שרשור צהרים-המשך

דידי 9

New member
קוסטי חשבתי שעשית חשבון נפש. בוא אני אגיד לך,

באמת בפעם האחרונה- מה אני חושבת. תראה-לגבי קרן, בטוח שלא נוכל לחצות את הנהר ביננו משני הכיוונים גם שלך גם שלי.:) מבחינת דניאל- הבחורה באה בהצהרה שהיא משווקת הימורים באינטרנט. לא בא לי לכתוב לך מה אני-חושבת על זה-שוב, עשה את חשבון הנפש שלך, רק שלא כהרגלך-נסה לחשוב לעומק:) דניאל דיברה כל העונה על המכוניות החדשות, על הקניות בכיכר המדינה, הרברבנות שלה בעיקר תוך כדי מודעות למחאה המתרחשת בארץ-רק אומר מי היא. אתה-בוחר לא לראות את זה! לכל אורך העונה היא השתמשה באנשים. אני לא אפרט-אני נותנת לך נקודות לחשיבה, ואני גם מאמינה שעקבת אחרי:) זה מה שקורה לכל הגברים! אלו שרואים אותי-ואלו שלא חחח סתם! אל תחזיק בי-ואל תחזיק ממני. אני מעדיפה סביבי גם פה-אנשים שבוחרים בטוב! דעותיך אלי- ואני כנה אני לא רוצה לפגוע-לא בטוח שהן מעניינות אותי מתוך ידיעה מהי נקודת המוצא שלך, ואל מי התחברת. אז...הבע דעותיך עלי! :) בכייף

דידי אומר לך רק כך-"אל תסתכל בקנקן אלא במה..

שבתוכו" והמשפט\פתגם הזה מייצג טוב מאוד את ההבדל בין דניאל לקרן. אני יודע טוב מאוד מה עיסוקה של דניאל,מאיפה היא באה,איך היא גדלה,ובאיזו רמת חיים,אבל כל זה לא רלוונטי לנושא. והנושא התנהגותה והתנהלותה של דניאל בתוך וילת הדור הבא.דניאל ניפצה סטיגמה לא הנציחה אותה,היא ממש לא ילדה צפונבונית מפונקת להיפך היא בחורה צעירה שלא בורחת מעבודה קשה,עובדת קשה במטלות הבית,היא הגונה,אמינה,ונאמנה,לא רכלנית,ולא פועלת מרוע או מניפולטיביות. היא לא מושלמת בכלל אין אדם מושלם,אבל ביחס לשאר הבנות היא מציאה אמיתית,ולא סתם איתן הבחין בזאת. לעומתה קרן מנציחה סטיגמה.ולא אוסיף יותר.

קוסטה מאוד מרגש לקרוא מה שאתה כותב, כזכור

לי בהתחלה לא חיבבת את דניאל, ולראות את ההתפתחות שלך לגביה מאוד מאוד ריגשה אותי. חוץ מזה שאתה בן אדם מיוחד

את צודקת.באמת לא סימפטי את דניאל בהתחלה.

ואפילו צידדתי בזכותה של קרן להיות בדייט עם איתן בסוויטה כדי לבדוק את הקשר שלהם. אבל אני לא מתבייש להודות שטעיתי לגבי דניאל,היא באמת האור של התכנית הזו מבחינת הנשים שיש שם.יש לה הרבה מוקשים נגדה שההפקה שמה לה הת.ז שלה הבאמת גרועה מבחינה תדמיתית,ת.ז שלא באמת משקפת את מה שהיא באמת. אבל לאורך הימים גיליתי בחורה נבונה,שקולה,חמה,ובעיקר לא מתלכלכת,תמיד שומרת על נקיון כפיים בסיסי בהתנהלותה נכיר עליה שבימים האחרונים מאז ההעמדה שלה הלדחה משהו מתערער בה,אני מקווה שלא תתפרק כי היא צריכה לשמור על עצמה במיוחד ברגעים אלו. לגביי תודה על המחמאות.שמח להכיר גם אותך.

דידי 9

New member
חחחחחחחחחח מילה-אבל מילה ממה שכתבת-לא

התחברתי, ויותר מזה-המח שלך מפחיד אותי! באמת. אתה מסוג הגברים שהמח שלהם מפחיד אותי! רק הזכרת לי איך הייתי מזדעזעת לקרוא אותך כותב על פרידה הכט! אין לי מושג איך אתה חושב-אבל אמרת גם על פרידה שהיא נהדרת ולא קלטנו אותה! סיי נוו מור! אל תפנה אלי יותר בבקשה. תודה!

