שרשור צהרים-המשך

חני 57

New member
מישהו אולי צילם את אורטל ואורן בברכה

בברכה מעל המים ומתחת למים פשוט מראה מלבב ,איזה גוף יש לאורטל מהממת ,אני פשוט לא יודעת איך עושים זאת וגם המחשב שלי לא משהו .בבקשה תצלמו ותעבירו לפורום!!!!

Balbala33

New member
ואוו, כמה מרמרת יש לדניאל בימים האחרונים

ככה זה כשמנפחים בלון הוא מתמלא אוויר עד שהוא מתפוצץ. היא אמנם לא מתלהמת כמו גברת חזן, אבל יש בבחורה ים של מרמור בימים האחרונים וזה לא עושה לה טוב. דווקא חיבבתי אותה עד עכשיו. אבל כבר לא נעים לראות אותה. ואני יודעת שאני בדעת מיעוט, אבל אני דווקא אוהבת את מה שאני רואה בקרן וגב. לא אכפת לי אם זו זוגיות או משחק בשביל מיליון , הם פשוט הכי כיפיים לי. מבחינתי אם הם יזכו - סבבה אם אורטל תזכה- גם סבבה מה שבטוח- זה לא יקרה בזכותי (אף אחד מהם). אני לא אסמס אפילו שקל.

sivan513

New member
אני לא מבינה מה הבעיות עם יוני ואורן

שמתלוננים על כל עניין הזוגיות תחשבו שהם סגורים 3 חודשים בבית, בלי מגע, בלי חום, בלי החברים והמשפחה והם צריכים לראות בכל פינה בבית זוגות מתגפפים ועוד לדבר על זה כל הזמן, זה מציק וגורם לך להתגעגע לזה ודניאל כמובן שוב מתבכיינת, כי זה מה שהיא עשתה במשך 3 חודשים! התלוננה על זה שלה היה הכי קשה ובלה בלה בלה האבסורד הוא שהיא מתלוננת על זה לאנשים שכ"כ חסר להם המגע הזה, חוסר רגישות וזה הקושי הכי גדול שם, לראות איך כולם מתאהבים ופורחים בזמן שאתה לבד...

goodpink

New member
קוראים לזה התנהלות משבר למשבר כדי לנסות

לקרב אותו ולפנות לצד האמפטי שלו. פשוט פתאטית.

רינתי77

Active member
אני יכולה להבין את הרגשת האי נוחות שהזוגיות

של האחרים מעוררת בהם. אבל..הם צריכים לשמור את זה לעצמם. בן אדם בוגר ובטוח בעצמו לא משחרר חרצובות לשונו כל פעם שמשהו מתסכל אותו.

sivan513

New member
למה לא?

זה מתסכל אותם כבר 3 חודשים מותר להם לדבר על זה, ולא לרצות שזה ייקרה בנוכחותם

רינתי77

Active member
מותר לומר הכל, השאלה אם זה חכם. הם מצטיירים

כבכיינים, קנאים ומרירים. אנשים חזקים חורקים שיניים ומתגברים. זה מה שאני הייתי עושה.

אורן קיבל סיבוב בימים האחרונים

לא הולך לו עם אורטל כפי שהיה רוצה והוא מוציא את זה גם על דניאל וגם על איתן. תכל'ס, הוא אמור להבין שזוגיות זה גם מגע ואינטימיות ומאחר והחבר שלו רץ למליון הוא אמור לתמוך בו ובזוגיות שהוא בחר, בשביל זה הוא בא , לא בשביל לשחק סנוקר ולצפות בטניס. דניאל צדקה, אמרה לאיתן שהחברים שלו לא פרגנו להם אפילו חצי שעה יחד, כשהלופט היה ריק, כולם חשבו על בן וליהי ולא עליהם כאופצייה ראשונה. אורן מאכזב מאוד בתור חבר ואם איתן היה יודע איך הוא מכר אותו לגב הוא בגלל היה מתפלץ.

אורן הורס לעצמו את כל מה שבנה כל ה3 חודשים

וכל זה בשבוע אחד.... חבל מאוד אכזבה גדולה אורן עם ההתערבות החסרת הגיון שלו במערכת היחסים בין איתן ודניאל. דווקא לדניאל יש לו טענות על אובססיביות? הבחורה היחידה שהתנהלה נכון שם עם גברים? מוזר,הזויי,ובעיקר לא מובן

מוזר מאוד לכאורה הוא צריך להיות בתקופה הכי

פרחונית שלו בוילה. במקום זאת הוא נופל בקטנות

sivan513

New member
איזו הגזמה

כן נכון הוא מקנא, זה רק טבעי בסיטואציה כזאת.. אבל הוא ממש לא מנסה לחבל לו בזכייה, הוא אוהב את איתן ורואים את זה

goodpink

New member
בגלל זה סיפר לגב שריכלו עליו ואמר לדניאל

שהיא אובססיבית בנקודה כל כך רגישה. למה הוא סיפר לגב שריכלו עליו העיקר הוציא את עצמו נקי על אינטרס של מי בדיוק הוא שמר שהוא סיפר לו את זה. מה הוא בדיוק דורש מאיתן? מה הוא בייבסיטר שלו שימצא דרך להנעים את זמנו ככה זה שיש חברה גם בחוץ הוא נמצא מספיק זמן עם הבנים זה פשוט לא נכון עובדתית מה שהוא אמר לאיתן שהוא מזניח את הבנים וגם מה שאמר לדניאל. אם כבר דניאל היתה עלוקה בהתחלה לפני שאיתן בחר ומאז היא שיחררה והרבה ולכן הפכה למישהו שאפשר לצפות בה מביחנתי. הוא הכניס את התפיסה הסובייקטיבית שלו והחסכים שלו הוא משליך על איתן ודניאל שוכח לגמרי למה הוא נמצא שם למי הנאמנות שלו צריכה להיות ולמה איתן נמצא שם. אם הוא אוהב את איתן שידאג לאינטרסים של איתן ולא לאינטרסים של גב קרן אורטל או של עצמו. הוא מרוויח מספיק כסף על הכניסה לווילה מעבר לחברות שלהם אז שידאג לחבר שלו. וכמו שכתבתי למטה החוצפן שוב הראה את פניו שאמר לבן וליהי שהם צריכים להיות שעה שעתיים ביחד ואחרי זה עם כולם. האם הוא רציני החוצפן הזה מי הוא חושב את עצמו. ועם אני כתבתי על זה לא פלא שליהי אחרי זה סיפרה את זה לדניאל ....

sivan513

New member
הוא תמים

הוא לא מבין מה רע בזה שסיפר את זה לגב, (וגם אני לא כ"כ, מה כבר גב יוכל לעשות במידע הזה?) בסך הכל פרק את זה... בקשר לליהי ודניאל, כן יש לו חסכים ונמאס לו לראות את זה, זה באמת מחרפן אם אותנו הם דוחים מהמסך, תחשבו מה זה לחיות איתם
הוא לא אמר להם להתנתק אחד מהשני, הוא ניסה למתן את זה קצת ושלקראת הסוף כולם יהיו עם כולם ולא יהיו קבוצות של זוגות

למעלה