שרשור צהרים-המשך

צרצרה1

New member
שימו לב איך גב מחזיק את ידו כמגן לפרצוף

כשהוא שוכב במיטה עם קרן - להיות מוכן להגנה הפה מפני אפשרות שהיא תנשק אותו כנגד הסכמתו. וכנראה גם התנוחה הזו לא היתה מספיק בטוחה בשבילו - אז הוא התהפך לכיוון אחר, עם הגב אליה - ואז קם מהמיטה. איך קרן לא רואה את כל זה??????????

הטקטיקה החדשה של קרן היא לגרום לגב להדיח

את אתי בכך שהיא בוכה דמעות תנין מזוייפות על יחסה של אתי לגב באומרה שהיא לא רוצה שהוא יחווה את אותו עליהום שהיא עברה. איזה עליהום בדיוק אני לא יודע,כי תמיד לצד קרן היתה ליהי,והבנים פלוס איתן. קרן כנראה בדרך לסניליות אם היא שכחה את העליהומים שהיא הנהיגה בוילה והשתמשה באתי ככלי ניגוח שלה נגד ליז,לירון,עדי,דניאל וגם תקיעת סכין חביבה לאיילת בסוף שגנבה לה באלגנטיות את ענבר. הטקטיקה של קרן היא טיפטוף איטי אך קונסיסטנטי של ארס נגד אתי לקראת ההצבעה הערב.הבחורה מניפולטיבית אמיתית שיודעת מתי לבכות למצלמות. וגב באמת שחקן גרוע אין לי דרך אחרת לתאר זאת,אפילו במרכז הקהילתי של ירוחם יש שחקנים יותר אמינים עם המאמי שלו לקרן...

sendibar0

New member
אם גב ידיח את אתי היום

הוא יהרוס לאיתן את המשחק, וכבר הלילה נשמע את איתן אומר לשלושת המוסקטרים שהוא החליט שחן ראוייה להגיע לגמר

talibatata

New member
אם הדמעות תנין שלה יעזרו להדחת אתי ע"י

גב הערב, אז אני מוכנה לראות אותה בוכה עד השידור. יש לי הרגשה שאתי תודח הערב.

אצל גב שום דבר לא ברור,הבחור ערף "ראשים"

בהשרדות ללא הינד עפעף.אין לו שום נקיפות מצפון לערוף היום את ראשה של אתי באופן מטאפורי כמובן. הבעיה היא שאיתן לא יהיה מוכן לוותר בקלות ורק בגלל הפרנציפ כנראה. גם לחץ של יוני יהיה מוקש גדול. קרן לדעתי עושה טעות כי אתי מחוץ לוילה יכולה לעשות יותר נזק מאתי בתוך הוילה.לאתי יש פה ללא רסן ואם היא תפתח את תיבת פנדורה שיש לה על קרן בחוץ אז חבל על הזמן... אבל גם בחוץ ההפקה יכולה לשים לה מחסום פה כמו ששמה לה בפנים.

anonimit75

New member
איתן לא יכול לעשות כלום. אתי תעוף

זה יהיה או ליהי או אתי. גב ישאיר את חן. אתי תעוף על טיל !!!

קשקשה9

New member
גב מקבל מסרים שאתי חזקה בחוץ

אין לי ספק שהוא יעשה הכל כדי להדיח אותה אם תהייה לו הזדמנות אותו דבר לגבי אורטל את זה אני יודעת בוודאות

לגבי אורטל את צודקת,גם איתן מחכה לרגע שאורטל

תהיה על "הגריל" הם אפילו מייחלים לזה הם מרגישים שאורטל איום קיומי על המיליון. לגבי אתי זה מוטל בספק,גב ראה כמו כולם שאתי לא ממש חזקה בחוץ היא כבר כמה פעמים מועמדת ,וממש לא נחשבת לבין החזקות בסמסים בחוץ. התהילה שהיתה לה בחודש ה1 בוילה התנפצה בהעמדה הראשונה שלה עם ליהי וקרן.כולן הבינו שאתי היא ממש לא כוח בחוץ כמו שכולן משום מה שיערו בתחילת התכנית,כמון באדיבות פימפום חסר גבולות ומעצורים של אתי עצמה האישה והאגדה מטבריה

קשקשה9

New member
גב מקבל מסרים מבחוץ

שאתי חזקה נכון או לא נכון זה כבר שאלה שצריך להפנות לשולח המסרים אלי,אני חושבת כמוך,ובנוגע למסרים אני לא אפרט יותר

לואיזה7

New member
איתן אמר היום לדניאל, שלא בטוח שחן תלך היום

לקרן קשה מאוד שאתי לא מתייחסת אליה בימים האחרונים, כואב לה גם מאוד שהיא יושבת ומדברת עם חן והיא הביטה עליהן היום כשישבו ואכלו במבט שהראה הרבה חוסר שביעות רצון. ייתכן שקרן משפיעה על גב להדיח את אתי היום?

goodpink

New member
איך בדיוק השלישית עם החלטה משותפת

איתן כנראה יציל את דניאל גב כנראה יציל את ליהי (או שהיא תיהיה ההחלטה המשותפת) אז מי ההחלטה המשותפת? איתן יתן לגב ללכת נגד משהו שחבר שלו רוצה קרי אתי? גב יעיז ללכת נגד יוני פעם נוספת שהוא יודע שיוני עם כל הגועל שהוא דבר אחד יש לו יש לו פה ויכול לפתוח על אנשים הוא יקח סיכון שהוא יפתח פה על גב ועל קרן?

KEEK

Member
ואז מקנח במשפט הרגיש

"טוב אני חייב להשתין"
היא בוכה מולו, והדמעות שלה מעוררות אצלו רק את הצורך להשתין..

KEEK

Member
סמסו לה שצריך חומר עריכה לפרק של שלישי ../images/Emo3.gif

אין לי מושג למה היא בוכה משהו על היחס של דיירי הבית כלפיה וכלפי גב לא ברור מה היא רוצה מהחיים היה קטע מצחיק שהיא אמרה לגב שהיא כבר רגילה לזה אבל עכשיו זה מגיע גם אליו ולזה היא כבר לא מוכנה יאללהההה

../images/Emo40.gif../images/Emo11.gif"אהבה עיוורת"

כמו המשקפיים שגב קנה לה ביוון שאותם היא מכנה ככה...
או לחילופין:"המטרה מקדשת את האמצעים..."

למעלה