שרשור צהרים-המשך

גב אמר לקרן הבוכייה (אתם מדברים על דניאל?)

שתפסיק לבכות, כי נשאר להם עוד שבוע להעמיק את ההיכרות ביניהם ושניהם פרצו בצחוק.

דיי3

New member
עם כל הכבוד לבלוג של יפעת ויש כבוד

רובנו כאן כתבנו את הדברים רק לא במרוכז. כל הכבוד ליפעת שכתבה מעין סיכום של מה שנאמר ואני לא מתכוונת שהיא העתיקה או חיקתה, אני פשוט חושבת שיש אנשים שעד שלא מגישים להם עם כפית בפה, הם לא מבינים .

באמת יש כבוד לבלוג של יפעת אבל את "האש"

צריך להפנות רק למשרדי הפקת אבוט,רייף,המאירי. ולאתר וואלה ולממונים על ההצבעות ברשת אם יש דבר כזה. האתר הפרוץ בוואלה מאפשר לכל משקיע בסכום לא גדול ואולי אפילו לאנשי הפקה להצביע באופן חריג מאוד למועמדת מטעמם. כך היה במשימת הכלבים וכך גם בפרס חופשת יוון,המהירות שבה ההצבעות בוואלה עולות היא מהירות שהיא בלתי הגיונית,כל זה היה זוטות עד עכשו בגלל שלא היה מדובר על הפרס הגדול, אבל עצם ההשארה של ההפקה את ההצבעות לזוכים גם דרך האתר ללא פיקוח היא מעוררת תהייה גדולה. הפתרונות? רק נ'יגוס תמידי למשרדי ההפקה,משרדי ערוץ10,ואפילו בטוויטר של מוטי רייף(לא שזה יעזור כל כך) אבל בטוח יציק

לואיזה7

New member
לדיי3, תודה על הכבוד שאת נותנת לבלוג של יפעת

כתבתי דברים שצפיתי בהם ומן הסתם כולכם צפיתם בהם וגם כתבתם עליהם במידה כזו או אחרת. מאחר שאינני מסמסת גם לא דרך וואלה - בעניין הזה הסתמכתי על מה שנכתב כאן בקשר לאופן ההצבעה ולחוסר האמינות של ההצבעה והאמנתי לאלו שכתבו זאת, מאחר שֶקרו רצף של דברים לטובת דיירת אחת , דברים שכולנו עדים להם בצפייה בתכנית. האם תוכלי להסביר למה התכוונת במילים : "אני פשוט חושבת שיש אנשים שעד שלא מגישים להם עם כפית בפה, הם לא מבינים". למי בדיוק את מתכוונת? מי הם האנשים ?

דיי3

New member
לאנשים כאן בפורום. הם רואים את התכנית ולא

רואים טוב, או לא שומעים טוב, כי מה שאת כתבת זה מתוך דברים שראית. אנחנו כאן כותבים עד צאת נשמתנו , אני בכל אופן לא אכתוב על מישהי משהו רע אלא אם כן ראיתי במו עיני. אין לי שום טענה כלפייך. חס וחסה באמת. אני מעריכה מאוד את מה שכתבת, אני סתם הרהרתי בקול (בכתב):))

adiyon2

New member
כתבת יפה מאוד, מדויק ונכון

בנוגע להצבעות. אני נכנסתי להצביע עוד לפני שהקריאו את משימת הזקנים, הבנות רק יצאו לסלון, כבר קרן וגב הובילו ב-49% במשימה (על מה בדיוק אם עדיין המשימה לא יצאה לדרך), בסוף היום הם היו 44%. כל מה שהיה צריך לעשות זה לסגור את הדפדפן ולהיכנס שוב ולהצביע, עשיתי זאת כ-3 פעמים וזהו. אהבתי את מה שכתבת וגם פוסטים קודמים. כל הכבוד, מעניין מאוד.

לואיזה7

New member
לאדיון, תודה על דברייך.

בקשר למה שכתבת פה על ההצבעות - אשמח אם תכתבי את תגובתך זו גם בבלוג. זה חשוב.

אורן כמו ילד בן חמש

הוא למעשה אומר ' אני רוצה שתשחקו גם איתי ולא רק אחד עם השני'.... הוא דרש מאיתן ודניאל לדחות סיפוקים. הבחור לא מבין בכלל לאן הוא הגיע ומה מטרת השהות בבית עבור איתן . הוא גם שוכח שמדיי יום הבנים לא זזים ממתחם הבנים לפני 12:00 בצהריים. וגם בשעות היום יש להם את שעות המנוחה שלהם בהם דניאל כלל אינה נוכחת. שוב, לדעתי הבחור מקנא לקשר שלהם ואפילו מנסה לחבל בו במודע.

