את כל האופי של דניאל ולהלל את כל האופי של אורטל זה לא אובייקטיבי ולא מציאותי

ריף24

New member
את טועה שאפולי. לכן כתבתי לך שם,

שזו לא המציאות ואינני רואה טעם לכתוב פה את כל משנתי ותורתי לטוב או לרע. אני נותנת נקודןת סימוכין מדוע אני חושבת כך וכך. אף אחד מאיתנו לא יכול לשטוח את הכל. אני אובייקטיבית ועוד איך. וכמו שציינתי שיניתי דעתי מתחילת התכנית, ולא ננעלתי. אם היו פה דברים לטוב ולרע-אולי הייתי מחפשת את מה שיש בי על הטוב אצל דניאל למשל, למרות שהרע בה בעיני, כל כך גובר על הטוב. למעשה אם אני נוברת קצת-אני באמת לא מוצאת שום דבר טוב בדניאל כרגע. היא מחושבת, אינטרסנטית, אוטומט ההישגיות נמצא אצלה בדם, היא רוצה לרצות את אביה לדעתי, והיא תרצה אותו רק על ידי המיליון! שום כלום אחר לא תופס שם. הראיה היא, שאביה מתחילת התכנית דיבר על נצחונה בהליכה במשחק. הוא לא דיבר מרגש אבהי על ביתו שתהנה, שתעבור דרך, שתחווה חוויה שתהיה בן אדם שתמצא אהבה-לא!!! הוא דיבר על זכיה בהליכה במשחק. משמעו הכסף. דניאל בעצם והוא משלימים אחד את השני. הוא בדבריו-היא במעשיה. אינני רואה טוב עד כה בדניאל.

N o a m V

New member
../images/Emo45.gif גם מבחינתי כולם שם דרעק אחד גדול

עם עליות וירידות ......גם אצלי אורטל היא ברירת מחדל

לא אוהבת את הביטוי שלך

'זן נחות' על יושבי הוילה, זה מתנשא. כל אחד שם מסיבותיו שלו, אני בטוחה שמחוץ לוילה עם חלק מהם היית מתחברת בלי שום בעיה ואולי אפילו אוהבת. שנית, התוכנית אינה עומדת במקום. היא דינמית ודברים משתנים פעם חשבתי א' והיום, עם הזמן והעמקת ההיכרות עם הדמויות אני חושבת ב'. עדיף להיות מקובע במחשבה רק כדי להצדיק איזו התבטאות בעבר ? כן, אורן התגלה במערומיו השבוע. לא בגלל התבטאות נגד דניאל, אלא בגלל הפגיעה באמון של חבר טוב שלו שבשבילו הוא נכנס למשחק. אני מדברת על הריצה לגב . היו לי ציפיות, בגלל הדמות שהציג בהתחלה, התאכזבתי. איתן? הכל יחסי. נכון, כולם עשו מעשים, לא כולם עשו מעשים נוראיים. אי אפשר להשוות את מעשיה של דניאל למעשיה של קרן למשל וכן הלאה. אז שופטים אותה באותם סטנסרטים ומגיעים למסקנות.

JasPoint

New member
הזוגיות של קרן וגב מבריחה צופים. הרייטינג ירד

לעומת שבוע שעבר. רק 11.3% לפרק של אתמול. לא ברור למה ההפקה ננעלה דווקא עליהם למיליון. מילא הם היו מספקים את הסחורה אבל הזוגיות שלהם מזויפת ומשעממת. גב בכלל עושה טובה שהוא פותח את הפה, והנשיקה שלו עם קרן הייתה חסרת חשק. קרן יחסית בסדר מהבחינה שהיא ניסתה לספק עניין לאורך העונה. אבל גם היא לא דמות כזאת מיוחדת שהיה שווה להטות את כל העריכה לטובתה. בינינו אף אחד שם לא ראוי לפרס, ובכל זאת חבל שההפקה בוחרת את הזוכים ולא הקהל. למעשה הקהל לא השפיע בכלום על העונה הזאת, עוד סיבה לרייטינג העלוב ולמיעוט הסמסים.

דווקא גב וקרן הופכים להיות פייבוריטיים: הם

מצחיקים, נהנים אחד עם השני, שרים אחד לשני, ומתאהבים מול עיניינו.

JasPoint

New member
מתאהבים ../images/Emo269.gif

מתאהבים במיליון. הם לא פייבוריטים, הם כבר זכו. זה מה שההפקה רוצה וזה מה שיקרה.

מעניין בכמה שקיות הקאה השתמש עם ישראל

שראה את גב וקרו מתנשקים אתמול בתכנית איכס איזה משחק מגעיל של גב למיליון כמה הוא חושב שהעם מטומטם הרי מוטי רייף המאירי הכהן אבטליון הלוי הכניס את השניים לחדר ביוון וצעק עליהם שיתחילו להתנשק או שהוא מעיף אותם לקיבינימט משום שהם הורסים לו את הרייטינג הפקה גועל משחק מכור משחק צפוי עבודה בעניים כמו הישרדות שראו המיקרה את הליצנית הדפוקה אוכלת שקית ציפס באי שקרים מכירת קולות ואסמסים לא אמיתיים

ת'אמת?, רק לא איתן ודניאל!, היא גמרה את המשחק

ישר בהתחלה בליכלוכים ובעורמה. איזה משחק מטופש, לכן ההפקה הכניסה את גב. שיהיה אקשן, שיהיה מעניין, שתהייה תחרות.

למעלה