שרשור צהרים
גמר!!!!!!!!!!!!!!

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לא יודעת מה יותר

מצחיק או עצוב

חחחחחחחחח נכון! שמעתי את זה

אם הם יישארו זוג, היא תהיה עוד יותר אומללה ממש שהיא היום הוא הצליח לבודד אותה מכולם דיכא את שמחה החיים שהייתה לה טרם כניסתו מגיע לה.

גייל 7

New member
צליל, מילא דיכא

את שמחת החיים ... (על מה יש לה לשמוח ???) גב גנב אנרגייה מדופלם ... היא נראתה היום מותשת מהצורך להענות לכל גחמותיו הילדותיות המגוחכות והחולניות ... דווקא מגיע לה למצוא את עצמה בתפקיד המטפלת/משקמת ... הוא יעשה לה את המוות ...

sivan513

New member
תצחקו אבל ליהי ובן יחזיקו בחוץ...

רואים עליהם אולי אפילו יותר מאיתן ודניאל

בן אדיוט, הוא לא יידע להחזיק קשה, היום דיבר

עם יוני על הרגשות שלו ויוני שאל אותו האם הוא התגבר על הרגשות שהיו לו לאקסית האחרונה שלו. ומה ענה לו הדביל?? "תלוי מה יהיה עם ליהי בחוץ" אז יוני (הקצת פחות אידיוט מבן) אמר "אבל זה לא קשור" והאדיוט ענה, אם היחסים עם ליהי ימשיכו, אני אשכח מהאקסית. אני חושבת שליהי כרגע דבקה בבן, כדי לא לצאת 'זו ששכבה את דרכה לגמר' היא הבינה שבחוץ לא מאמינה לקשר הזה והיא עושה הכל כדי לגרום להם לחשוב אחרת.. יעבור לה.

גייל 7

New member
אני צוחקת מבחוץ ...

בלב אני בוכה
יש מצב שהם יחזיקו מעמד. רק צריך לסדר להם הדחה פעם בשבוע והם מסודרים ....

בקיצור זה שעושה כלים - ראוי לפרס ?

במיוחד אם הוא דוגמן ואיש עסקים צפונבוני שהעדיף בשביל הרייטינג ולטובת ההפקה - להשאיר את אתי המגעילולה עובד "לפי הספר",מכוונן,, הולך ישר לקופת השקלים. איתן ממוקד מטרה, עובד בשביל הכסף ובשביל המצלמות עושה את כל הדברים הנכונים, זה כולל ללכת לפי הוראות ההפקה קלה כחמורה התכנית הזו עשתה לאיתן רק רע מאלוף ישראלי הוא מצטייר עם זוגתו כמועמדים לבית אבות תחת הביטחון שהם מבית המלוכה הראויים ביותר לפרס מגעיל ביותר !!! אנחנו בוחרים באנשים אמיתיים שלא עושים פוזות למצלמות קרן וגב

קשקשה9

New member
זה לא קשור לכלים

זו ההתנהלות בחברה כשווה ולא מורם מעם זה לתרום לחברה ולבית בדיוק כמו שכולם ולא לעשות בטן גב בזמן שמבשלים מנקים ומכבסים בשבילו כבד ויכבדוך

אז גב , שלא עשה כלום, גם לא העלה את הרייטינג

כפי שהיה מצופה ממנו לעשות. לו מגיע? איתן שוהה שם כבר שלושה חודשים איתן תרם לעבודות הבית ולבישולים איתן יצא לדייטים וספג אש מהבנות והכי חשוב, איתן ידע שהבחירה שלו בדניאל עלולה לעלות לו במיליון ובכל זאת, עשה את הצעד ובחר בה. את רוצה לסמס לפרזיט שמתנהג בצורה משפילה ומבישה לנשים (אפילו היום, כשאמרו להם שמותר להם להכין סנדוויצ, הוא שלח את הבנות) לזכות? אגב, היחידים שעושים פוזות והצגות למצלמה הם קרן וגב. כל השאר פשוט חיים שם.

למעלה