דיי3

New member
אני מתה על אורטל אפילו מסמסת לה בכסף שלי. אבל

היא מרגיזה אותי מאוד עם ההתקרבות שלה לאתי. למעשה כל אחת שם חטפה מאתי וחזרה אליה. זה לא מעניין. מפריע לי שאורטל מודעת לאתי "המטרד הציבורי" , בכל זאת שוב היא חוזרת להיות חברה טובה. אוףף

KEEK

Member
לא מובן לי איך אתי יכולה להרשות לעצמה להראות

כל כך מוזנחת בתוכנית. וכן אני יודע שעם אופי כזה מה חשוב איך היא נראת ובכל זאת.. קשה לי לקבל שאישה תראה ככה מול מצלמות כל היום בפיג'מה רוב שעות היום לא משקיעה מינימלית בלבוש או באיפור לא מטפחת את עצמה בכלל השורשים השחורים
ואם לי, לגבר, מפריע לראות אותה ככה, איך לה זה לא מזיז?? בטיפשות היא לפעמים מתרצת את ההזנחה הזאת בכך שהיא לעומת שאר הבנות לבד ואין לה גבר להתייפייף עבורו. קודם שתראה יפה ומכובד בשביל עצמה..

מה לא שמעת? אתי חוזרת לטבעי...

אתי אמרה כבר פעמים שהיא רוצה לחזור לצבע הטבעי שלה
...
ולכן המראה המוזנח כביכול של השורשים השחורים...אני במקומה הייתי מחכה לסוף התוכנית כי זה באמת לא נראה טוב ,בטח בטלוויזיה... לגבי ה"פיג'מות"- דווקא אין לי בעיה שהם מסתובבים עם בגדים נוחים לא בזמן השידור המרכזי...מרגישים בבית

KEEK

Member
זה לא רק הבגדים

משהו במראה הכללי נראה מאוד מוזנח זה משהו שגם אצל ענבר לא אהבתי

goodpink

New member
אורן בשיחה עם ליהי ובן חושף שוב ואתי קולטת

אורן בשיחה עם בן וליהי חושף שוב עד כמה הוא חסר אינטלגנציה ריגשית. מי הוא בדיוק שיקבע לזוגות בווילה איך להתנהג וכמה זמן להיות אחד עם השני. החוצפן אומר להם שצריכים להיות שעה שעתיים ביחד והשאר עם כולם. חוצפן ברמות. הדבר היחיד שיכולה להבין זה שיכבדו את הפרטיות שלו ולא יעשו את זה לידו רוב הזמן שהוא רוצה פרטיות אבל אם הם רוצים להיות כל היום ביחד שיהיו ביחד והוא בכל מקרה צריך להתחשב בחבריו במיוחד באיתן שהוא בה לתוכנית למצוא זוגיות ולהראות זוגיות מלאה מאחר והוא גם מתחרה על המיליון. בנוגע לאתי וחן אי אפשר להגיד שהן לא קולטות את קרן איך אתי אמרה על קרן שהיא לא עשתה כלום עד שגב הגיע וגם שהוא הגיע בשבועות הראשונים עד לפני שבוע וחצי בניסיון להרשים אותו. הם הן קלטו שהיא צוחקת מכל דבר שהוא אומר. וקרן חוצפנית מתמסכנת תראו אותה אחרי מה שהיא עשתה לאנשים אחרים יש לה את החברים שלה בניגוד למה שהיא עשתה לאחרים וחוצפנית למה מי צריך לרחם עליה שלא נתנו לה להיכנס למיטבח אותה הרגשה שהיא נתנה לחדשות שהן נכנסו או לקוצת הבנות האיכותיות כך שתשתוק בנושא היא לא מרשימה אף אחד בנושא הכל משחק כי חודשים כמעט היא לא עשתה כלום.

כן, הבחור קלולס לחלוטין בכל הקשור ביחסים

רק היום בצהריים הוא ואורטל היו יחד בבריכה כשהיא מתערסלת בזרועותיו, לא ספרתי כמה זמן הם היו שם, אבל לא מעט. ו

למעלה