שרשור צהרים-המשך

goodpink

New member
כל הכבוד לדניאל מראה שהיא קולטת עניינים

אהבתי איך היא סיפרה לאיתן מה קרה אתמול בלילה. כל הכבוד מה שאנשים חשבו שקרה זה בדיוק מה שהיא הרגישה ומה שהיא עשתה. איתן והאמפטיה שלו מעניין מה קרה לו שהוא כל כך רגיש ומחובר לאנשים עם עצב פנימי או שמעוררים אמפטיה. לא להאמין שירד לו כבר האסימון לגבי גב.

24שעות1

New member
דניאל אומרת לאיתן שקרן ביקשה לשוחח איתה

באמצע שיחת דניאל איתן בצהרים דניאל מקבלת אסמס מקרן איתן לדניאל : זה טוב לכי דברי איתה תפתחי למצלמה שידעו בבית מי זאת דניאל האמיתית . שהקהל יכיר אותך ומי את באמת

שאפולי

New member
שקר.

היא אכן קיבלה SMS הוא אכן אמר לה לפתוח את זה אבל הוא לא הזכיר את המצלמות או את הבית או את הקהל.

24שעות1

New member
שאפולי - הזכיר וגם הזכיר

אמר לה בפירוש דברי שהקהל יכיר אותך הם כנראה לא מכירים אותך בבית

דידי 9

New member
שאפולי, איתן אמר לה דברי למצלמות, שהקהל ידע מ

מי את. כאילו שאנחנו לא יודעים מי היא! יודעים טוב ממנו. בקיצור הם מכוונים על המיליון וזהו!! כל דבר אחר-לא מתקבל אצלם על הדעת! נקודה!

עוד סילוף מצד דידי,איתן הסביר לדניאל שמוטב לה

לפתוח כל מה שיושב לה בלב מכיוון שלפעמים אי אמירת הדברים גורמת לאנשים בבית לא להבין את ההתנהלות האמיתית של האדם ומהם מחשבותיו האמיתיות. מי שמכוונים על המיליון לדברייך ולצערי כבר זכו בו כנראה הם הנרקומן לשעבר ונערת הברים הם עושים בשבוע האחרון הצגת משחק של כיתה ן' וזו עוד מחמאה.

נכון, איתן אפילו לימד סנגוריה על גב...

הבחור שכח לחלוטין שהוא בתחרות איתו, ישב והילל את אופיו בפני דניאל . זה רק מלמד שאין להם שום כוונות זדוניות.

דידי 9

New member
קוסטנזה-כאחד אוהד פרידה הכט-מבחינתי זה אומר ה

הכל! אתה כנראה מתחבר למה שאני רואה-כרע, כרוע!אז אין לנו שפה משותפת-סע! אם אתה רוצה להגיד לי משהו-דבר אלי בגוף שלישי. כראוי . לא ישירות, לא אישית-יש לי בעיה עם רוע:) מצטערת! ערב נעים

חחח,דידי פעם אהבת אותי לא? מה קרה?

צר לי שאת מתנערת ממני מזכיר לי את מה שקרן עשתה לאתי.... חחח חבל את בחורה על רמה וצר לי מאוד שלא נכול להשאר ידידים למרות חילוקי הדיעות בינינו. עדיין אני מחזיק ממך ומאלה כגבירות אמיתיות,אתן האורים והתומים של הפורום הזה.

דיי3

New member
אלי קוסטנזה, גם אוהד של פרידה וגם מעריץ את

אלה.... זה באמת אומר הרבה. :) לאו דווקא משהו טוב.

גם אותך אני מעריץ דיי3,יש לי אהבה להרבה נשים

בתוכי חחח,אין כמו ניחוח של אישה גם אם הוא וירטואלי אבל אני חש את ההילה הנדירה שלך דיי3,יש בך קסם מיוחד שגורם לי לפרוש כנפיים לעבר המרחקים הרחוקים של מחוזות האהבת תמים, שיהיה לך ערב נעים ומקסים חמודה
.

למעלה