דידי מה אני אעשה איתך? באמת כבר שאני אובד

עיצות.את משחקת בי כמו ביו יו... תשמעי,תראי,הסכיתי... פרידה הכט שייכת לפורום אחר,פרידה הכט לא רלוונטית לפה,את רוצה להתדיין איתי על פרידה הכט ותרומתה לאח הגדול בואי נעשה זאת בפורום האח הגדול או במסרים פרטיים. אני מבין שפרידה עוד לא יצאה מהסיסטם שלך,חחח כנראה שהיא באמת ברת השפעה לטווח ארוך. לא רוצה שאני אפנה אלייך,בבקשה,אכבד כל החלטה שלך למרות שיזה מסיב לה צער ויגון קשים.כי את באמת בחורה מיוחדת לא בחורה שנתקלים בה יום יום.יש בך פלפל שאני מעריך ואת איתנה בדרכך. חזקי ואמצי דידי יקרה.

goodpink

New member
צודק לגבי השיחה של איתן ודניאל ולא להאמין

שאיתן עוד הגן על גב הם כאלה קלולסים הבנים האלה. לא מובן לי מה איתן עבר שעצב פנימי או סיפור מעורר אמפטי מעורר אצלו כל כך הרבה. לגבי מי יזכה ההפקה מכוונת מתערבת אגרסבית לזכיה שלהם לא מסמסת להפקה מכורה אבל בתקווה שהציבור הישראלי רואה מעבר לעריכה מכורה.

איתן וחבריו עושים טעויות על ימין ועל שמאל מאז

כניסתו של גב,גב הוא שואב מידע לא מנדב מידע והם נופלים בפח שלו כל פעם מחדש. מספקים לו אינפורמציה במיוחד אורן ובן,ולא מקבלים כזו אלא רק שתיקות ומשפטים של מילים בודדות אם זה בקשר ליחסיו עם קרן ובכלל.. איתן צריך להתעורר על עצמו ולהבין שזה שבוע אחרון וקריטי מאוד,דניאל כבר הבינה מי זה גב הגיע הזמן שהוא יקשיב לה.אלא אם כן הוא ממש לא לחוץ על הכסף ובא להעביר 3 חודשים בסתלבט

goodpink

New member
לא רק זה שהם שואלים הם גם עונים בשבילו

כאילו גם שהם שואלים את גב שאלה הם עונים בשבילו תשובה לקונית ובזה מסתיים העניין. כמו שאמרתי קלולסים ואמרתי מהתחלה על התנהלות שלהם.

דידי 9

New member
אורן ובן-שני גברים מדהימים שלא מוכנים ליפול ל

מלכודת של העריץ אורבך וחברתו המהמרת. יישר כח לכם! אחלה גברים

נטלי1013

New member
איזה כבוד ואיזה נעליים???

אנשים עיוורים ול א רואים מה זה הדניאל הזאת..ערמומית וחרמנית וחתרנית ורכושנית שעושה הכל כמו נחש...מתחת לקש. היא נחש אמיתי.

שלום172

New member
../images/Emo142.gifgoodpink מה שקרה אתמול בלילה

סולף לגמריי ע"י דניאל שבימים האחרונים שיניתי דעתי עליה ורק לרעה היא יצאה לעשן עם לק טרי על הציפורניים גב הציע לעזור לה להוציא את הסיגריה מהקופסה היא סירבה קרן וגב שרו להנאתם דניאל עם פרצוף תשעה באב קמה לפינה מרוחקת קרן שאלה אותה אם היא רוצה לשיר איתם היא אמרה שהיא לא מכירה את השירים קרן שאלה אותה אם היא רוצה שתחליף את השירים לשירים שהיא מכירה דניאל ענתה שבא לה להיות לבד 5 דקות היום סיפרה לאיתן בסילוף עובדות מוחלט שקרן לא רואה ממטר ושאתמול הם התעלמו ממנה דבר שהוא בעליל שקר וכזב דניאל מבחינתי אכזבת העונה

24שעות1

New member
שלום בדיוק כך זה היה - רק לי לנמאס כבר לכתוב

על סילופי המילים שלה מיד הקפצו עליך פה ויכתבו לך שקרן - תוכיח

24שעות1

New member
קרן שוב בוכה - והפעם בגלל אתי שלא מפסיקה

ללכלך עליה , והפעם אתי מפנה את את האש לגב

למעלה