שרשור צהרים
גמר!!!!!!!!!!!!!!

sivan1237

New member
לדעתי הם לוקחים

אם זה מפוברק(ותכלס אין ריאלטי שלא מפוברק) ההפקה תדאג שהם יזכו.. כי זו הזכייה הכי קלאסית עם הסוף הכי טוב. הרי כל התוכנית היא על איתן אורבך שמחפס אהבה,והנה הוא מצא..הכי מושלם לתת להם את המיליון. אפילו שבפועל הקהל יותר אוהב את קרן וגב שכנראה יותר מעניינים טלווזיונית

snake2000

New member
הם האנדרדוגים. הם במקום 3 בהימורים

תהיה הפתעה אם הם יקחו. אפילו הם לא מאמינים שהם יזכו. אני חושב שמגיע להם לזכות. הימרתי עליהם כנגד כל הסיכויים. 3 אצלנו הימרו על גב וקרן. 2 על אורטל. רק אני הימרתי על איתן ודניאל.

snake2000

New member
בשידור אני אנסה להוסיף להם עוד סמסים

אם אני שומע שהתוצאות מפתיעות אני מוסיף עוד סמסים בשידור אבל אי אפשר לסמוך עליהם. הם תמיד אומרים שהתוצאות מפתיעות או שהתוצאות צמודות אני לא מאבד תקווה. אני רוצה שדניאל ואיתן יזכו..

sivan513

New member
לא

אבל הם יכולים להגיע למקום השני
בתכלס אני לא מכירה אף אחד שאוהב אותם, חוץ מהאנשים פה

snake2000

New member
הרוב אוהבים את קרן וגב. אני יודע

כל מי שמסתכל על התוכנית אמר לי שהוא בעד קרן וגב. הם מקום ראשון בהימורים.

sivan1237

New member
נראה שיוני ממש נדלק על אורן

כנראה שלא היו חברים מלפני ויוני כל הזמן מזכיר לו להיות איתו בקשר..ואורן לא ממש משת"פ..
אורן עצמו נדלק על גב..שנראה לו קולי תל אביבי שכזה.. וגב לא נדלק על אף אחד ורק מחכה לעוף משם.. אפילו הגמר לא מעניין אותו

snake2000

New member
יוני נדלק על לונדון. הוא רוצה להתנחל שם

יוני עושה תוכניות להתנחל אצל אורן בלונדון בלי כסף.

KEEK

Member
צהריים טובים לכל הכוכבים../images/Emo41.gif והכוכבות ../images/Emo41.gif

ובמיוחד לקרן המלכהה
ההה
הההה ואורטל המהממממממממת! היה משהו מעניין היום? קרן וגב סוף סוף התנשקו? אורן לא גמגם? יוני לא חפר? ליהי לא בכתה? איתן לא פיהק? משהו?

snake2000

New member
שמעתי שיוני עושה תוכניות התנחלות בלונדון אצל

אורן אבל אורן לא משתף פעולה.

KEEK

Member
../images/Emo6.gif

אם אורן יעשה לכולנו טובה ויקח מאיתנו את יוני ללונדון, אולי נסלח לו על הימים האחרונים..

KEEK

Member
אני מכיר אחת.. וזאת קרןןן../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifןןןןן../images/Emo47.gif

KEEK

Member
נו ברור.. כמובן שרק אחריך

חשבתי שזה המובן מאליו שלא צריך להזכיר את זה בכלל..

sivan1237

New member
עירקי לא בפיתה?

צהרים טובים קיק
יום משעמם שגרם לי לפהק כל רבע שעה פקל

KEEK

Member
היי סיוני ../images/Emo24.gif

מתרגשת לקראת הערב?
אם אני זוכר נכון, את היחידה שמאמינה שיש סיכוי לאיתן ודניאל..

sivan1237

New member
אני מוכנה לשים על זה כסף..../images/Emo24.gif

בוא נדבר אחרי הגמר..

היום היה היום הכי משעמם מאז שהתחלתי לצפות.

נתנו להם לישון חצי יום בחצי השני, הם ארזו. ליהי לא בכתה (סוף סוף היא מקבלת שחרור מבן), אבל אורטל כן. עצוב לה שנגמר. כולנו בצפייה דרוכה לערב

גייל 7

New member
וגב פשטי

מחכה בכליון עיניים לממש את הזוגיות עם קרן מחוץ לוילה
תפסתי היום את קרן לכמה שניות לא מצחקקת ... נתפסו לה שרירי הלסת, מסכנה ... גב שאל אותה בפאניקה - מה, אני לא מצחיק אותך יותר ??? ענתה - מצחיק, מצחיק ... שאל - אז למה את לא צוחקת ???? ענתה - אני צוחקת בלב ...

למעלה