שרשור צהרים
גמר!!!!!!!!!!!!!!

anonimit75

New member
זה שאיתן בחור טוב לא אומר שמגיע לו מליון

את לא באמת חושבת שיצביעו לו בגלל שהוא בחור טוב ולא פרזיט. הבחור סיים לשחק לאחר חודש וחצי...מומנטום גרוע ביותר. זה פקינג תוכנית ראליטי וצריך שיהיה עניין... מי שיבחר זה מי שהכניס עניין ושיחק טוב... כל היתר, זה עניין של פרשנות של הצופים בבית שרואים הכל ובוחרים למי להתחבר...

אבל גב עשה הרבה הרבה פחות ואיתן בחור

הרבה יותר טוב ממנו, גב לא הכניס שום דבר חוץ מהדאונים שלו והעצבים שלו. חוץ מזה שאני מצביעה בעיקר בשביל דניאל.

גייל 7

New member
זה שאיתן בחור טוב

לא אומר שלא מגיע לו המליון ... כבר מזמן (אם בכלל ...) לא נראה על מסכנו בחור הגון, ישר, קשוב, אינטיליגנטי, נאמן, כן נאמן, חבר טוב, שיודע לחבר משפט ועוד משפט לכדי שיחה אחת נורמאלית ונעימה. בלי פרובוקציות, בלי לכלוכים, ומבחינתי הוא לא יצא מהמשחק, להיפך. מאז שנקשר לדניאל נחשף יותר ויותר כאדם מקסים. אולי את משחק ההפקה שמלכתחילה היה מעוות וחולני הוא הפסיק לשחק, שגם זה לזכותו, אבל נתן לנו הזדמנות להציץ לבניית קשר נדיר ומיוחד ונקי שלא ראיתי אצל שום משתתף אחר, לא בתוכנית הזו ולא באף אחת לפניה.

adiyon2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא פשוט קורע. כראה שלך ולי משדרים שני דברים שונים. הכי מצחיק במה שכתבת זה "אנחנו בוחרים באנשיםצ אמיתיים שלא עושים פוזות למצלמה"

noaxxx

New member
גם לי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סוזי, מקווה שראית את התגובה שלי למטה

anonimit75

New member
חחח, פולניה, גדול !

אבל ביננו, את טועה בדבר אחד. גב לא אמיתי. גב שחקן !!! כולם שחקנים אבל גב שם את כולם בכיס הקטן. כולו מסכה, כולו הצגה...ואני מתה עליו למרות הכל, כי מעבר למסכות רואים שהוא חכם, רגיש, מצחיק וחתיך הורס...אין לי בעיה רצינית עם המשחק שלו

למעלה