שרשור צהרים-המשך

את יודעת , את לא היחידה שצופה בתכנית

כולנו צפינו והתיאור שלך רק מתקרב לאמת. האמת היא שדניאל ישבה שם דקות ארוכות והם התעלמו ממנה. מה שהם עשו כמה שעות קודם גם לאורטל. כשדניאל ראתה שכך, היא קמה והלכה. שוב עברו דקות ארוכות ורק אז גב אמר לקרן שדניאל נעלבה או משהו דומה קרן עשתה פרצוף של "מה אכפת לי" אבל גב פנה לדניאל וקרא לה לשבת איתם היא סרבה ובצדק. זה מה שהיא סיפרה לאיתן והיא צודקת, קרן לא רואה ממטר, זו פרשנות שלה למצב באופן סובייקטיבי ביותר ואת לא יכולה לשלול את זה. הסילופים שלכם פאטתיים.

KEEK

Member
שבוע לפני הגמר ויש תחושה שהבית קצת התעורר

פתאום אנשים נזכרו בפרס והתחילו לחשוב אסטרטגית התערערה שלוותם של איתן ודניאל גב וקרן מקצינים את הזוגיות שלהם מול דיירי הבית בסוג של שמחה לאיד והבנים סוף סוף התחילו להתלכלך קצת ומתגלים סדקים בפמליה יאללה שיתנו לפחות שבוע אחרון ומעניין מה כבר ביקשנו?!

שאפולי

New member
בדיוק

וישחקו הנערים לפנינו@! איזו סגירת מעגל בתחילת התכנית התוכחתי עם מישהו פה (םוסידון או כוכב) אם מתמודדי הריאלטי הם גלדיאטורים של זמננו ואני אומרת- רוצים לראות דם!!!!!!!!!!!!!!

KEEK

Member
לגמרי גלדיאטורים של זמננו

תכלס כולנו פה לקבל מופע של קרבות לחימה מלא דם ויזע את מי מעניין אהבה ושאר השטויות

שאפולי

New member
ב ד י ו ק !

יאללה שיזרקו להם כמ חרבות
ייואו עם הרמה של התכנית הזאת בטוח מישהו היה מת שם

poseidon111

Active member
אני זוכר שהיה לי ויכוח עם מישהי\מישהו על

הגלאדיאטורים,רק שהויכוח התמקד במעמד שלהם בחברה הרומית.

רינתי77

Active member
טוב זה לא ילך ככה! או שאתה עוקב אחרי

דידי או שאתה עוקב אחרי! אתה חייב להחליט כי אני לא אהייה כינור שני..!

KEEK

Member
האמת שיש משהו מאוד מעניין במה שאת אומרת

ואני גם יכול להבין את ההקשר. הייתי שמח לקרוא את הדיון על זה..

שאפולי

New member
אחרי ההפסד המוחץ של פוסי

אני בספק אם הוא ירצה רימצ'
ולכן הייתי ממליצה לך להריץ חיפוש בפורום- תנסה לחפש את המילה "גלדיאטור" וקיק- אני מוחה- "יש משהו מעניין במה שאת אומרת" בנימת הפתעה? מתי שיעממתי אותך?!

KEEK

Member
כן אני כבר מריץ חיפוש בפורום....

את מדברת פה עם העצלן של הפורום. נעים מאוד..
וחלילה משעממת
זה לא נאמר בנימת הפתעה פשוט השוואה מעניינת שלא הייתי חושב עליה ואני יכול להבין את ההקשר. בהחלט יש בזה משהו.. ובזמן שאנחנו מדברים על גלדיאטורים ומופע לחימה כבידור, הם התחילו לשחק משחקי חברה
ברומא זה לא היה קורה...

למעלה